از ترسشون بود عیزم اخه باورش براشون سخت بود که برزیل رو زدن بهشون شوک وارد شده بود.
برزیل هم غیرتی بازی نکرد بازیکناش خیلی مغرورانه کار میکردن اگه غیرت ارژانتین رو داشتن هلند درپیت عمرا میتونست نفس بکشه
از ترسشون بود عیزم اخه باورش براشون سخت بود که برزیل رو زدن بهشون شوک وارد شده بود.
برزیل هم غیرتی بازی نکرد بازیکناش خیلی مغرورانه کار میکردن اگه غیرت ارژانتین رو داشتن هلند درپیت عمرا میتونست نفس بکشه
خوب بچه ها حالا باید بشینیم و تماشا کنیم که آلمان چطور تیم دلقک خان رو میفرسته خونه.
(با هیچکدومشون حال نمیکنم)
از دوستانی که تیمشون حذف شده و میخوان بیان طرفدار تیم ما بشن باید قبل از ورود یه تست ورودی رو بگذرونن حتی شما برزیلی عزیز![]()
خیلی خندیدم
این تیمی که شما طرفدارشی بگذار باید بالا بعد در موردش صحبت کن
آرژانتین تراژدی غم انگیزیست که سگ برزیل بهش شرف داره
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
بتمن تیم دلقک خان فکر میکنی چند تا از آلمان ( یک اروپایی نازنین دیگه ) بخوره ؟؟؟![]()
واقعا........
![]()
![]()
ایول جوکابونیتو رو ترکوندیم
ایول
خوشم اومد
تشکر از شما دوست عزیز که دیدن چهره های شاد ما اینقدر براتون مهمه
نشون میدهید با اینکه طرفدار یک تیم خز هستین اما جنبه ی باخت رو دارین
واقعا........
گوش کن عزیزم این دلقک رو میتونی با اون دلقک فیلم dark knight مقایسه کنیبتمن تیم دلقک خان فکر میکنی چند تا از آلمان ( یک اروپایی نازنین دیگه ) بخوره ؟؟؟
__________________![]()
فعلا و در این لحظه ما از شما دیدنیها درست کردیم!
برید 4 تا شمع روشن کنید که برق تاپیکتون رفته.
والا امیرجان ، جوکر مثل فیلمش سوسک میشه.نوشته شده توسط amirarsalaan;5138648[SIZE=7
تو فیلم من سوسکش کردم تو فوتبال هم آلمان.
حداقل 2 تا رو شاخشه.
اگه من بتمن هستم که میدونم کجا خفت جوکر رو بگیرم. ها ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)