تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 449 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان ممنون
    فقط نگفتی که

نسخه رایگان چند روز کار میکنه ؟ سریال میخوره ؟ سریال هاش مثل نورتون و کاسپر راحت پیدا میشه ؟

حجم آپدیت اولیش چنده ؟ بصورت روزانه آپدیت میشه ؟

در مقایسه با نورتون و کاسپر سنگینه یا سبک برای رم و ..... ؟

رم 4 گیگ ddr3
    e7500 cpu 2.93

خواهش میکنم عزیز,

1. نسخۀ رایگان همانطور که لینکش رو بهتون دادم فرقی از لحاظ دیتابیس آنتی ویروس و امکانات مشترک مانند فایروال و یا سند باکس با بقیۀ نسخه ها نمیکنه. نسخۀ رایگان از اسمش معلومه که 100 درصد رایگان هست و پرچمداز اولین Internet Security در دنیاست که تمام امکاناتش رو رایگان برای کاربران عرضه کرده. این نسخه نه سریال میخواد و نه کرک. رایگانه عزیز.

2. حجم آپدیت اولیه اش رو که الان چک کردم 111 مگابایت در صورت دانلود از سرورش است. لینک دانلود دیتابیس در پست دوم قرار داده شده. شما میتونید دیتابیس این آنتی ویروس را با دانلود منیجر دانلود کنید و بعد طبق روشی که در پست زیر گفته شده عمل کنید تا بتونید دیتابیس دانلود شده را به آنتی ویروس معرفی کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن در پست بالا من دیتابیس را دانلود کردم و اون رو در سرورهای مختلف دیگه آپلود کردم تا اگر کسی با سرور خود کمودو مشکلی داشت بتونه اون رو از طریق لینک های کمکی دانلود کنه. نسخه ای که من آپلود کردم رو بصورت فشرده شده قرار دادم و حجمش هم بعد از فشرده کردن 73 مگابایت شده. در ضمن سرور 20upload لینک دانلود مستقیم با قابلیت Resume میده.

آپدیتش هم روزانه چند دفعه انجام میشه و حجمشون کیلوبایتی هست.

3. خیلی سبکه و اصلا کندی سرعت رو احساس نمیکنید. دقیق تر خواستید بدونید پست زیر را بخونید...

میزان استفاده CIS از منابع سیستم چقدر است؟
    کد:

خواندن مطالب پست دوم فراموش نشه. همۀ این سوالات شما جوابش در پست دوم وجود داشت و من فقط زحمت کپی و پیست کردن رو اینجا کشیدم.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 27-10-2010 at 20:52.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان اگه بخوایم ورژن کامل رو به خاطر قابلیت
    TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
    بگیرم،چیکار باید بکنم،
    چون تو ایرانم و دسترسی به اکانت های کارت های اعتباری هم ندارم،و اگرم داشتم نمی شد!!

چون من به خاطر ترس هیچ وقت از شبکه های وایرلس استفاده نمی کنم! ، و روش های معمول رمزنگاریم به راحتی -- میشن!!!
    من یه اینکریپشنی می خوام که هم ناشناخته باشه و هم پیشرفته!!!
    چون وقتی من باه یه شبکه وایرلس متصل میشم به راحتی افراد می تونن با استفاده از سیستم سرور به کامپیوترم دسترسی داشته باشن!!!!

کلا یه راه حلی ندارید؟؟؟
    +یا اگرم کومودو نشد یه نرم افزار رایگان خوب معرفی کنید!!!

ممنونم
    من از ایران خبری ندارم عزیز, اینجا هم هر چی بهتون بگم بازم مشکل کارتهای اعتباری رو پیدا میکنید و در نتیجه بحث مثبتی انجام نمیشه.

در مورد Wireless هم اول شما بگو از چه وایرلسی استفاده میکنی و یا قراره که استفاده کنی؟ خونگی؟ دفتر؟ هتل و یا مکانهای دیگه نظیر دانشگاه...

و سوال دوم اینکه اگر شما CIS را با تنظیماتی که گفتم انجام بدید حتی در صورت استفاده کردن از یک وایرلس آزاد و عمومی و حتی بدون پسورد کسی نمیتونه وارد کامپیوتر شما بشه. بلکه میتونند اطلاعاتی را که از کامپیوتر شما خارج میشه را کنترل کنند. این 2 موضوع با هم فرق میکنه. اطلاعات خارج شده مانند ایمیلی که از طریق اکانت یاهو مسنجر و یا هاتمیل نوشتید. چون این ایمیل ها بصورت Encrypt و رمزگذاری شده دیتاها را ارسال نمیکنند بلکه از پورتهای HTTP برای این کار استفاده میکنند اما اگر از ایمیل Gmail استفاده کنید تمام اطلاعات فرستاده شده بصورت Encrypt شده و از طریق HTTPS خواهد بود و کسی نمیتونه اون رو کنترل کنه. حتی 110

+یا اگرم کومودو نشد یه نرم افزار رایگان خوب معرفی کنید!!!

این سوال فکر کنم در جای بهتری و تاپیک خودش پرسیده بشه بهتره.
    Last edited by M E H R A N; 27-10-2010 at 21:15.

4. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MDBK007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من هم گذشتم این COMODO دانلود شه. خیلی توپه.
    فقط یک سوال دیگه این برنامه از سرعت اینترنت که کم نمی کنه؟!
    در ضمن این دیتابیس را که در پست دوم گذاشتید باید حتما دانلود کرد یا نه؟
    Last edited by MDBK007; 27-10-2010 at 21:15.

6. این کاربر از MDBK007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا من هم گذشتم این COMODO دانلود شه. خیلی توپه.
    فقط یک سوال دیگه این برنامه از سرعت اینترنت که کم نمی کنه؟!
    در ضمن این دیتابیس را که در پست دوم گذاشتید باید حتما دانلود کرد یا نه؟

1.شما قبل نصب سعی کنید فایروال ویندوز را حتما از طریق سرویسش غیر فعال کنید.
    2. در مراحل نصب CIS حتما قبلش پست زیر را بخونید تا متوجه بشید چطور Comodo Secure DNS را غیر فعال کنید.

کد:

3. بعد پست زیر را بخونید تا متوجه بشید چطور میشه ClearCloud را فعال کرد.

کد:

در مورد دیتابیس هم تصمیم با خودتونه... حتمنی وجود نداره... اگر اینترنت خوبی دارید و میتونید از طریق خود برنامه 110 مگابایت آپدیت را بدون Resume انجام بدید در اینصورت خب از طریق خود برنامه آپدیت کنید. اما اگر میخواهید که آپدیت های آنتی ویروس را جایی ذخیره کنید و یا سرعت اینترنتتون مناسب نیست و ممکنه وسط 110 مگابایت دی سی بشید در اینصورت از طریق آپدیت آفلاینی که در پست دوم لینکش وجود داره اقدام به دانلود کردن دیتابیس و آپدیت آنتی ویروس کنید.

فایل bases.cav را هم اگر دانلود کردید آنرا جایی نگه دارید تا در صورت عوض کردن ویندوز و یا نصب دوبارۀ CIS احتیاجی به دانلود 110 مگابایت نداشته باشید.

در ضمن پیشنهاد میکنم که اگر میخواهید از CIS استفاده کنید هیچ آنتی ویروس و فایروالی را نصب شده نداشته باشید و اگر قبلا داشتید و پاک کردید حتما اول چک کنید تا متوجه بشید که فایل ها و کلید های رجیستریشون کامل پاک شده یا خبر در غیر اینطورت ممکنه به مشکلاتی که دوستان در دو سه صفحه قبل داشتند برخورد کنید و دو سه صفحۀ قبل دوباره تکرا میشه

موفق باشید.

8. 5 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

2. در مراحل نصب CIS حتما قبلش پست زیر را بخونید تا متوجه بشید چطور Comodo Secure DNS را غیر فعال کنید.

کد:

کد:

در مورد دیتابیس هم تصمیم با خودتونه... حتمنی وجود نداره... اگر اینترنت خوبی دارید و میتونید از طریق خود برنامه 110 مگابایت آپدیت را بدون Resume انجام بدید در اینصورت خب از طریق خود برنامه آپدیت کنید. اما اگر میخواهید که آپدیت های آنتی ویروس را جایی ذخیره کنید و یا سرعت اینترنتتون مناسب نیست و ممکنه وسط 110 مگابایت دی سی بشید در اینصورت از طریق آپدیت آفلاینی که در پست دوم لینکش وجود داره اقدام به دانلود کردن دیتابیس و آپدیت آنتی ویروس کنید.

فایل bases.cav را هم اگر دانلود کردید آنرا جایی نگه دارید تا در صورت عوض کردن ویندوز و یا نصب دوبارۀ CIS احتیاجی به دانلود 110 مگابایت نداشته باشید.

در ضمن پیشنهاد میکنم که اگر میخواهید از CIS استفاده کنید هیچ آنتی ویروس و فایروالی را نصب شده نداشته باشید و اگر قبلا داشتید و پاک کردید حتما اول چک کنید تا متوجه بشید که فایل ها و کلید های رجیستریشون کامل پاک شده یا خبر در غیر اینطورت ممکنه به مشکلاتی که دوستان در دو سه صفحه قبل داشتند برخورد کنید و دو سه صفحۀ قبل دوباره تکرا میشه

موفق باشید.
    یک نکته بسیار ظریفی هم به گفتارهای آقا مهران عزیز اضافه کنم،که آپدیت آفلاین باید همیشه از جدیدترین دیتابیس صورت بگیرد و در صورتی که ورژن دیتابیس تغییر کند ، کومودو دوباره 110مگ را پس از آپدیت آفلاین توسط شما دانلود می نماید،
    برای مثال اگر شما از دانلود دیتابیتان در دو هفته پیش بکاپ گرفتید و امروز می خواهید کومودو را بر روی پی سی دوستان نصب نمائید و با فایل آپدیت خودتان آنرا آپدیت کنید(بصورت آفلاین)پس از انجام سلسه مراتب مشاهده خواهید فرمود که دوباره کومودو آپدیت110مگی را دوباره از اینترنت می گیرد!!!

پس همیشه سعی کنید یکبار با کومودوی خودتان ،بصورت دستی آپدیت کنید و سپس بکاپ بگیرید و صرفا به بک آپ های گذشته اکتفا ننمائید....

10. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

یک نکته بسیار ظریفی هم به گفتارهای آقا مهران عزیز اضافه کنم،که آپدیت آفلاین باید همیشه از جدیدترین دیتابیس صورت بگیرد و در صورتی که ورژن دیتابیس تغییر کند ، کومودو دوباره 110مگ را پس از آپدیت آفلاین توسط شما دانلود می نماید،
    برای مثال اگر شما از دانلود دیتابیتان در دو هفته پیش بکاپ گرفتید و امروز می خواهید کومودو را بر روی پی سی دوستان نصب نمائید و با فایل آپدیت خودتان آنرا آپدیت کنید(بصورت آفلاین)پس از انجام سلسه مراتب مشاهده خواهید فرمود که دوباره کومودو آپدیت110مگی را دوباره از اینترنت می گیرد!!!

پس همیشه سعی کنید یکبار با کومودوی خودتان ،بصورت دستی آپدیت کنید و سپس بکاپ بگیرید و صرفا به بک آپ های گذشته اکتفا ننمائید....
    این مورد رو من تا حالا امتحان نکرده بودم. خوب شد اشاره کردی.
    مرسی

12. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MDBK007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنون. واقعا خیلی خوب همه چیز را توضیح داده بودید.
    در مورد دیتابییس هم سرعت اینترنتم خوب بود گذاشتم آپدیت شه حدود 111 مگ بود.

