تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 311 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رئال دیگه چیه؟ تیماش اینا بودن:

Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille and Chicago Fire

یه سوال دیگه:

اون 300 مگیه که دان کردی چی رو نداشت؟
    اشتباه شد
    پیارسال بودش
    فیفا 09

2. این کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی حرفه ای بازی میکردیم واسه مسابقات wcg... دنبال بازی قشنگ... نبودیم همش دنبال Bug بودیم این فیفا جدید ها باگ نداره؟

4. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

5

بر اساس خبری که امروز FSB گذاشت قراره فردا EA اولین تریلر رسمی خودشو از بازی منتشر کنه .
    متن خبر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟
    اعلام میکنه که دمو چه تاریخی منتشر خواهد شد.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
    واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
    میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم

مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه

فقط یه سوال دارم:
    با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
    واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
    میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم

مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه

فقط یه سوال دارم:
    با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟

دوست عزيز اين چيزايي رو كه نوشتي حتي اگه توي تاپيك فيفا 10 يا هر ورژني كه داري توش با ميدلز برو بازي مي كني هم مي نوشتي باز اسپم محسوب مي شد.
    چه برسه به اينجا

خودت يه لحظه فكر كن هر كسي بياد و اينجا هي از خاطرات و عشق و حالايي كه با بازيا كرده مطلب بنويسه اونوقت بايد واسه يه مطلب به درد بخور 3 روز توي تاپيك بگردي.

اين كه شما داري توي ليگ برتر شاخ ميشي به نظرت به بقيه خوانندگان تاپيك ارتباطي داره؟؟؟؟ يا اون سوالي كه پرسيدي به فيفا 11 كه هنوز نيومده ربطي داره؟؟؟؟

من چند تا از پستاي قبلي شما رو توي همين تاپيك اينجا ميذارم قضاوتش با دوستان:

================================================== =================================================
    سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
    جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
    Save Salary in Transfers
    In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.

Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.

Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!

Cheaper Contract Extensions
    On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.

من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟

مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
    متشکر
    ================================================== ================================================== =====

ببخشید می دونم جاش اینجا نیست اما چرا اون دکمه وسط(اسمش نمی دونم چیه)هر چهارتا چراغش روشنه؟
    و اینکه تو همین عکس از ویدوئو که گفته R Stick راست و L Stick چپ را فشار دهید دکمه دیگه ای نمی خواد فشار بدیم؟

================================================== ================================================== =====

shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟

Last edited by hobgoblin; 17-08-2010 at 09:21.

10. 3 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چشم ببخشید اسپم دادم
    تکرار نمیشه
    متشکر از یادآوری شما
    از همه معذرت می خوام
    Last edited by وین رونی; 17-08-2010 at 10:23.

12. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چیزی که تو این نسخه منو خوشحال کرد امکان انتخاب آهنگهای شخصی است که باید زودتر از اینها استفاده میشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بچه ها ببینید این جدیده؟
    من نتونستم ببینمش.
    مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل

کد:
    Last edited by JUSTIN11; 17-08-2010 at 14:33.

15. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها ببینید این جدیده؟
    من نتونستم ببینمش.
    مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل

کد:

اینو من قبلا دیده بودم اما کسی تا الان توی تاپیک نذاشته بودش . یک ویدئو یکی دو دقیقه ای از گیم پلی بازیه که از روی یک صفحه فیلم برداری شده کیفیتش خیلی بالا نیست . توی این ویدئو شادی بعد از گل چند تا بازیکنان رو نشون میده از جمله توز و همچنین استیل دویدن کریس رونالدو که انصافا دویدنش خیلی شبیه رونالدوی واقعیه . همینطور صحنه هایی از پرسنالدی آرشاوین و سول کمپل رو نشون میده .
    حالا طی چند روز آینده ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی و از نسخه حدود 90 درصدی منتشر میشه که بهتره منتظر اونا باشیم هرچند که دیدن اینم بدک نیست .
    در ضمن حدودا دو ساعت و نیم دیگه کنفرانس EA شروع میشه این یکی از لینکاشه :

کد:
    Last edited by 4039; 17-08-2010 at 14:54.

17. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •