احتمال داره خمیر سیلیکون سی پی یوش خشک شده باشه ببر گارانتی (دوستمم همین مشکلو داشت)
احتمال داره خمیر سیلیکون سی پی یوش خشک شده باشه ببر گارانتی (دوستمم همین مشکلو داشت)
دوستان Z500 بعد از اینکه فول شارژ شه باطری از مدار خارج میشه ؟ منظورم اینه که Over Charge نمیشه ؟
دوستان هر کی e430 داره اینجا پیام بده آخه ماله من بدون فینگر هستش جنس بدنه پلاستک مانند واسه شماها چطوریه ؟؟؟؟
سلام دوستان
من z500 از نوع i5 و با گرافیک gt740 رو خریدم . 2300000 قیمتش بود. حالا اینکه اولا داره با گرافیک مجتمع کار میکنه یعنی اون 740 رو نشون نمیده.دوم اینکه تو دیسک همراهش نوشته درابور ها برای ویندوز 8 64 بیت اما من الان میخوام بهش 7 بزنم . اونوقت یعنی تو 7 درایوراشو نشون نمیده؟
راستی بایوسش کجاس؟
ممنون
سلام
درایور کارت گرافیک رو هم می تونید از سایت انویدیا بگیرین هم خود سایت لنوو.
شما تو device manager نگاه کن ببین نصبه یا نه.اگه نصب باشه، وقتی کار گرافیکی سبک باشه از اینتل و وقتی سنگین باشه از انویدیا استفاده می کنه.البته میشه تو کنترل پنل انویدیا تنظیم کرد که همیشه از انویدیا یا همیشه از اینتل استفاده کنه.
درایور های ویندوز 7 هم در سایت لنوو موجوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایوس هم در لینک بالا هست
اون بایوسشو پیدا کردم
وقتی لبتاب خاموشه یه کلیدی کنار لبتاب هست NOVO یا یه همچین چیزی بعد که اونو فشار میدیم روشن میشه و یه منویی میاره...
تو دی وی دیش برای ویندوز 7 چیز خاصی نداره مثلا لن نصب نشد و گرافیکشم نصب نشد باید برای 7 64 بیتی پیدا کنم.تو همون لینک هست؟
راستی من درایور وای فایش رو از اون لینکی که دادید رو دانلود کردم اما نصب که شد گفت درایوری وجود ندارد و نصب نشد. تو ویندوز 7 64 بیت رو میگم. مشکل از کجاست؟
ممنون
کارت گرافیکش اصلا نصب نمیشه میگه موجود نیست در حالی که تو ویندوز 8 ای که قبلا خودش داشت ، کارت gt740 اش هم نصب بود
اولا دقت کنید کدوم درایور رو دانلود کردید.شاید به اشتباه برای ویندوز 32 بیت رو گرفتید.
دوما درایور کارت گرافیک رو از سایت لنوو بگیرید.جدیدترین درایور رو بگیرین.چون سری جدید که وارد شده کارت 740 هست و لنوو درایور مربوطه رو تو سایتش گذاشته.هر چی هست تو همون لینک که گذاشتم هست.فقط بایوس رو گویا باید تو ویندوز 8 نصب کنید.بعد می تونید ویندوز رو تغییر بدین و 7 بریزین.
در کل اگه از نظر نرم افزاری مشکلی ندارین بهتره همون 8 رو نصب کنید.چون درایور ها با هشت هماهنگی کامل دارند.به قولی 7 دیگه قدیمی شد!
دوستان من یک لپتاب لنو(E530) دارم میخواستم بدونم سیم کارت این لپتاب چه جوری میشه فعال کردممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)