در اون صورت هم باید بگیم اون کسی که ظرفها رو سمت راست میذاره پیش گو هست که همه بازیها رو درست حدس زده !میگم همه هشت پا ها اینطورین ؟ ولی مشکوک میزنه همش میره سمت راست . خب بگیم به اونور عادت کرده اما این نمیشه همش شانس باشه که تیم سمت راستی میبره
در اون صورت هم باید بگیم اون کسی که ظرفها رو سمت راست میذاره پیش گو هست که همه بازیها رو درست حدس زده !میگم همه هشت پا ها اینطورین ؟ ولی مشکوک میزنه همش میره سمت راست . خب بگیم به اونور عادت کرده اما این نمیشه همش شانس باشه که تیم سمت راستی میبره
توبه اختاپوس بزرگ توبه !![]()
یه سر باید بیارنش ایران بریم دخیل بهش ببندیم![]()
توبه کنید
![]()
مگه پل بیکاره بازی همه تیم ها رو پیشگویی کنه؟ بخاطر بازی آدمها هیکلش رو خراب کنه؟
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
به قول خیابانی حتی اگه این بار اشتباه پیش بینی بکنه چیزی از ارزش های هشت پا کم نمیشه!
خیلی با حال بود
اختاپوس بزرگب بزار یه اعترافی کنم منم اوایل جوون بودم مخم تاب داشت نظر سنجی رو زدم خیر ولی الان توبه توبه![]()
به این میگن پیشگو
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
پست 58 تاپیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من دیشب خواب اختاپوسو دیدم.کلی اعصابش از بچه های پی سی خورد بود.اونایی که خیر زدن رو به هیچ وجه نمیبخشه.خودش گفت منتظر باشن هر بلایی سرشون بیاد.
چقدر بهتون گفتم پشت سرش بد نگید هی گفتید الکیه....
دوستان احتمال یک به 128 الکی نیست.....
Last edited by ebi66_boukan; 12-07-2010 at 08:37.
امشب هشت پا رو ديدي ازش بپرس چند تا دست داره و دقت هم بكن كه با كجاش داره حرف ميزنه!!دوستان من دیشب خواب اختاپوسو دیدم.کلی اعصابش از بچه های پی سی خورد بود.اونایی که خیر زدن رو به هیچ وجه نمیبخشه.خودش گفت منتظر باشن هر بلایی سرشون بیاد.
![]()
عجب هشت پایی هست...ولی کشور های دیگه دارن مزشو از بین می برند ...حیوونای دیگه اووردن از جمله طوطی و اسب و..ددارنن پیش بینی می کنن!!..
این هشت پا رو باید طلا بگیرند...
اصلا تیم های بازی نکنن بهتره ..هشت پا خودش نتیجه رو می گه دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)