این یه واقعیت بود ! ... از چند نفر پرسیدم تایید کردن !
موقع تصحیح اگر ببینن پر کردی ورقت رو سعی میکنن نمره واقعی بهت بدن ! ... حتی کمتر از واقعی ! ... ولی وقتی ببینن زیر ده هستی با دست باز تصحیح میکنن ! که نمرت بیشتر بشه و قبول بشی !
این یه واقعیت بود ! ... از چند نفر پرسیدم تایید کردن !
موقع تصحیح اگر ببینن پر کردی ورقت رو سعی میکنن نمره واقعی بهت بدن ! ... حتی کمتر از واقعی ! ... ولی وقتی ببینن زیر ده هستی با دست باز تصحیح میکنن ! که نمرت بیشتر بشه و قبول بشی !
میگم من یه سوال تو تاپیک رفع اشکال مباحث درسی مطرح کردم از دوستان میخام اگه دوست دارن یه گوشه چشمی نازک کنن![]()
لینک می دادی بهتر نبود؟میگم من یه سوال تو تاپیک رفع اشکال مباحث درسی مطرح کردم از دوستان میخام اگه دوست دارن یه گوشه چشمی نازک کنن![]()
بچه ها من خیلی اضطراب گرفتم ! با این وضعی که شما میگین من معدلم بالای 18.5 که نمیشه که هیج زیر 18 هم میشه .
گفتم بهتون مدرسمون نمره های دینی و چند تا دیگه رو گرفته ، مثل که خیلی بد تصحیح کردن ، فقط 10 تا 20 بوده در حالی که پارسال معدل دینی تو مدرسه ما 19.90 بوده یعنی بالای 30 تا 20 .
سلام بچه ها
منم سال سوم همین امسال امتحان نهایی دادم
خیلی سخت بود
ترم اول معدلم 19.12 بود اما حالا 18 را هم به زور میگیرم.
به کی بگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما شنیده میشه میخوان خیلی دست به بالا تصحیح کنن
موقع گرفتن کارنامه به شنیده ها تون شک میکنید !!! ...
البته من نمیخوام استرس وارد کنم !!! ... چیزایی که از بچه های پارسال شنیدم رو دارم میگم ! ... شاید امسال فرق داشته باشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا مگه نشنیدی سال 88 هم دینیش هم حسابانش در حد جلبک بوده.مخصوصا دینی.باور نداری برو تاپیک نهایی پارسالگفتم بهتون مدرسمون نمره های دینی و چند تا دیگه رو گرفته ، مثل که خیلی بد تصحیح کردن ، فقط 10 تا 20 بوده در حالی که پارسال معدل دینی تو مدرسه ما 19.90 بوده یعنی بالای 30 تا 20 .
بابا مگه نشنیدی سال 88 هم دینیش هم حسابانش در حد جلبک بوده.مخصوصا دینی.باور نداری برو تاپیک نهایی پارسالگفتم بهتون مدرسمون نمره های دینی و چند تا دیگه رو گرفته ، مثل که خیلی بد تصحیح کردن ، فقط 10 تا 20 بوده در حالی که پارسال معدل دینی تو مدرسه ما 19.90 بوده یعنی بالای 30 تا 20 .
خوب كارنامه كتبي ما رو دادند.اين هم نمرات كتبي.
تو اينا شيمي اعتراض زدم:
دين و زندگي 20
زبان فارسي 19.75
ادبيات 20
عربي 19.5
زبان 18.75
فيزيك 18.25
شيمي 17.75
جبر 19.5
هندسه 20
حسابان 19
--
معدلم حساب كردم بين 19.25 تا 19.35
قبل امتحانا بالاي 19.5 اميد داشتم اما حالا اينطوري شد ديگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)