تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 598 اولاول ... 115157585960616263646571111161561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

الهم صل علی محمد و آل محمد و آله الطاهرین و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین من الآن الی قیام یوم الدین من الاولین والآخرین

منظور از روت شدن چیه دوستان!
    الهم صلی علی محمد و انصرنا الی راه راست و لعن علی الهمراه اول و انصر سونی اریکسون الی طریق اپدیت به فرویو

روت نشده دوست عزیز

یه روتی کردنم که با setools بود و قیمت اون سخت افزار 100 تومن به بالاست حالا بین علما در مورد قیمت دقیقش اختلاف نظر هست

چیزی که مشخصه یه گروهی نامه ای تنظیم کردند و همگی امضاش کردند که بابا سونی این مسخره بازیا چیه ملت دارن فرویو نصب میکنن تو خجالت نمیکشی تنها گوشی اندرویدیت رو با 1.6 مچ کردی؟؟؟بیا و یه مردی کن و به جای 2.1 مستقیم 2.2 بریز روش و من خودمم 2 بار امضاش کردم که با من در بار دوم تعداد کل امضا کننده ها شد 4205 نفر ولی سونی خر خر (البته از حضار طلب ببخشید دارم) جواب داد که ما اول 2.1 میریزیم و بعد 2.2

داشت یادم میرفت روت یه چیزیه شبیه به جیلبریک در ایفون

دست هکر ها و برنامه نویسا باز میشه که هر بلایی سر گوشی بیارن

در اصل یه نوع -- کردن گوشی به حساب میاد

2. 4 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچمارك pi

زيرش نوشته lagre كه به معني كمتر بهتره ...

benchmark pi بايد كمتر باشه
    بنچمارک پی آی چیه بیشتر واسم توضیح بده

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

این تست صحیحه ولی برعکس یعنی هر چی کمتر بهتر
    تاچ خازنی با میدان الکترونی حاصل از بدن انسان کار میکنه
    هر چی میدان مورد نیاز پایینتر باشه عملکرد بالاتر میره
    مشخص هست که nexus از hero و majic تاچ قویتری داره
    در ضمن اون اولی اصلاً معلوم نیست چی هست Huawei ؟!?
    و اگه معقول نگاه کنی نمیشه از برندای معتبر قویتر باشه
    در نتیجه قویترین تاچ از آن x10 میباشد
    دوست من اینا رو میفهمم فقط اولا واحد میدان الکترونی هرتز نیست و درثانی چه رابطه ای بین این هرتز و قدرت تاچ هستش من نمیفهمم
    اگه کسی اطلاعاتی داره بگه منم بفهمم

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنچمارک پی آی چیه بیشتر واسم توضیح بده
    بفرماييد توضيحاتش تا حدودي هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سايتشو پيدا كردم بفرما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pulp_152; 30-05-2010 at 13:36.

5. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

هر چي پايينتر باشه ضعيفتره .. زيرش نوشته Hogre به معني بالاترين عدد بهتره تا پايين ...

چند وقت پیش یه تستی بود توی اینترنت که با ربات ها این تست های تاچ رو انجام داده بودن و مایلستون (دروید) بدترین نمره رو توی حساسیت تاچ گرفته بود و اینجا تقریبا توی بهتریناس که همین میتونه غیر قابل استناد بودن این تست ها رو نشون بده!!! حتی واسه گوشی های دیگه مثل x10 .باید دید در عمل چطوریه که فکر میکنم تاچ x10 از بهترینا باشه.

7. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خبر روت شدنش که سامان جون گذاشت
    فقط خدا کنه این رام های دست کاری شده و آندو 2.2 زود براش بیاد

یه چیز خیلی باحال امتحان کنید انگشتتون بزارید زیر یه لباس با پارچه نسبتا نازک یا یه دستکش ( ضخیم نباشه ) دستتون کنید اون وقت با گوشی کار کنید تا به حساسیت تاچ راچل پی ببرید
    امروز تو دانشگاه این با گوشی های دیگه امتحان کردم 8910 سامسونگ و آیفون اصلا یه همچین حساسیتی نداشتن
    اس8300 شما که بدون دست زدن با نگاه کردن هم کار میکنه
    فک کنم سامسونگ اینو مخصوص واسه جیمز باند زده بوده اشتباهی افتاده دست تو !
    سلام.

پس احتمالا سامسونگ 2 تا از این گوشیها واسه جیمز باند زده چون یکیش هم اشتباهی افتاده دست یکی از نزدیکان من.من این پستهارو دیروز دیدم اما چون خودم تست نکرده بودم جواب ندادم و اما امروز که تست کردم دیدم سامسونگ 2تا از اینا زده یکیش دست پالپه یکیش هم دست یکی از نزدیکان من.

[QUOTE=feryshad;4998180]البته میدونین که

البته میدونین که
    آقای Corey جودو کار هستند و بسیار خشن
    و مثل من مرد
    و منظورشون از نازک شلوار جینی چیزی بوده

وگرنه فکر کنم آیفون و امنیا اچ دی صفحات بهتر از s8300 و کوربی داشته باشند ...
    پس احتمالا ایشون شلوار جین میکنن دستشون چون فرمودن که با یک دستکش نازک هم همین اتفاق میفته.

فری تو باز خالی بستی
    بهراد احتمالا حساسیت بالاشون به خاطر داشتن سوپر تاچ خازنی حساس به حرارت بدن از 100 متری که انحصار یه برندی خاص هست بوده دیگه

بازم که این آمار های چرت و پرت اینجا گذاشتید که !!!!!!!!
    هر کسی که با نکسوس و x10 کار کرده باشه به طور واضح میبینه که حساسیت کدوم بیشتره و اصلا نیازی هم به این جدول ها که طرف از سر بیکاری کشیده نیست

ضمنا اینجا تاپیک ایکس10 هست نه گوشی دیگه ای
    سلام.

اما اینکه شما میفرمایید امار چرت و پرت واسه من جالبه خود سوئدیها که یکطرف سازنده گوشی هستن چرت و پرت میگن(پس نسبت به ما باید بیشتر تعصب داشته باشن) بعد فن بوی های ایرانی سونی اریکسون چرت و پرت نمیگن و هر چی میگن درسته!!!(ناگفته نماند من خودم هم از P910 تا X1 یکی از استفاده کننده های گوشیهای تاچ سونی اریکسون بودم.)
    اما اینکه اون طرف سوئدی بیکار بوده یا نه بخودش مربوط میشه و باید جواب بده(معتبر ترین سایت آندروید سوئد!!! بیکار بوده)(در مورد اعتبارش هم میتونید یه سرچ کوچولو تو نت بکنید و به صحت یا سقم عرایض بنده پی ببرید.) اما در مورد اینکه اینجا کلوپ x10 هست حق باشماست اما شما خودتون اولین نفری بودید که پای این بحثها و مقایسه هارو تو این کلوپ باز کردید.!!!!

این تست صحیحه ولی برعکس یعنی هر چی کمتر بهتر
    تاچ خازنی با میدان الکترونی حاصل از بدن انسان کار میکنه
    هر چی میدان مورد نیاز پایینتر باشه عملکرد بالاتر میره
    مشخص هست که nexus از hero و majic تاچ قویتری داره
    در ضمن اون اولی اصلاً معلوم نیست چی هست Huawei ؟!?
    و اگه معقول نگاه کنی نمیشه از برندای معتبر قویتر باشه
    در نتیجه قویترین تاچ از آن x10 میباشد
    سلام.

خیر به همین ترتیب درسته میتونید برید و تو ترجمه گر گوگل بزارید براتون به فارسی (البته نه روون و فقط فابل فهم ) ترجمه کنه.

چند وقت پیش یه تستی بود توی اینترنت که با ربات ها این تست های تاچ رو انجام داده بودن و مایلستون (دروید) بدترین نمره رو توی حساسیت تاچ گرفته بود و اینجا تقریبا توی بهتریناس که همین میتونه غیر قابل استناد بودن این تست ها رو نشون بده!!! حتی واسه گوشی های دیگه مثل x10 .باید دید در عمل چطوریه که فکر میکنم تاچ x10 از بهترینا باشه.
    سلام.

اونجا هم نگفته ضعیفه گفته در برابر گوشیهای نام برده دیگه کند تر عمل میکنه و نسبت به اونا ضعیفه.
    Last edited by AryanLand; 30-05-2010 at 14:47.

9. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seyed kazem's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه یکی تست آیفونو پیدا کنه سوء تفاهم از بین میره
    یه مورد خیلی عجیب دیگه الجی gw620 هستش که تاچ resistive داره و از خازنی قویتر عمل کرده ?؟!?؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام.

اونجا هم نگفته ضعیفه گفته در برابر گوشیهای نام برده دیگه کند تر عمل میکنه و نسبت به اونا ضعیفه.
    سلام. aryan جان واقعا لازم بود همه ی این پست ها نقل قول بشن؟ آخه فقط ادامه ی بحث و تغییر جهت تاپیک به سمت جنجالهاس. به خدا قصدم این نیست که شما یا دوستان دیگه میخواد جنجال درست کنن ولی چه تاپیک سونی, چه سامی, چه موتو و.... خوب نیست منحرف بشن یه نفر میاد اینجا یه چیزی بخونه بحث ها و کل کل های ما رو ببینه . در مورد اون تستی که گفته بودم اصلا نگفته کند عمل میکنه بلکه اونجا دقت رو مقایسه کرده, اون لینکی هم که محمد رضای عزیز داده باز نشد واسم باید دید حساسیت تاچ بوده یا دقت چون معمولا دقت تاچ رو روی بنچمارک میارن.اینجا هم دقیقا منظور این بوده که مایلستون نسبت به بقیه بدتره تاچش, ولی چون در عمل اینطور نیست و دوستان حتی عکسهایی که خودشون این دیاگرام ها رو کشیدن واسه مایلستون رو قرار دادن من گفتم نمیشه استناد کرد به این آمار و ارقام . اینم تست: (البته این موتو لب هیچ ارتباطی به خود کمپانی موتو نداره )

اینم توضیح تست :

With our simple test technique — which basically consists of using a basic drawing application and a finger to slowly trace straight lines on the screen of each device — it’s easy to see the difference in touchscreen resolution from one phone to the next. Results with straight lines indicate a high degree of sensor accuracy; less-precise sensors show the lines with wavy patterns, stair-steps, or both.

شاید این حرف دوستمون هم که بالا گفتن مقاومتیه تاچ بهتری داشته نشون دهنده ی این باشه که این دقت تاچ هست نه حساسیت
    Last edited by johnypersian1656; 30-05-2010 at 15:49.

12. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو اون متن نوشته شده كه يه مقدار از لحاظ دقت ضعيفه ... و دومي اينكه تاخير هم داشته ...

حالا حتما قرار نيست همين سايت درست بگه ! و ممكنه اشتباهم داشته باشه يك نفر ميپذيره يك نفر ميگه من به منابع بيشتري احتياج دارم

اما اشتباه هم درصد داره و نميشه گفت گوشي كه در قعر جدول هستش از ايفون بهتر باشه ..
    ...

اريان جان ممنون ازت كه تست كردي

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس احتمالا ایشون شلوار جین میکنن دستشون چون فرمودن که با یک دستکش نازک هم همین اتفاق میفته.
    .................................................. ............................
    اما در مورد اینکه اینجا کلوپ x10 هست حق باشماست اما شما خودتون اولین نفری بودید که پای این بحثها و مقایسه هارو تو این کلوپ باز کردید.!!!!
    من چیز که دیدم میگم و دلیلی هم برای دروغ گفتن و تعصب به خرج دادن روی این گوشی ندارم
    فکر کنم در رابطه با حساسیت تاچ بهترین نفر که بیاد براتون توضیح بده همین سامان خودمون هست که هم آیفون داشته و هم ایکس10
    Last edited by corey; 31-05-2010 at 10:31.

16. 5 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تو اون متن نوشته شده كه يه مقدار از لحاظ دقت ضعيفه ... و دومي اينكه تاخير هم داشته ...

حالا حتما قرار نيست همين سايت درست بگه ! و ممكنه اشتباهم داشته باشه يك نفر ميپذيره يك نفر ميگه من به منابع بيشتري احتياج دارم

اما اشتباه هم درصد داره و نميشه گفت گوشي كه در قعر جدول هستش از ايفون بهتر باشه ..
    پس محمد رضا , این با اون چیزی که سعید گفت فرق داره و نیاز به این همه بنچمارک و نمودار نبود آخه سعید گفت حساسیت تاچش خوبه! نگفت دقتش خوبه , دقت یعنی اینکه مثلا توی این گوشی های آندرویدی با اون نرم افزار مخصوصش بیای این خط ها رو مثل شکل بالا بکشی و خط ها از حالت جدا از هم پیدا نکنه .پس حرف سعید میتونه درست باشه چون همونطور که گفتم دقت تاچ رو بنچمارک میگیرن .در ضمن شما که میگی نمیشه گوشی که در قعر جدول هست بیاد اول بشه خوب من مایلستون رو مثال زدم دیگه توی بنچمارک شما دومه, توی عکسهایی که من گذاشتم آخر!!!!

یک نمونه دستکش معروف, معروف به billie jean. بابا دستکش جین هم داریم خوب!

18. 6 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •