مسی چشم و دل سیره. همونی که تو سانتیاگو برنابئو همه ازش می ترسن. پس از یه بچه خوف دارین؟بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه![]()
مسی چشم و دل سیره. همونی که تو سانتیاگو برنابئو همه ازش می ترسن. پس از یه بچه خوف دارین؟بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه![]()
نمیدونم دوستان آرژانتینی تو این تاپیک چیکار میکنن.
ایشالله که تو نیمه نهایی به هم خوردیم بیاید اینجا کری بخونید .
دوتا L تو اسپانیایی a تلفظ میشند![]()
فردوسی پور هم گفت میگن گل بازی سوسیس رو چون دختره پشت دروازه حواسشو پرت کرده خورده
اینم یه عکس از جفتشونه که البته قدیمیه
![]()
من کری نخوندم. اتفاقاَ آرژانتین هیـــچ مشکلی با اسپانیا نداره و ما شما رو برادران خودمون می دونیم.نمیدونم دوستان آرژانتینی تو این تاپیک چیکار میکنن.
ایشالله که تو نیمه نهایی به هم خوردیم بیاید اینجا کری بخونید .
من جواب دوست رئالیمونو دادم.
اتفاقا چون منم آرژانتین رو دوست دارم گفتم کری نخونیم .
ولی این بحث های رئال و بارسا برای تیم ما خوب نیست و دو دستگی ایجاد میکنه پس خواهشا از این بحث ها نکنید بهتره .![]()
کاسیاس هم وایمیسه تا شما بیاید گل بزنیناین دفعه دختره میره خونه شام درست کنه تا بروبچ از بازی بیان خونه شام پیروزیشونو بخورن
تازه باید دعا کنید به پنالتی نخوره و همون 2-0 ببازید واگرنه تو پنالتی 5-0 میبازید
به ویکی پدیا مراجعه کنید می فهمید کاسیاسه
اگر ساختگی هست چرا تو سایت فیفا گذاشتن و زیرش نوشته که حتی عکاسش کیه ؟؟؟
اینم لینک
فکر نکنم فیفا عکس ساختگی بگذارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس زیاد درباره ی چیزایی که نمی دونید نظر ندید
ممنون![]()
آره ولی ژابی نشون داده خیلی قویه و کم مصدوم میشه .
کلاً باسکی جماعت خیلی قدرت بدنی داره!!
عزیزم تلفظ درستش "کاسیاس " هست . واقعا نمیدونی اینو ؟
نه ما ازش ترس نداریم چون ارژانتین کلاً از تاکتیک نوین پاس بده مسی کار تمومه استفاده میکنه
ایشون کلاً عادت دارن پستهای منو نقل قول کنن . مجبور نیستین که . حتماً هر چیزی دیدین نباید جواب بدین که!
پیشاپیش قهرمانی اسپانیا رو به طرفداران از جمله خودم تبریک میگم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)