نه این بازی شبکه آفلاین نداره.
نه این بازی شبکه آفلاین نداره.
کسی تا حالا با پلیس درگیر شده.. ؟ سیستم چجوریه... فرار کنی امتیاز داره ؟ بگیرنت چی میشه؟ اصلا ارزش chaleng داره یا نه ؟
من درگیر شدم از درودیوار میریزن سرت آره امتیاز هم داره هر ماشین پلیسی که به..... بدی امتیاز داره
نه ارزش chaleng نداره
یه بار یکیشونو زدم از جاده پرتش کردم لای درختا، واستاد مثل گلابیا نگام کرد.. بعد رفتم زدم که از دره بندازمش پایین، یهو Traffic violation قرمز شد و ده پونزده تا پلیس ریخت دورم، تا اومدم ببینم چی شده یه خانم پلیسه پیاده شد و سه چهار هزارتایی جریمم کرد... ترسیدم....!!! فکر کردم الان ماشین یک و نیم میلیونیمو مصادره میکنه.. ظاهرا از قیافم خوشش اومده بود و به همون برگ جریمه بسنده کرد![]()
آره پلیس هاش که خیلی گاگول هستند من تا الان همون یک بار باهاشون درگیر شدم چند تاشون رو شهید کردم بعد گرفتنم چوب کردن تو آستینم![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ما که نفهمیدیم چی شد ؟؟!!! آخر داره یا نه ؟؟!!
نه دوست عزیز بخش دونفره آفلاین نداره.
فرار از پلیس خیلی سخته!
چون از روبرو میان بهت میزنن.
هر بار بتونی فرار کنی درجه outlaw زیاد میشه و اگه بازداشت بشی کلی باید جریمه بدی...
آره فرار که از دستشون میشه گفت غیر ممکن هست چون قومی قبیله ای میریزن سرت
ولی خیلی گاگول هستند باید چند بار بزنی به ماشین پلیس تا بیان دنبالت![]()
من با پلیساش 1600 دلار تو F.R.I.M جمع کردم.گله ای میریزن سرت ولی میشه در رفت...به درد FRIM میخوره که عین کره میره بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)