14. 2 کاربر از MDBK007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کد:
    کد:

کد:
    کد:
    این یعنی چی ؟
    مگه از سرعت اینترنت کم میکنه ؟
    چرا باید فایروال ویندوز رو خاموش کنیم و میشه بگید سرویسش کجاست ؟
    برنامه های دیگه این همه کارو نداشت ها .
    این کومودو واسم جالب شده
    Last edited by kaivanika; 28-10-2010 at 00:18.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

این مورد رو من تا حالا امتحان نکرده بودم. خوب شد اشاره کردی.
    مرسی
    درسته ، اتفاقا من امروز امتحان کردم .santamove عزیز به نکته مهمی اشاره کرد اتفاقا میخواستم این نکته رو متذکر شم که دوستمون این زحمت کشیده .آپدیت من هم ماله 20 روز پیش بود حدود 107 مگ که امروز بعد از نصب دوباره و آپدیت آفلاین 111 مگ دوباره آپدیت کرد بهترین راه حل اینه که هفته ای یه بار یه بک آپ بگرین وبه روز کنن. راستی مهران خان فکر نمی کردم اون پست من بعد از نصب کمودو پس از چند ماه یه استارتی بشه (و الیته با توضیحات وراهنمایی های کامل شما ) جون دوباره ای به این تایپیک ببخشه . و هم اکنون با سرعت نور آسانسور ترقی داره طی میکنه.
    هر چند تکراری ولی به دوستانی که تازه با این آنتی ویروس آشنا شدن حتما توصیه میشه یه سر به تایپیک دانلود و تست ویروسها بزنن و آنتی شون محک بزنن تا به قدرت COMODO پی ببرن.
    موفق باشید

17. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

1این یعنی چی ؟
    مگه از سرعت اینترنت کم میکنه ؟
    برنامه های دیگه این همه کارو نداشت ها .
    این کومودو واسم جالب شده
    DNS Server چیست؟
    کد:
    فرق بین DNS Server های Norton, ClearCloud و COMODO چیست؟
    کد:
    اینکه DNS Server سرعت اینترنت شما رو کم میکنه یا نه باید خودتون آزمایش کنید. آزمایش کردنش هم اگر بخوام حداکثر حساب کنم با همۀ کارهاش شاید بشه گفت 5 دقیقه و یا شاید 10 دقیقه نسبت به افراد مختلف فرق میکنه. برای من 20 تا 30 ثانیه

پس خودتون تست کنید و اگر دیدید که سرعتتون تغییری نکرده استفاده کنید. شدیدا پیشنهاد میشه که یکی از DNS Server ها را برای امنیت بیشتر خودتون استفاده کنید.

خب شما میخواهید که Comodo Internet Security را نصب کنید درسته؟ آیا پست اول رو خوندید و میدونید این بسته داخلش چی داره؟ یکی از امکاناتی که در این سویت امنیتی وجود داره فایرواله. یعنی با نصب این سویت شما احتیاجی به فعال بودن فایروال ویندوز ندارید و اگر فایروال ویندوز فعال باشه ممکنه باعث بروز مشکلاتی مانند قطع شدن اینترنت بشه.
    چطور فایروال ویندوز را قبل از نصب CIS کاملا غیر فعال کنیم؟
    کد:
    برنامه های دیگه این همه کارو نداشت ها
    برنامه های دیگه بجای DNS Server از HTTP Scanner و یا WebGuard و یا WebShield استفاده میکنند که همین باعث میشه که سرعت لود شدن صفحات اینترنتی چندین برابر کاهش پیدا کنه و همچنین جهت اسکن کردن از سی پی یو و رم شما استفاده کنه چون HTTP Scanner هم جزوی از خود آنتی ویروس است اما DNS Server از رم و سی پی یوی شما استفاده نمیکنه که هیچ, بلکه حتی نیاز دانلود آپدیت های دیتابیسش را هم نخواهید داشت.

بعضی از آنتی ویروسها را که بجای HTTP Scanner از DNS Server استفاده میکنند میتونم Norton, Vipre و Comodo را نام ببرم.

موفق باشید.

19. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •