-در مورد كابل اپتيكال حتما مارك داره من خودم يك كابل 3 توماني استفاده ميكنم تفاوت خاصي ندارند با هم
-در مورد سينماي خونگي هم اطلاعاي ندارم اگر تو جعبه نيست احتمالا نداشته فكر نميكنم بردارن
-در مورد كابل اپتيكال حتما مارك داره من خودم يك كابل 3 توماني استفاده ميكنم تفاوت خاصي ندارند با هم
-در مورد سينماي خونگي هم اطلاعاي ندارم اگر تو جعبه نيست احتمالا نداشته فكر نميكنم بردارن
-dlna قابليت ي هست كه وسايل مختلف رو از طريق كابل شبكه و پورت rj45 به همديگه مرتبط ميكنه
-مهمترين خاصيتش پشتيباني از سيستم وايرلس هست كه بدون سيم اين كار رو انجام ميدين يعني dlna wireless
-واي فاي Wireless Fidelity نوعي از انتقال ديتا به صورت امواج راديويي هست كه نوع انتقال اطلاهات خيلي متفاوت هست و استاندارد هاي خودش رو داره
دوستان یه هفته صبر کنین واسه خرید تا ببینیم سامی چی میخواد معرفی کنه .
سری 2011 تلویزیونهای سامسونگ هفته آینده معرفی میشن .
مخلصیم .
خوبه پس اين دو با هم فرق دارن پس جای اميد هست , نرم 100 تومان پول برای دانگل بدم گوشيم که سيستم dlna رو داره ميمونه تلويزيون که هنوز 100% مطمئن نيستم داره يا نداره اين نمايندگی سمت ما هم هی ميگه امروز از دفتر مرکزی سوال مکنم فردا سوال ميکنم
شده امروز, فردا,امروز,فردا![]()
سلام دوستان.تلویزیون رو آورد ولی خرابه قراره فردا عوضش کنه تلویزیون دیجیتال رو چطوری فعال کنم؟گفت سری هفت دیجیتال نداره!!!!منو مخفی رو چطوری باز کنم؟
راستی دانگل وای فای هم روش داره!!!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
فقط زود جواب بدین میخوام امشب تلویزیون رو منفجر کنم.مشکلش اینه که یک دفعه مات میشه بعدشم خاموش میشه !ولی عجب سه بعدی باهالی داره واقعا جالبه
سلام
حالا مطمئن هستید یک هفته دیگه سری 2011 رو معرفی میکنه؟
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید دارید؟
البته مطمئنا تا سری جدید معرفی بشه تا وارد بازار بشه تا بیاد ایران و افت قیمتش رو بکنه کلـــــــــــــــی زمان می بره
هر روز یه چیز جدید میاد اگه بخوای هی صبر کنی باید تا اخر عمرت هیچ کاری نکنی!
-در مورد فعال كردن تيونر ديجيتال اگر در قسمت سرچ وجود داشته باشه كه هيچ در غير اين صورت بايد ببينيد در منوي مخفي قسمت local set فعال هست يا نه ؟باز هم اگر فعال بود با تغيير اون شايد به مراد رسيدين در غير اين صورت راهي وجود نداره (البته دوستاني عنوان كردند كه اينكار رو انجام دادند ويا سامي انجام ميده براي محصولات با گارانتي)
-در مورد منوي مخفي هم در حاليكه tv در حالت استند باي هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :
info=menu=mute=power
-خوب به سلامتي يك 100 توماني جلو افتادين![]()
خیلی ممنون
لوکال ست غیر قابل تغیره !و روی ایران ثابت شده!اگه آپگریدش کنم درست نمیشه؟
-فكر نميكنم با اپگريد مورد حل بشه چون من اين كار رو كردم و ارتباطي با اين گزينه نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)