تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 61 از 224 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ما ها که بهتر از کامرانی فر قوانین آفساید رو نمی دونیم ، اگه اون آفساید اعلام کرده پس آفساید بوده . من در جریان بازی ندیدم ، نمی دونم چه اتفاقاتی افتاده کامل . تویه تصویر آخر کاملا مشخص بود بازیکن سوریه توپ رو زده .
    جالب اینکه موقع کارت دادن هم دنبال بازیکن می رفت !! کدوم داور (بجز داوران ایرانی البته!) اینکار رو می کنن ؟ سوت می زنن ، بازیکن رو فرا می خونن و بهش کارت میدن ! نهایتا چند قدم دنبالش برن !

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

این قضیه آفساید که دارین بحث میکنید اینجا اصلاً وارد نیست. این صحنه کاملاً آفساید بود (اگر قبول کنیم که بازیکن مهاجم ضربه رو زده).

این قضیه که دارین روش بحث میکنه این رو میگه که فرق نمیکنه بازیکن آخر تیم مدافع دروازهبان باشه یا یکی از بازیکن ها. فقط اگه یک نفر بین مهاجم و دروازه باشه (یعنی دو نفر نباشه) اونوقت آفسایده. و کاملاً مشخص هست که وقتی 1<2 بنابراین 0<2 هست. کلاً بحث دیگه جایز نیست.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

این بابا فقط مثل دیوونه ها به طرف بازیکن ها میاد و موقع کارت دادن انگار دعوا داره.
    جالب اینکه موقع کارت دادن هم دنبال بازیکن می رفت !! کدوم داور (بجز داوران ایرانی البته!) اینکار رو می کنن ؟ سوت می زنن ، بازیکن رو فرا می خونن و بهش کارت میدن ! نهایتا چند قدم دنبالش برن !
    دقیقاً . سالهاست که این حرکت اشتباه و توهین آمیز رو انجام میده. ولی فقط ازش حمایت کردن. شما دااور های انگلیسی رو ببینید. بازیکن رو قانع میکنن که دیگه مشکلی هم پیش نیاد. مگر این که چی بشه.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حداقل برای پنالتی دوم میشه گفت مشکوک بود به هر حال ژاپنی بین دو بازکن گیر کرد و افتاد حالا خودشو زمین زد یا بهش تنه زدن یکم مشکوک بود .... ولی فکر کنم هدف ژاپنی ها دقیقا همین بود که پناتی رو بگیرن چون می دونستن داور میدونه اشتباه کرده و آمادست براشون پنالتی بگیره!!

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

این قضیه آفساید که دارین بحث میکنید اینجا اصلاً وارد نیست. این صحنه کاملاً آفساید بود (اگر قبول کنیم که بازیکن مهاجم ضربه رو زده).

این قضیه که دارین روش بحث میکنه این رو میگه که فرق نمیکنه بازیکن آخر تیم مدافع دروازهبان باشه یا یکی از بازیکن ها. فقط اگه یک نفر بین مهاجم و دروازه باشه (یعنی دو نفر نباشه) اونوقت آفسایده. و کاملاً مشخص هست که وقتی 1<2 بنابراین 0<2 هست. کلاً بحث دیگه جایز نیست.
    100% ... آفساید که قطعی بود ... فقط یکی از بچه ها یه چیزی گفت منم خواستم شما رو از اطلاعاتم !! بهره مند کنم

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

ولی حالا خودمونیم. عجب جام عجیبی شد!! هیچی مطابق پیشبینی ها نشده.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هرچند نیمه دوم یه نیمه سخت بود
    اما به نظر من هر دوی پنالتیها درست بود
    کارشناس داوری دبی اسپورت هم گفت هر دو پنالتی درست بود
    کار خوب ترکی این بود که روی صحنه پنالتی سوریه دید که توپ رو مدافع ژاپن زد و به همین خاطر با قاطعیت به کامرانی فر گفت من دیدم پرچم رو بیار پایین
    روی پنالتی ژاپن هم که انصافا مدافعای سوری بازیکن ژاپن رو ساندویچ کردن
    حتی کارشناس داوری عرب هم گفت که پنالتی درست بوده
    تنها صحنه ای که اشتباه بود به نظر من اخراج بازیکن سوری بود چون بازیکن ژاپنی پاشو گذاشت روی توپ و تکونش داد
    من برعکس نظر دوستان فکر میکنم ترکی بد قضاوت نکرد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من ندیدم بازی رو داور ایرانی بود گند زد؟

شايعه وجود ويروس همه‌گير در اردوي تيم‌ملي تكذيب شد

شايعه وجود ويروس همه‌گير در اردوي تيم‌ملي در حالي مطرح مي‌شود که تنها 3 بازيکن به نام هاي آندرانيک تيموريان، سدجلال حسيني و مسعود شجاعي سرما خورده‌‌اند که البته وضعيت جسمي آنها حاد نيست.
    دکتر شهاب، پزشک تيم ملي با تکذيب وجود ويروس در تيم ملي به خبرنگار فارس گفت: سرماخوردگي 3 بازيکن تيم ملي خفيف و دوره‌اش کوتاه است. آنها قطعاً به مسابقه با کره‌شمالي مي‌رسند و بازي کردن آنها به نظر کادرفني بستگي دارد.
    والي‌زاده، مدير رسانه‌اي تيم‌ملي هم در مورد سرما خوردگي بازيکنان گفت: 3 الي 4 بازيکن هستند که سرما خورده‌اند که آنها نيز به زودي خوب مي‌شوند و جاي نگراني وجود ندارد.
    نکته جالب اينکه وقتي خبرنگاران از تيموريان ‌خواستند مصاحبه کند وي با گفتن اين جمله که "مي‌ترسم شما هم سرما بخوريد "، صحبت نکرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر من هم باید صبر کنیم مقامات رسمی اعلام نظر کنن.چون واقعا هیچ چیز مشخص نیست
    در مورد پا گذاشتن روی توپ هم دقیقا نمی دونم قانونش چیه.ولی میشه کارت زرد رو برای رعایت نکردن فاصله در نظر گرفت

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رو پنالتی اول اون چیزی که میشد دید این بود که مهاجم سوریه توپ رو زد ... مدافع ژاپن هم در حالتی بود که می خواست نذاره توپ به مهاجم برسه و می خواست توپ رو رد کنه بنابراین حتی اگر هم ژاپنیه توپ رو زده باشه نباید اون قدر جلو می رفت اونم به طرف دروازۀ خودشون... گرچه بازم تصویری که من دیدم از نزدیک نبود که بشه دقیق گفت

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدافع ژاپن توپ رو زد اما چون تحت فشار مهاجم سوری توپ رو زد توپ به اون جهت رفت
    در هر صورت ترکی از همه نزدیکتر بود
    و اونجوری که به کامرانی فر میگفت پرچم رو بیار پایین مشخص بود روی تصمیمش مطمئنه
    درکل بهتر از داور کره و بحرین بود که معلوم نبود چرا بازیکن کره ای رو اخراج کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطوره حالا بریم سراغ بازی های آینده به نظرتون کره - استرالیا و ایران - کره چی میشه ... راستی حذف عربستان هم مجدد و البته با تاخیر تبریک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •