آخرشم اين مودم EDGE ما نتونست سرعت ما رو از 3 كيلوبايت بالا ببره
جالبه روي آنتنم نوشته E ولي هيچ فرقي باG نداره
البته قبلا با موبايل W350 سرعتم 24 كيلوبايت بودولي از وقتي كه اين مودم EDGE مدل AT&T رو خريدم سرعتم بالا نميره !!!
آخرشم اين مودم EDGE ما نتونست سرعت ما رو از 3 كيلوبايت بالا ببره
جالبه روي آنتنم نوشته E ولي هيچ فرقي باG نداره
البته قبلا با موبايل W350 سرعتم 24 كيلوبايت بودولي از وقتي كه اين مودم EDGE مدل AT&T رو خريدم سرعتم بالا نميره !!!
حیف این همه پول نیست که برای مودم میدید.
من یکساله که دارم از اینترنت همراه اول استفاده میکنم و با گوشی شیر میکنم روی کامپیوتر.به جای اینکه پول مودم بدید یک گوشی بگیرید که کلاس GPRS اش بالا باشه و با خیال راحت استفاده کنید.
مدل گوشي شما چيه ؟ آخه تو طولاني مدت گوشي خراب ميشه ! همين گوشي قبلي من بعد از 8 ماه خود به خود سوخت ! ولي مودم اينطور نيست !حیف این همه پول نیست که برای مودم میدید.
من یکساله که دارم از اینترنت همراه اول استفاده میکنم و با گوشی شیر میکنم روی کامپیوتر.به جای اینکه پول مودم بدید یک گوشی بگیرید که کلاس GPRS اش بالا باشه و با خیال راحت استفاده کنید.
من نوکیا 5800 دارم.همیشه هم با بلوتوث به کامپیوتر کانکت میکنم.
تنها مشکلش هم اینه که هر روز باید باتری شارژ بشه که با این حجم استفاده عادی هست
نظر من اينه كه همراه اول بره سرويس ادج شو بزاره لب كوزه آبشو بوخوره..واقعا افتضاح
من گوشيم ويو 525 با ادج ايرانسل سرعتم بين 25 تا 40 هستش..ولي با همراه اول ادج كه وصل ميشه سرعت از 2 بالاتر نميره و وقتي با جي پي ار اس معمولي وصل ميشه كوشيم سرعت ميره روي 4..در كل بايد جلوي ايرانسل لنگ بندازه
بنظرم بهتره مدیریت محترم، تاپیک ادج همراه اول رو از قسمت اینترنت پرسرعت حذف کنن!!! چون سرعت صفحه بازکردن همراه اول دیگه از دایالاپم کمتر شده!
دیگه واقعا افتض شده!واقعا
آره واقعااا..
شما از چه شهري وصل ميشي؟
از تهران گاهی مواقع هم کرج و شهرای دیگه!!
متاسفم براي همراه اول...همراه آخر هم نيست چه برسه اول
اصلا اینترنت همراه اول بدرد نمیخوره هیچ فرقی هم نمیکنه با چه گوشی وصل شی چه c7
چه n70 و ...سرعتش اشغاله من با گوشی یه بار وصل شدم یه خورده استفاده کردم
گفتم صدرحمت به دایل اپ سرعت از 2 کیلو بایت بیشتر نمیشد باز ایرانسل تا 30 میره
من موندم چه جوری اینو گذاشتن تو سرويس اينترنت پرسرعت ؟کجاش پرسرعته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)