تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 110 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان من یک چند تا کارنامه سال 90 رو دیدم واسه غیر انتفاعی درصدا هم بالا نیست مثلا طرف همه درصداش زیر 30 هستن به جز زبان عمومی که 40 هستش

یعنی این کارنامه ها درسته ؟؟؟؟
    بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:
    سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه نرم افزار تخمین رتبه حتی برای هنر هم هست برای زبان اصلا نبود یکی سرچ کنه ببینه کارنامه سراسری هست؟ من دیگه حوصله ندارم

من از یه مشاور پرسیدم گفت حدودا 500 میارم خدا کنه درست بگه به پشتیبان قلم چی زنگیدم گفتش نمیشه گفت الان به خیلی چیزا بستگی داره و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعید نیست. غیرانتفاعی کلاً درصدای بالایی نمیخواد ولی خوب فکر کن قبل از اینکه بری غیرانتفاعی. نمیگم به درد نمیخوره کلاً ولی راههای دیگه ایم هست مثل آزاد. در کل به نظر من، این طوریه:
    سراسری > آزاد > غیرانتفاعی > پیام نور
    آزاد فقط آزاد کرج وگرنه غیر انتفاعی بهتره پیام نورم اونقدرا بد نیست بهتر از خیلی از دانشگاه های آزاده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بر کنکور زبانی های محترم سال 91. یه پرسش! من زبان تخصصیم و ادبیاتم رو خراب کردم ( به نسبت خودم) و میخوام بدونم با این درصدا شبانه تهران قبول میشم؟

ادبیات: 29%
    عربی: 68%
    دینی: 68%
    زبان عمومی: 71%
    زبان تخصصی: 60%

ادبیات رو خیلی خراب کردم و زبان تخصصی اشتباه زیاد داشتم. حالا نظر اساتید محترم چیه؟ من جز تهران (روزانه یا شبانه) جای دیگه نمیتونم بزنم.
    با سپاس فراوان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بر کنکور زبانی های محترم سال 91. یه پرسش! من زبان تخصصیم و ادبیاتم رو خراب کردم ( به نسبت خودم) و میخوام بدونم با این درصدا شبانه تهران قبول میشم؟

ادبیات: 29%
    عربی: 68%
    دینی: 68%
    زبان عمومی: 71%
    زبان تخصصی: 60%

ادبیات رو خیلی خراب کردم و زبان تخصصی اشتباه زیاد داشتم. حالا نظر اساتید محترم چیه؟ من جز تهران (روزانه یا شبانه) جای دیگه نمیتونم بزنم.
    با سپاس فراوان.
    روزانه شک دارم ولی شبانه قبولی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

آزاد فقط آزاد کرج وگرنه غیر انتفاعی بهتره پیام نورم اونقدرا بد نیست بهتر از خیلی از دانشگاه های آزاده
    اینجوریام نیست که شما میگی. من خودم آزاد قزوین عمران میخوندم. واقعاً دانشگاه خوبیه. اگه رشتمو دوست داشتم، عمراً ولش نمیکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

روزانه شک دارم ولی شبانه قبولی
    خدا از دهنت بشنوه MR or Ms. Konkoori , من که دارم یه جورایی خودمو واسه کنکور سال آینده آماده می کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان کسی تو مصاحبه آموزش پرورش شرکت کرده ؟؟؟ واسه زبان ///شرایطش چیه شنیدم بیشتر راجع به احکام و فلسفه و ... سوال می کننن ؟؟؟یک نفر آدم پیدا بشه منو قانع کنه چرا باید ضریب ادبیات با زبان ت برابر باشه ؟؟؟؟ اون 70 سوال اون 25 سوال ؟؟؟؟من زبان ت رو اگه اول دفترچش رو میدادن خیلی بهتر میزدم وقتی داشتم متن آخر رو میخوندم (داریوش و اتن) ذهنم رفته بود سوالای کلوز متن رو میخوندم ولی نمی تونستم تمرکز ذهنی برقرار کنم 70 سوال بدن دستت اونم آخر سر که ذهنت شات داون شده (حالا نمیشد این کنکور رو دومرحله ای کنن ؟؟؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظرتون با این درصدا احتمال قبول شدن تو دانشگاه اصفهان چه‌ قدره؟ مترجمی یا زبان و ادبیات فرقی نمیکنه، روزانه البته. چون اصلآ دانشگاه اصفهان شبانه زبان پذیرش نمیکنه حداقل پارسال اینجوری بود
    ادبیات: ۵۰
    عربی: ۳۲
    دینی: ۵۰
    زبان عمومی: ۹۴
    زبان تخصصی: ۶۵
    یه نگاهی که تو دفترچه شماره ۲ پارسال کردم گویا پذیرش ۶۰ درصد بومی فقط مال ریاضی و تجربی و انسانیه و چیزی در مورد زبان و هنر ننوشته. به هر حال خودم منطقه ۱ و بومی اصفهانم. ضمنآ به نظرم زبان تخصصیاش خیلی راحت بود ولی هر کدومش که رو دو تا گزینه شک داشتم اشتباه از آب دراومد به خاطر همین فکر میکنم بقیه خیلی خوب زده باشن و رتبه م اونجوری که میخواستم نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از روی نتایج پارسال میگین؟ آخه توی دفترچه پارسال کلا 40 نفر شبانه در سطح شهر تهران میخواستن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •