خواهش میکنم عزیز,
1. نسخۀ رایگان همانطور که لینکش رو بهتون دادم فرقی از لحاظ دیتابیس آنتی ویروس و امکانات مشترک مانند فایروال و یا سند باکس با بقیۀ نسخه ها نمیکنه. نسخۀ رایگان از اسمش معلومه که 100 درصد رایگان هست و پرچمداز اولین Internet Security در دنیاست که تمام امکاناتش رو رایگان برای کاربران عرضه کرده. این نسخه نه سریال میخواد و نه کرک. رایگانه عزیز.
2. حجم آپدیت اولیه اش رو که الان چک کردم 111 مگابایت در صورت دانلود از سرورش است. لینک دانلود دیتابیس در پست دوم قرار داده شده. شما میتونید دیتابیس این آنتی ویروس را با دانلود منیجر دانلود کنید و بعد طبق روشی که در پست زیر گفته شده عمل کنید تا بتونید دیتابیس دانلود شده را به آنتی ویروس معرفی کنید.
در ضمن در پست بالا من دیتابیس را دانلود کردم و اون رو در سرورهای مختلف دیگه آپلود کردم تا اگر کسی با سرور خود کمودو مشکلی داشت بتونه اون رو از طریق لینک های کمکی دانلود کنه. نسخه ای که من آپلود کردم رو بصورت فشرده شده قرار دادم و حجمش هم بعد از فشرده کردن 73 مگابایت شده. در ضمن سرور 20upload لینک دانلود مستقیم با قابلیت Resume میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیتش هم روزانه چند دفعه انجام میشه و حجمشون کیلوبایتی هست.
3. خیلی سبکه و اصلا کندی سرعت رو احساس نمیکنید. دقیق تر خواستید بدونید پست زیر را بخونید...
میزان استفاده CIS از منابع سیستم چقدر است؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواندن مطالب پست دوم فراموش نشه.همۀ این سوالات شما جوابش در پست دوم وجود داشت و من فقط زحمت کپی و پیست کردن رو اینجا کشیدم.
موفق باشید.![]()