سلام
با adsl مخابرات میشه فایل های تورنت دانلود کرد؟
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
مرسي پاسخ دادي
من همه اين كار ها رو كردم و آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط هماهنگ كردم...
User Pass هم دارم...
كه براي همه كارهاي اينترنتي مخابراته...
بازم ممنون امروز يه سر ميرم مخابرات...
میشه. سرعت تورنت من 10 kb/s است.سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
سرعت لود صفحات خوبه. اصلا برای وب گردی و چت و اینا مشکلی نداره.(حداقل من ندارمکسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟)
تنها مشکلش سرعت پایین دانلوده که یکم اذیت میکنه.
اینطوری که من تست کردم 128 مخابرات پینگش بین 300 تا 500 هست.
البته در بهترین حالت.
600 700 هست بوده که داشتن!
دوستان بالاخره جكار كنم؟صبر كنم تا محدوديت سرعت مخابرات برداشته بشه يا به همين 128 اكتفا كنم(طبق كفته حضرات مسئول بايد تا يكي دو روز آينده تكليفش مشخص بشه)
بله میشه البته وقتی می تونید بهترین نتیجه رو بگیرید که Ip که شما میگیرید Valid باشد و همچنین سرعت آپلود شما 64 بسته شده باشد. در اوایل سرویس دهی بعضی مناطق دیده شده که سرعت آپلود 32 و Ip اونها Invalid هست که نمی تونستند از تورنت استفاده کنند ولی فکر کنم رو اکانتهای جدید این مشکلات رو نداشته باشند.
اگر فقط به وبگردی بپردازید خیر زیاد مشکلی ایجاد نمی کند به شرطی که صفحات باز شده مشکلی سنگین نباشد و اگر از لحاظ پینگ منظورتون هست پینگ سرویس تقریبا مناسبه ولی چون سرعت آپلود 128 بسته نمیشه بعضی مواقع ممکنه تو بازی کردن آنلاین مشکل ایجاد کند.
در حال حاضر چه سرویسی دارید؟ اگر می خواهید از مخابرات سرویس بگیرید ضرر نمی کنید چون پول نصب نمی دید اگر هم منتظر تصویب لایحه هستید باید بگم هر قانونی که تصویب شد تا ابلاغ بشه مدتی طول میکشه پس نمیشه گفت تا چند روز اخیر مخابرات سرویس 512 میده و ممکنه حتی تا 1 ماه دیگه هم طول بکشه.
اوه اوه چه خبره پینگ رفته بالای 2000!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پیشم برخی دوستان این مشکل رو داشتن نه؟اختلال سراسری هست؟....
Last edited by Kianoosh; 05-10-2010 at 20:19.
به این پینگ و سرعت باید افتخار کرد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)