دوستان لطفا راهنمایی کنید! همین روزا میخوام هارد بخرم
دوستان لطفا راهنمایی کنید! همین روزا میخوام هارد بخرم
با سلام به دوستان
من میخوام یه هارد یه ترابایتی بگیرم بیشتر هم واسه نگهداری آرشیو صوتیم هست.بیشتر از 110-120 تومن هم نمیخوام خرج کنم.به نظر اساتید من چه مدلی رو بگیرم که از نظر اطمینان از اینکه یه روزی اطلاعاتم با سوختن و خراب شدن از بین نره بهتره؟آیا اصلا چه عواملی باعث میشه هارد اکسترنال از بین بره؟ممنون میشم به سوالام جواب بدین
مدل های که توی این رنج قیمت میشه پیشنهاد داد :
Western Digital WD My Book 1TB
Seagate FreeAgent GoFlex 1TB External
عوامل مختلفی هم در آسیب رسیدن به هارد وجود داره مثل حرارت و ضربه شدید و ...
1.نوسانات برق اگه شما تعداد زیادی هارد اکسترنال دارین بهتره که یه استابیلایزر فاراتل بخری 120 تومنه
2. گرمای بیش از حد ، یه فن 220 ولتی برقی (فن رک) بخرین و از نرم افزارهای کنترل کننده دمای هارد استفتاده کنید که اگه دما بیش از 40 درجه شد فن رو روشن کنین یه جوراب زنانه نازک هم بذارین تا بعنوان فیلتر ضد گرد و خاک عمل کنه
عکس فن رو اینجا میذارم
3. در مواقعی که ازش استفاده نمیکنین یه پوشش بذارین روش تا گردو خاک نره توش
4. موقعی که داره کار میکنه اصلا تکونش نده!!!
5 . طبق گفته ای دفترچه راهنمای هارد وسترن اول برق رو وصل کنین بعد کابل USB رو بزنین
6. حتما SAFE remove کنین
7. این هاردهای USB2 کند هست یعنی وسط کار کپی کردن ممکنه یه چندثانیه ای وقفه داشته باشن و چراغ هارد چشمک نزنه فکر نکنین که مثلا هنگ کرده صبور باشین به کارخودش ادامه میده!!!
ببخشید میخواستم ببینم کسی از دوستان قیمت Seagate 2TB Expansion External داره؟ بعدش کیفیت این هارد چطوریاست؟ چون من بین این و WD My Book essential بین دو راهی قرار گرفتم.
عزیز ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال واسم بیش اومده و اون اینه که من چون میخوان این هاردو حمل و نقل کنم نمیخوام رابط برق داشته باشه و فقط با اتصال کابل usb راش بندازم.آیا همچین مدلی واسه 1 ترابایت هست؟
بله شما باید مدل های پرتابل 1 ترا بگیری مثل:
My passport Essential se
Seagate GoFlex Ultra portable
با این هزینه شما نمی تونی 1ترا 2.5 اینچ ( که برون آداپتور کار کنه) بگیری. الان 1 ترا western mypassport که بدون آداپتور باشه قیمتش حدود 180 هست.
اگر می خوای حجمش حتما 1 ترا باشه seagate goflexpro desktop بهترین انتخاب در حال حاضر با هزینه شماست. اگر می خوای حتما پرتابل باشه(2.5 اینچ بدون آداپتور) seagate goflexpro ultra portable با حجم 500 گیگ انتخاب خوبیه. انتخاب باشماست.
من برای ارشیو صوتی خودم دو سال پیش یه seagate desktop 1Tra خریدم که بهترین مدل اونوقت بود و ازش راضیم. ولی حمل و نقلش یه نمه سخته.
عوامل از بین رفتن اطلاعات هم دوستان بالا گفتن. مهمترینشون نوسانات برقه و بعد از اون ضربه خارجی به هارد و بعد حرارت که البته با هوای متعادل اتاق مشکلی نخواهد داشت. همچنین این که از برند درست و حسابی و اصل نخری! یکی از دوستان یه هارد خریده بود نمی دونم چه برندی بود اونقدر دره پیت بود مه اصلا تو یادم نمونده! یه روز می زنه به سیستم می بینه انگار کلا هارد فرمت شده مادر زاده! همه اطلاعات پرررررررر! چرا؟! چون 20 تومن ارزونتر بود!
موفق باشید.![]()
میشه لطفا جواب ما رو هم بدید؟!ببخشید میخواستم ببینم کسی از دوستان قیمت Seagate 2TB Expansion External داره؟ بعدش کیفیت این هارد چطوریاست؟ چون من بین این و WD My Book essential بین دو راهی قرار گرفتم.
هر دو مدل جزو برندهای متوسط رو به بالای بازار هستند. انتخابشون بستگی به سلیقه خودتون داره. یکی دو تا از بچه ها فکر کنم همین مدلها ر داشتند. تو تاپیکا بخون ببین کیا دارند راضی هستند یا نه. عجله هم نکن درست تحقیق کن بعدا پشیمون نشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)