سلام چند وقت پیش بود از شما دوستان راهنمایی خواستم برای انتخاب بین شاتل و صبا نت .ممنون از دوستایی که منو راهنمایی کردن . با توصیه هایی که دوستان داشتند صبانت رو انتخاب کردم .
چند روز بعد از طریق سایت صبا نت نمایندگیش رو تو منطقه تهرانپارس پیدا کردم.زنگ زدم بهشون .طرف خیلی اطلاعات داشت و کلی چیز بهم گفت .چند سوال ازم پرسید .یکیش این بود که خط شما pcm داره؟ منم گفتم داره.بعد بهم گفت شما نمیتونی از adsl رو pcm استفاده کنی !!!! خیلی حالم گرفته شد.بهش گفتم خوب من الان چیکار کنم ؟ طرف گفتش که برو مخابرات منطقتون (نبوت) بگو که من یه خط برای adsl میخوام .من هم زنگ زدم بهشون(مخابرات) و گفتم میخوام یه خط جدید بگیرم که pcm نباشه و فقط میخوام از adsl روش استفاده کنم .طرف گفتش که احتمال غیر pcm بودن خطت 10 درصده و گفت خیلی معلوم نیست که غیر pcm بهت بدن!!!! به نظر شما من چیکار کنم خسته شدم از این سرعت پایین اینترنت.... وایمکس هم به خوبی تو منطقه ما پوشش نداره!!!! و البته خیلی هم ازش تعریف نشنیدم!!!وایر لس هم گفت 200 تومن باید امانت بزاری تا بهت سرویس بدیم به غیر از فعال سازی و هزینه اشتراک!!!!! کلا من اینترنت پرسرعت نمیتونم به هیچ وجه بگیرم .... خسته شدم از ای مخابرات محله ما !!!!!!!!!!! به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟
از طريق بستر سيم كشي برق مي توني adsl بگيري ولي نمي دونم به خونه ميدن يا نه.برو به سايت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي بهترين گذينه سيستم هاي wireless(بي سيم) هستش كه يكي از زير شاخه هاش مي تونه wi-fi يا wimax
باشه
برو مخابرات با رئيسش صحبت كن و تيريپ بريز باهاش كارت رو حل ميكنه ايشالا