امشب کیا میان .
؟؟
امشب برنامه پخش نمیشه
اقای جیرانی هفته پیش گفت
فکر میکنم به خاطر اینکه توی هفته قبل اتفاق خاصی رخ نداده که بخواد بحث کنه
دیشب چی شدش
من ندیدم
فیلم بدرود بغداد رو چه شکلی نقد کردش فراستی؟
سلام
فراستی از 4 ستاره به این فیلم هیچ ستاره ای نداد!!
دیشب نتونستم ببینم ! بحث در مورد انحلال خانه سینما بود ! مثل چند تا سبزی توش هستن !!!!
جایی تکرار نمی کنن ؟! مثل برنامه 90 که جام جم تکرار می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد کمیلی شب گذشته درباره کارنامه کاری اش با فریدون جیرانی در برنامه هفت به گفت و گو نشست.
به گزارش سحام حامد کمیلی در این مصاحبه که شب گذشته از شبکه سه سیما پخش شد، گفت: “الآن فرصتی هست که من از مردم عذرخواهی بکنم چون فیلم هایی از من دیدند که از من انتظار نداشتند. در یک سال اخیر فرصتی پیش آمد که من کارنامه کاری ام را در این مدت مرور کنم. در این مدت من فیلم هایی بازی کردم. ممکن هست انتخاب های من غلط بوده یا شرایط دیگری پیش آمده باشد.”
اشاره حامد کمیلی به بازی وی در فیلم “پایان نامه” بود که با واکنش تند مردم روبرو شد.
پایاننامه فیلمی ایرانی به کارگردانی حامد کلاهداری و تهیه کنندگی روحالله شمقدری و با بازی حامد کمیلی، بهاره افشاری، کامران تفتی، چکامه چمنماه، نیما شاهرخشاهی و با حضور داریوش ارجمند، محمدرضا شریفینیا، احمد نجفی و جمشید هاشمپور است.
این فیلم به حوادث پس از انتخابات بحثبرانگیز ریاست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ میپردازد. ابتدا شایع شد بازیگر اصلی فیلم لیلا اوتادی است و در نقش ندا آقاسلطان بازی میکند.
تنها سه ساعت پس اعلام خبر بازی لیلا اوتادی در نقش ندا، خبرگزاری فارس، در گفتوگویی با لیلا اوتادی این خبر را تکذیب کرد. او اخباری را که دربارهٔ بازیاش در فیلم پایاننامه در نقش ندا آقاسلطان منتشر شده بود کذب محض خواند.
تنها ساعتی پس از انتشار این خبر اعتراض مخالفان در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و بالاترین آغاز شد. صفحه مخالفان لیلا اوتادی در شبکه اجتماعی فیس بوک تنها در کمتر از هفت ساعت به سه هزار عضو رسید.
جواد شمقدری، معاون سینمایی وزیر ارشاد، در مورد خبر ساخت فیلمی دربارهٔ ندا آقاسلطان گفت داستان پایاننامه را خوانده و ربطی به موضوع ندا آقاسلطان ندارد.
امیر آقایی نیز که قرار بود در این فیلم بازی کند به دلیل تغییر نسخه اولیه فیلمنامه از بازی در این فیلم انصراف داد. نام سارا خویینیها نیز به عنوان بازیگر این فیلم اعلام شد که او نیز از بازی در پایاننامه خودداری کرد. پایاننامه در روزهای ابتدایی اکران عمومی خود با شکست تجاری مواجه شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_agha1981; 07-01-2012 at 19:38.
شما از کجا فهمیدی که منظورش فیلم پایان نامه بوده ؟
بهتر نیست که بگید شما دوست دارید منظور ایشون فیلم پایان نامه باشه ؟![]()
آره منم فکر میکنم منظورش اون فیلم مثلا کمدی خزعولی بود که بعد از پایان نامه رو پرده ها رفت و کلا 20 میلیون فروشش بود !
تو فیلم دلقک ها هم بازی کرده بود ؟ درسته؟
شایدم منظورش این فیلم بوده .
100% منظورش فیلم پایان نامه بوده...شک ندارم..شما از کجا فهمیدی که منظورش فیلم پایان نامه بوده ؟
بهتر نیست که بگید شما دوست دارید منظور ایشون فیلم پایان نامه باشه ؟![]()
وگرنه کسی که فیلمی بازی میکنه و فروش نمیکنه..هیچوقت نمیاد بگه من اشتباه کردم که تو فلان فیلم بازی کردم و عذرخواهی بکنه...
بیشتر سعی میکنه یه کاری کنه مخاطب اون فیلم و نقشش رو فراموش کنه..
درست شده مثل قضیه رضا رویگری که یه ویدیو داد گفت منو ببخشید اگر اشتباهی کردم یا تو یه فیلمی بازی کردم که مردم خوششون نیومد.. ( که منظورش اخراجی 3 بود..)
بعد دید گندش درآومد..سریع اومد گفت آره منظورم اخراجی های 3 نبوده ..!!!! همین جوری عذرخواهی کردم !!!
این نشون میده فشار ها و واکنش های منفی افکار عمومی روی این افراد بخاطر بازی در این نقش ها بسیار زیاد بوده است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)