اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!![]()
اگه بیشتر از یه بلندگو باشه استریو بهش میگن حالا منم نمی دونم یکیه یا دوتاست ولی هرچی باشه صداش فکر نکنم آنچنان بلند باشه که گوش عالمیان را کر کند!![]()
به نظر من کیفیتش بالا و بلندی اش متوسط باشه بسه
مگه میخوایم دیسکو راه بندازیم ؟
چند خط از رویو یکی از تسترها که جدیدترین ان8 دستش بوده
تکه قرمز بالا رو دقت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
Excellent manufacturing quality. The top and bottom is made of high quality plastic. The menu button does not need a lot of pressure (hopefully much less than the N97 – something akin to camera shutter when pressed halfway – capacitive keys next time please Nokia) Rather bright screen, very responsive Being on later firmware, this N8 is very fluid, and no lags All widgets running on N97/N97 mini will work on N8 Cambo mentions something about a transition effect (I don’t know if he’s referring to the exceedingly DULL fade in fade out – FIX THIS NOKIA!) HDMI demo of TRON was excellent Confirming Ahmed360′s comments N8 plays DivX videos – (hurray! Perfect combination! No need for 3rd party players, like N900 this turns your N8 into a portable video player. Hook up your N8 VIA USB to go to access your DivX library without the need to transfer over to N8, then connect N8 to TV via HDMI out!)
![]()
Last edited by ali racer; 09-06-2010 at 22:13.
شما با چه سنگ محکی فهمیدی که این مجله مجله موبایله؟ اینجوری که فرمودی معلومه که اصلا رنگ مجله رو ندیدی!
جسارته ها ولی اگه جراتشو داری این رو زنگ بزن به نشریه عصر شبکه و مشخصات خودتو بگو بعد بگو که مجله شما موثق نیست!
پدرآمرزیده عصر شبکه مجله موبایل نیست که اطلاعاتش افتضاح باشه!!!
بلکه اکثر مجله های موبایل که تو ایران چاپ می شن پر از اشکال و ایراد و بیشتر واسه چاپیدن پول مردم چاپ میشن!
من یکی به مجله عصر شبکه ایمان دارم این مجله در مورد کامپوتر و بعضی وقتها دوربین عکاسی و موبایل هستش. این مجله جنبه آموزشی و اطلاع رسانی داره! تا حالا حرف بی ربطی از این مجله ندیدم!
علی جان ما چاکریم
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
نه عزیزم واسه این میگم که وقتی تو جیبته و از خیابون تو اون شلوغی و سر وصدا رد میشی بتونی به راحتی صدای موبایلتو خوب بشنوی! من از اون دسته آدمایی هستم که اصلا با بلندگوی موبایل آهنگ گوش نمی دم! چون اصلا فاز نداره.
علی جان من عاشق ان 8 هشتم و فکر کنم از اولین کسانی باشم که بعد افت قیمتش اونو بخرم وسر هر چی بحث می کنیم تو این کلوپ واسه یادگرفتن مطالب و یاد دادن مطالبی هستش نه واسه کل کل کردن یا تو سر مال زدن!
اینو گفتم تا دیگه مشگلی پیش نیاد!
باقالى مى کاريم:
خب اينجا دو بحث طول موج و فرکانس مطرح هست!
اگه صدا توى يک فرکانس خاص باشه بيشتر گوش بهش اهميت ميده تا صداى بلند اطراف!
اين رو خودمون تست کرديم و نتيجه داد!
يکم سخته درک کردنش! خب هر چى باشه صداى اطراف بلنده!
ولى قدرت خداست توى گوش انسان!
...
بخاطر اينکه اسپم مانند نباشه:
حالا با اين فاصله کم ميشه استريوش رو درک کرد؟ خيلى باحاله !
باتشکر
باتشکر
واو ... فوق العادست ... با این پلیر ها به جایی نمی شد رسید ...!N8 plays DivX videos
مجید جان بحث سر اسپیکر مونو و استریو نیست
بحث سر اینه که ان8 2 تا اسپیکر داره نه یکی
اگه بیشتر از 1 اسپیکر داشته باشه ولی اختلاف محل نداشته باشند (تو یک جا باشند) طبق تعریفی که استریو داره نمیتونه استریو باشه
اما ممکنه کیفیت و بلندی خوبی داشته باشه
که اگه اینطوری باشه بدک نیست
در تایید گفته برخی دوستان
صدای استریو صدایی است که از دو یا چند کانال صوتی مستقل تشکیل شده و مانند شنیدن صداهای طبیعی توسط گوش انسان، هنگام پخش این حس را القاء می کند که صدا ها از جهات مختلف شنیده می شوند. بر عکس صدای مونو که روی یک کانال ضبط می شود و صدا ها بدون القای حس جهت خاصی، در مرکز شنیده می شوند.
استریو یعنی
دوستان من به 23013 مرکز خدمات نوکیا زنگیده بودم. بهم گفت نوکیا ت وهند، کره و چین و فنلاند خط تولید داره. من تو بازار ایکس 6 کره ای دیدم. سوالم این بود که واسه ان 8 یادمه دوستان عکس گذاشته بودن که نوشته بود Made in China بنظرتون کره ای این گوشی هم تو بازار یافت خواهد شد؟ یا کلا این حرف منشا منطقی نداره و همشون از دم چینیه؟ گرچه بازم تاکید می کنم من نمیگم چون تو چین ساخته شده بده!!! نیان دوستان حمله ور بشن بهم!
میخوام بدونم شما همچی موردی رو تو بازار دیدین که کره ای باشه؟
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
دوستان حالت یا مد استریو علاوه بر اینکه به بیشتر از یک بلندگو نیازمد هست یه توضیح دیگه ای می طلبه که باید بگیم.
حتم بر اینکه یه گوشی یا یه دستگاه پخش بیشتر از یک بلندگو داشت این نیست که حتما صداش استریو هستش!!!! قابلیت استریو یک مد یا وضعیتیه که روی صدا حمل میشه و حالت طنین و صدای فوق العاده و باکیفتی رو ارائه می ده! نه اینکه هر جا دوتا بلندگو دیدیم حتما بگیم استریو هستش باید اون قابلیت استریو رو این باندها پیاده بشه!ممنون
خیلی ممنون که تکلیف من رو روشن کردین من خواستم x6 بگیرم ولی دیدم این گوشی بهتره n8 موندم بیاد بخرم ولی اگه صداش از x6 کم تر هست برم x6 بگیرم نظر شما چیه ؟
با تشکر از کمک شما .
و شما به من چه گوشی مرفی می کنید اگه x6 رو قبول ندارید و تآیید نمی کنید .
گوشی لمسی و صدای بلند و مرورگر اینترنتش خوب باشه
نکنه مثل 5800 از بعضی سایت ها auto بیفتی بیرون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)