با احترام به دیدگاه تمامی دوستان
تا وقتی سریالهایی مانند Fringe , Dexter , Alias , Lost و دیگر سریالها جذاب هستند ، خوبه آدم وقتش رو پای اینجور سریالهای دره پیتی نذاره...
شاد باشید.
تا وقتی سریالهایی مانند Fringe , Dexter , Alias , Lost و دیگر سریالها جذاب هستند ، خوبه آدم وقتش رو پای اینجور سریالهای دره پیتی نذاره...
شاد باشید.
اگه این بار هم سعید گول بیتا رو بخوره من رسما از ادامه ی دیدن سریال انصراف میدم.
دیگه روتین شده اول گولشو میخوره بعدش بیتا خرش می کنه و دوباره همین اتفاقات به وجود می آد.
مگه یه آدم چه قدر می تونه خر باشه(شرمنده واژه ی بهتر نبود)
این سعید که این همه ادعاش می یاد تا حلا نفهمیده این دختره شیاده؟
این فیلم توهین مستقیم به شعور بینندس.این یعنی مواظب باشید دخترایی مثل بیتا گولتون نزنه.خب معلومه که نمیتونه بزنه.همه که مثل سعید احمق نیستن.
من با نظر شما کاملا مخالفم به نظر من فاصله ها یه سریال با موضوع تکراری هست موضوع هایی که سالهاست تو سریال های ایرانی تکرار میشه ادمها دو دسته میشن یا مثبت یا منفی حد وسط ندارند اخرشم مثبت ها پیروز میشن منفی ها به کارای بدشون پی میبرن
ولی به نظر من زیر هشت موضوعش متفاوت هست
البته نظر شما محترمه
با احترام به نظر شما
من به شخصه همه این سریال هایی که گفتی به همراه سریال های عظیم دیگه مثل prison break و 24 رو هم دیدم و این سریال به نظرم ارزش وقت رو داره و به هیچ وجه در پیست نیست
چون شما باز داری این 2 دنیای متفاوت فیلم و سریال سازی که 1 درصد هم شباهت ندارن رو باهم مقایسه میکنی
شاد باشید.
تا موقعی که همچین نظراتی از دهن ما ها بیرون بیاد عمرا یه موقع سینمای ما جهانی میشه!
مگه همون اول شبکه فاکس کف دستش رو بو کرده بود که پریزون بریک اینقئر میترکه؟
لو رفت بابا... سعيد با دختر ليلا كه در ادامه سريال از مهران طلاق ميگيره ازدواج ميكنه !
سریالی که ضرغامی و رفقا ازش تقدیر کنن رو نمیشه با دید مثبت نگاه کرد.![]()
ایشون از اون آدمایی هست که تو ذهنشون حک شده که مرغ همسایه غازه
خداییش این سریال فاصله ها چرت ترین سریالیه که تا حالا دیدم اصلا با زیر هشت قابل مقایسه نیست!
حیف امیر جعفری که خوشگل نیست
اگه بود دیگه هیشکی فاصله ها رو نگاه نمیکرد![]()
ما نباید بطور یکجانبه نگاه کنیم . ما باید سریال های خودمون رو با مال خودمون مقایسه کنیم و ببینیم چقدر پیشرفت کردیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)