اشتباه شدنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیارسال بودش
فیفا 09
اشتباه شدنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیارسال بودش
فیفا 09
یادش بخیر یه زمانی حرفه ای بازی میکردیم واسه مسابقات wcg... دنبال بازی قشنگ... نبودیم همش دنبال Bug بودیماین فیفا جدید ها باگ نداره؟
پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟
اعلام میکنه که دمو چه تاریخی منتشر خواهد شد.
حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم
مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه
فقط یه سوال دارم:
با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟
دوست عزيز اين چيزايي رو كه نوشتي حتي اگه توي تاپيك فيفا 10 يا هر ورژني كه داري توش با ميدلز برو بازي مي كني هم مي نوشتي باز اسپم محسوب مي شد.
چه برسه به اينجا
خودت يه لحظه فكر كن هر كسي بياد و اينجا هي از خاطرات و عشق و حالايي كه با بازيا كرده مطلب بنويسه اونوقت بايد واسه يه مطلب به درد بخور 3 روز توي تاپيك بگردي.
اين كه شما داري توي ليگ برتر شاخ ميشي به نظرت به بقيه خوانندگان تاپيك ارتباطي داره؟؟؟؟ يا اون سوالي كه پرسيدي به فيفا 11 كه هنوز نيومده ربطي داره؟؟؟؟
من چند تا از پستاي قبلي شما رو توي همين تاپيك اينجا ميذارم قضاوتش با دوستان:
================================================== =================================================
سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
Save Salary in Transfers
In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.
Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.
Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!
Cheaper Contract Extensions
On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.
من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟
مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
متشکر
================================================== ================================================== =====
ببخشید می دونم جاش اینجا نیست اما چرا اون دکمه وسط(اسمش نمی دونم چیه)هر چهارتا چراغش روشنه؟
و اینکه تو همین عکس از ویدوئو که گفته R Stick راست و L Stick چپ را فشار دهید دکمه دیگه ای نمی خواد فشار بدیم؟
================================================== ================================================== =====
shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟
Last edited by hobgoblin; 17-08-2010 at 09:21.
چشم ببخشید اسپم دادم
تکرار نمیشه
متشکر از یادآوری شما
از همه معذرت می خوام
Last edited by وین رونی; 17-08-2010 at 10:23.
چیزی که تو این نسخه منو خوشحال کرد امکان انتخاب آهنگهای شخصی است که باید زودتر از اینها استفاده میشد.
بچه ها ببینید این جدیده؟
من نتونستم ببینمش.
مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JUSTIN11; 17-08-2010 at 14:33.
اینو من قبلا دیده بودم اما کسی تا الان توی تاپیک نذاشته بودش . یک ویدئو یکی دو دقیقه ای از گیم پلی بازیه که از روی یک صفحه فیلم برداری شده کیفیتش خیلی بالا نیست . توی این ویدئو شادی بعد از گل چند تا بازیکنان رو نشون میده از جمله توز و همچنین استیل دویدن کریس رونالدو که انصافا دویدنش خیلی شبیه رونالدوی واقعیه . همینطور صحنه هایی از پرسنالدی آرشاوین و سول کمپل رو نشون میده .
حالا طی چند روز آینده ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی و از نسخه حدود 90 درصدی منتشر میشه که بهتره منتظر اونا باشیم هرچند که دیدن اینم بدک نیست .
در ضمن حدودا دو ساعت و نیم دیگه کنفرانس EA شروع میشه این یکی از لینکاشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 17-08-2010 at 14:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)