اگه سرور داخل کشور باشه احتمالا بشه بازی کرد.
ولی با پینگای قشنگه سرورای خارجی ...........
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
بله 1 تا 6 صبح ولی جدیدا سرعتش خیلی کم شده. تشریف میارید میبینید.
اگه سرور داخل کشور باشه احتمالا بشه بازی کرد.
ولی با پینگای قشنگه سرورای خارجی ...........
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
بله 1 تا 6 صبح ولی جدیدا سرعتش خیلی کم شده. تشریف میارید میبینید.
سلام .
من الان یک هفته هست از پارس آنلاین سرویس 256 ماهی 20 گیگ رو گرفتم ، یعنی مجبور بودم بگیرم چون چیز دیگه برای اینجا ارائه نمیداد .
من الان تو سایت Speedtest.net تست گرفتم . میشه به من بگید اینها چی هستش ؟
سرور رو چرا کویت مینویسه ؟
سرور کویت ، سروری هست که شما نسبت به اون تستتون رو انجام دادید.
پینگ شما 743 میلی ثانیه هست که زمان ارسال درخواست و دریافت پاسخ از سرور هست .
سرعت دانلودتون 1.49Mbps و سرعت آپلودتون 0.14Mbps هست. با این حساب ، سرعت دانلودتون حدودا باید بین 120-140 کیلوبایت و سرعت آپلودتون حدودا" بین 12-14 کیلوبایت در ثانیه باشه . البته نحوه محاسبه دقیق رو توی این تاپیک گفتن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها طرح 1 ساله پارسو کسی گرفته؟به نظر شما بگیرم؟1سال با 4 گیگ.شبانش رایگانه دیگه؟؟؟
دوستان من الان شاتل دارم وبه علت سرعت مزخرف شبانه میخوام عوض کنم برداشتن روی بعضی از سرورها محدودیت گذاشن از بعضی سرور ها میشه با سرعت خوب دانلود کرد و از بعضی دیگه نمیشه!!!! میخوام ببینم پارس آنلاین هم شابنش همینطوره؟؟؟ و سوال دوم اینکه شبانه رایگان برای همه سرویس ها هستش ؟؟ ویژه و معمولی؟؟ سرویس های ویژه خوبه یا نه؟؟؟
خط پارس آنلاین
سرعت 128 داشتم سرعت متوسط دانلودم تو شبا مابین 80 تا 140 هم بود
ولی بالا پائین داره
معمولا از 60 تا پائین تر نمیاد
الان
سرعت 1 مگ گرفتم سرعت متوسط دانلود تو شبا بین 200 تا 240 هست
الان طرح های تشویقی دارن
.
خراب شده پارس دیگه از بس شلوغ شده کیلوبایتی به کسی نمیرسه !
من 256 دارم دیشب با 20 دانلود میکرد همشم کم میشد 0 میشد باز جون میکند تا برسه به 20
128 که من هم گرفتم به این صورته ولی طرح نشویقی نداشتن. چیه؟ شاید واسه شهرستانها باشه فقط.
من هم به همین دلیل از شاشتل خارج شدم.
بله شبانه رایگان برای همه سرویسها هستش ولی فکر کنم متناسب با سرویس سرعت کم بشه . مثلا شبانه 128 معموملی تو تهران سرعتش بیشتر از شبان اقتصادی 3 ماهه 256 هست که 3 ماهی 32 تومن هستش.
طرح تشویقی برای ثبت نام برای مثال هنگام ثبت نام 128 سه گیگ در ماه به شما دو گیگ دیگه هم فقط برای بار اول هدیه میدن
.
اینها همش مال جاهای دیگه به غیر از تهران و کرج هستش. ما که راضی هستیم 2 گیگ دستی بدیم ولی سرعتمون همینطور رو 140 بالا بمونه. شاشتل هم به هر مناسبتی هی گیگ اضافه میده منتها از سرویس شبانه می دزدید.
الان پینگ 4.2.2.4 برای شما چنده؟ برای من 280 هستش منتها شبها میره رو 320 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)