تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 78 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    من خلی لاغرم خیلی زیاد

پشت سیستم زیاد میشینم(تا اونجایی که شنیدیم پای کامپیوتر نشستن آدمو چاق میکنه)
    غذا هم زیاد میخورم تا حدی که مهمونی میریم همه 4 چشمی منو نگاه میکنن.چون نسبت به وزن و هیکلم خیلی میخورم

ولی نمیدونم چرا بازم انقدر لاغرم
    بعضی ها میگن ممکنه تو رودم گلاب به روتون انگل وجود داشته باشه
    اصلا وجود انگل باعث چنین عوارضی میشه؟؟؟
    علیک سلام
    چند کیلویی مگه؟!
    همه که پشت سیسیتم بشینن چاق نمیشن. ما هم میشینیم
    ما هم میخوریم. به منم میگن کرم تو شکمته!! D:
    شاید!

انگار غذای که میخوریم از بدن ما دفع میشه و به بدن ما یا گاهیا انگار جذب نمیشه!! یه جا گفته بودن دفع میشه. واسه همین گفتم.

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من این قرص رو به قیمت 10 تومن خریدم که عکسش این زیر حالا به نظر شما این قرض برای درمان لاغری خوبه ؟ من قدم 180 وزنم 60 کیلو.. که حدود 20 کیلو کم دارم به نظر شما این قرص تاثیری داره ؟ عوارضش چیه ؟ چطوری باید مصرفش کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من این قرص رو به قیمت 10 تومن خریدم که عکسش این زیر حالا به نظر شما این قرض برای درمان لاغری خوبه ؟ من قدم 180 وزنم 60 کیلو.. که حدود 20 کیلو کم دارم به نظر شما این قرص تاثیری داره ؟ عوارضش چیه ؟ چطوری باید مصرفش کنم ؟

آخه خداییش خودت جنس پلاستیکشو ببین.کاملا معلومه جنس بی پدر مادره.مطمئن هم باش ساخت انگلستان نیست.

5. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این همون مخمر ابجو هست که هیچ تاثیری در افزایش وزن نداره فقط در اشتها تاثیر داره....البته تاثیرات دیگه ای هم داره میتونید سرچ کنید تا تاثیرات دیگش رو هم ببینید ولی افزایش وزن به هیچ وجه نداره..

7. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این همون مخمر ابجو هست که هیچ تاثیری در افزایش وزن نداره فقط در اشتها تاثیر داره....البته تاثیرات دیگه ای هم داره میتونید سرچ کنید تا تاثیرات دیگش رو هم ببینید ولی افزایش وزن به هیچ وجه نداره..
    ولی این قرص رو یکی از دوستام که گفت بهش تاثیر کرده ، گفت بخرم . عطاری هم همینو بهم گفت که مخمر جو برای چاق شدن خویه ... حالا که ما پول دادیم رفت میخوریم ببینیم چی میشه گفته روزی 7 8 تا باید بخوری درسته ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آخه خداییش خودت جنس پلاستیکشو ببین.کاملا معلومه جنس بی پدر مادره.مطمئن هم باش ساخت انگلستان نیست.
    اینو که من میدونم ساخت انگلستان نیست ... ولی میخوام تاثیر کنه ، حالا ساخت شهر ری هم که باشه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینو که من میدونم ساخت انگلستان نیست ... ولی میخوام تاثیر کنه ، حالا ساخت شهر ری هم که باشه ...
    من نمیخوام شبیه بابا بزرگا نصیحتت کنم ولی این چیزا آخر عاقبت خوبی نداره.من تجربم تو این زمینه خیلی بالاست و اکثر چیزا مثل افلاطون.بومبا.چهل گیاه و چیزای دیگه رو امتحان کردم.شاید اولاش خیلی راضی باشی ولی آثارشو بعدا میزاره.سعی کن حتما چیزی که مورد تایید وزارت بهداشت جمهوری اسلامیه مصرف کنی.هر چند جمهوری اسلامی هم معتبر نیست ولی از هیچی بهتره.

11. 3 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظر من هیچ چیز به اندازه باشگاه رفتن نمیتونه تو افزایش وزن کمک کنه

اونم تمرینات اصولی به همراه تغذیه اصولی

13. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    من یه بار یه پونزده کیلو کم کردم ، یه بار هم یه بیست کیلو اضافه کردم ! یکم تجربه دارم !
    بعضیا هستن استخون درشتن و خیلی راحت تر میتونن چاق بشن ، این گروه کار سختی ندارند ، همین که بخورن و تحرک زیادی نداشته باشند چاق میشن !
    مسئله ی ژنتیک توی چاقی و لاغری تاثیر داره ولی تا یه حدی ، شما اگه واقعا بخوایید وزن اضافه یا کم کنید حتی ژنتیک هم نمیتونه جلوتون رو بگیره !
    قدم اول اینه که بیماری نداشته باشید ، یعنی کنترل کنید که بیماری گوارشی و همچنین بیماری اعصاب نداشته باشید ، چون این دو نوع بیماری توی اشتها و جذب شدن غذا به بدن خیلی تاثیر دارن ! پس اول چک کنید این دو تا رو چون اگه بیماری خاصی داشته باشید ممکنه اشتها و وزن شما بعد از درمان تغییر کنه !
    قدم دوم اینه که ببینید واقعا نیاز دارید چاق یا لاغر بشید یا نه ، ممکنه وزن زیاد یا کمتر برای شما مشکلاتی بیشتر از اون چه که الان به خاطر چاق یالاغر بودن دارید فراهم کنه !
    قدم سوم ، تصمیم قطعی بگیرید !
    قدم چهارم از روشهایی که میدونید ضرری نداره برای تغییر وزن استفاده کنید و اگه دیدید که نتونستید به پزشک مراجعه کنید و ازش مشاوره بگیرید ، من خیلی ها رو دیدم که به راحتی با یه جلسه مشاوره تونستن رژیم و داروهای مناسب رو تهیه کنند و به وزن دلخواهشون برسند !
    یه سری عادت های اشتباه غذایی هست که باعث چاق و لاغر شدن میشه ، البته این عادت ها رو من شخصا امتحان کردم ولی تضمینی نمیدم که روی شما هم مثل من عمل کنه !
    چاقی :
    1-بعد از خوردن غذا حتما آب بخورید ، وسطش هم خوردید خوردید فرقی نمیکنه فقط همراه با غذا یه نوشیدنی بخورید ، چون شما که غذا رو بالاخره میخورید ، نوشیدنی هم یه حجمی بهش اضافه میکنه !
    2- هروقت میل داشتید بخورید !
    3- خوردن غذا رو طول ندید ، سریع بخورید ، چون قصد اولا اونطوری اشتهاتون کمتر میشه دوما هرچه بیشتر میجوید حجمش کمتر میشه !
    4- هر وقت اشتها نداشتید یکم فعالیت بدنی بکنید تا اشتهاتون باز بشه !
    5- سرکه و آبلیمو لاغر میکنه اما یاهاشون یه چیزایی میشه درست کرد که چاق بکنه ، با سرکه میشه ترشی درست کرد تا اشتهاتون رو باز بکنه و آبلیمو رو میشه توی سالاد استفاده کرد !
    6- من ندیدم کسی بگه با لواشک و ترشک میشه چاق شد !
    7- بعد از غذا خوردن اگه مهمونی نبود پاتون رو دراز کنیدو بندازید روی اون یکی پاتون و تکیه بدید !
    8- شاد باشید و روحیه مثبت داشته باشید!
    9-هیچ کاری رو در حدی انجام ندید که خسته بشید ، از آستانه ی خستگی نگذرید ، چون از اونجا به بعد چربی های اضافه مصرف میشه !
    10. غذاهای فست فودی چاق میکنن!
    لاغری :
    1. تنبلی رو بذارید کنار ، یه گرم کن یه طناب ، شروع کنید طناب بزنید ، بیست دقیقه بعد از ورزشی که خستتون کرده باشه ! لاغر شدن خیلی سخت تر از چاق شدنه ، چون کسی که میخواد نخوره و سختی بکشه جلوی خودش و نفسش وا میستده و واقعا اراده میخواد ، پس خسته نشید و از پا نیافتید !
    2. با یه روز دو روز نمیشه لاغر شد ، باید تصمیم قطعی بگیرید !
    3. در طول روز تکیه ندید به جایی همیشه به خودتون تکیه کنید !
    4. آب رو درست قبل از غذا بخورید !
    5. یاد بگیرید که نخورید ، هیچ وقت از غذا سیر نشید (خدااییش سخته میدونم ولی خب اگه میخوای لاغر بشی راهش همینه )
    6. غذا های کم حجم بخورید ، صبحانه سعی کنید مربا بخورید چون هم زیاد نمیتونید بخورید و حجمش خیلی کمه و چون قند میوه داره ، برای سوخت سوز بدنتون هم در طول روز جواب میده !
    7. از سرکه و آبلیموی خالی استفاده کنید ولی زیاد نخورید چون باعث زخم معده میشه ، از سبزی جات استفاده کنید ، سالاد بدون سس مصرف کنید !
    8. غذا رو قرار نیست کسی از دستتون بگیره ، پس هر لقمه رو هر چه بیشتر میتونید بجوید ، غذا رو طول بدید !
    9. غذای فست فودی هرگز !
    10.زیاد نخوابید !

15. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ولی باور کنید من همه راههایی که بگید رو امتحان کردم من آزمایش خون دادم آزمایش تیروئید دادم دکتر گفت مشکلی نداری و همه چی اوکی . غذام خوبه . باشگاه رفتم با تغذیه توپ ولی تاثیری نکرد حتی از اون مکمل های پروتین که ورزشکارا میخورن خوردم اما دریغ از 1 کیلو اضاف کردن ... کلا 60 کیلو گیر کردم و همه بهم میگن یه خورده چاق شو آخه من باید چکار کنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •