تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 451 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
    راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم

ممنونم

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیدم زده 11 تعجب کردم جاهای دیگه 10 میزد چه جالب خوب حالا اون دایرکت ایکس ران تایم اند یوزر مال جون 2010 رو نصب کنم بهتر نیست تو بازیها؟اگه آره خوب همون مشکل هست راهشو بهم بگین ممنون.
    DirectX شما ورزن 11 هست و نیازی هم به نصب Utility دیگه ای ندارید.

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
    راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم

ممنونم
    شما بین چی این دو مدل موندی.هم اختلاف زیاد تو سخت افزار دارند و هم تو قیمت.با توجه به PC خوبی که گفتید به نظر میاد که N61 منظقی تره.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

آق عليرضا بعضي بازي ها داغونن دايزكت ايكس 10 هم ميخوان(امروز صب به يكيش بر خوردم)

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آق عليرضا بعضي بازي ها داغونن دايزكت ايكس 10 هم ميخوان(امروز صب به يكيش بر خوردم)
    دوست عزیز شما این بازیهای داغون رو بی خیال .کلی بازی روز و عالی تو بازار هست که همشون هم با DX 11 اجرا میشن.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

سلام خدمت همه دوستان

من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.
    ولی خریدن اون لبتاپ با عقل جور در نمیاد با اون قیمت قبلا هم گفتم مگر اینکه پول آدم از پارو بالا بره چون فقط بخاطر یه کارت گرافیک نمیارزه اون قیمت در ضمن الان کسی لبتاپ کار کرده رو زیر قیمت هم حاضر نیست بخره چون اکثرا حساسا شما خودتون پستهای بچه هارو بخوندین و می دونین مگر اینگه مثلا 500 زیر قیمت بدین اونم شاید کسی بیاد بخره.

8. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خریدن اون لبتاپ با عقل جور در نمیاد با اون قیمت قبلا هم گفتم مگر اینکه پول آدم از پارو بالا بره چون فقط بخاطر یه کارت گرافیک نمیارزه اون قیمت در ضمن الان کسی لبتاپ کار کرده رو زیر قیمت هم حاضر نیست بخره چون اکثرا حساسا شما خودتون پستهای بچه هارو بخوندین و می دونین مگر اینگه مثلا 500 زیر قیمت بدین اونم شاید کسی بیاد بخره.
    از ابراز نظر شما کمال تشکر رو دارم.اما پست من رو دوباره بخونین.گفتم هرکی خواست P.M بده.نه پست.در ضمن من G73 رو میخوام از خارج بگیرم.

10. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

vioman عزیز منم g73 رو میخوام شما چه طوری میخوای بگیری میتونی برای من هم بگیری؟

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وايو من جان ! از كجا ميخواي بخري؟ اگر ميخري يكي هم براي من بگير .... كلا سر جمع چقدر حساب ميكني؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وايو من جان ! از كجا ميخواي بخري؟ اگر ميخري يكي هم براي من بگير .... كلا سر جمع چقدر حساب ميكني؟
    من در صورتی میخرم که اینی که دارم رو بفروشم.اگه نفروشم که نمیخرم،خیلی هم برام فورس نیست چون دارم با همین حال میکنم.اگه اینو فروختم هفته دیگه دارم میرم چین و از اونجا میخوام بخرم.در ضمن قیمتش رو هم ندارم فکر کنم حدود 1700 دلار باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •