تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 130 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    انجمن های تخصصی P30-World

پيش فرض

با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
    دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
    نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم )

منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389

2. این کاربر از worldpcgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

ایران 4000 سال دیگر در چنین روزی... :

4. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام چند وقت پیش بود از شما دوستان راهنمایی خواستم برای انتخاب بین شاتل و صبا نت .ممنون از دوستایی که منو راهنمایی کردن . با توصیه هایی که دوستان داشتند صبانت رو انتخاب کردم .

چند روز بعد از طریق سایت صبا نت نمایندگیش رو تو منطقه تهرانپارس پیدا کردم.زنگ زدم بهشون .طرف خیلی اطلاعات داشت و کلی چیز بهم گفت .چند سوال ازم پرسید .یکیش این بود که خط شما pcm داره؟ منم گفتم داره.بعد بهم گفت شما نمیتونی از adsl رو pcm استفاده کنی !!!! خیلی حالم گرفته شد.بهش گفتم خوب من الان چیکار کنم ؟ طرف گفتش که برو مخابرات منطقتون (نبوت) بگو که من یه خط برای adsl میخوام .من هم زنگ زدم بهشون(مخابرات) و گفتم میخوام یه خط جدید بگیرم که pcm نباشه و فقط میخوام از adsl روش استفاده کنم .طرف گفتش که احتمال غیر pcm بودن خطت 10 درصده و گفت خیلی معلوم نیست که غیر pcm بهت بدن!!!! به نظر شما من چیکار کنم خسته شدم از این سرعت پایین اینترنت.... وایمکس هم به خوبی تو منطقه ما پوشش نداره!!!! و البته خیلی هم ازش تعریف نشنیدم!!!وایر لس هم گفت 200 تومن باید امانت بزاری تا بهت سرویس بدیم به غیر از فعال سازی و هزینه اشتراک!!!!! کلا من اینترنت پرسرعت نمیتونم به هیچ وجه بگیرم .... خسته شدم از ای مخابرات محله ما !!!!!!!!!!! به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام چند وقت پیش بود از شما دوستان راهنمایی خواستم برای انتخاب بین شاتل و صبا نت .ممنون از دوستایی که منو راهنمایی کردن . با توصیه هایی که دوستان داشتند صبانت رو انتخاب کردم .

چند روز بعد از طریق سایت صبا نت نمایندگیش رو تو منطقه تهرانپارس پیدا کردم.زنگ زدم بهشون .طرف خیلی اطلاعات داشت و کلی چیز بهم گفت .چند سوال ازم پرسید .یکیش این بود که خط شما pcm داره؟ منم گفتم داره.بعد بهم گفت شما نمیتونی از adsl رو pcm استفاده کنی !!!! خیلی حالم گرفته شد.بهش گفتم خوب من الان چیکار کنم ؟ طرف گفتش که برو مخابرات منطقتون (نبوت) بگو که من یه خط برای adsl میخوام .من هم زنگ زدم بهشون(مخابرات) و گفتم میخوام یه خط جدید بگیرم که pcm نباشه و فقط میخوام از adsl روش استفاده کنم .طرف گفتش که احتمال غیر pcm بودن خطت 10 درصده و گفت خیلی معلوم نیست که غیر pcm بهت بدن!!!! به نظر شما من چیکار کنم خسته شدم از این سرعت پایین اینترنت.... وایمکس هم به خوبی تو منطقه ما پوشش نداره!!!! و البته خیلی هم ازش تعریف نشنیدم!!!وایر لس هم گفت 200 تومن باید امانت بزاری تا بهت سرویس بدیم به غیر از فعال سازی و هزینه اشتراک!!!!! کلا من اینترنت پرسرعت نمیتونم به هیچ وجه بگیرم .... خسته شدم از ای مخابرات محله ما !!!!!!!!!!! به نظر شما من چیکار کنم؟؟؟
    از طريق بستر سيم كشي برق مي توني adsl بگيري ولي نمي دونم به خونه ميدن يا نه.برو به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولي بهترين گذينه سيستم هاي wireless(بي سيم) هستش كه يكي از زير شاخه هاش مي تونه wi-fi يا wimax
    باشه
    برو مخابرات با رئيسش صحبت كن و تيريپ بريز باهاش كارت رو حل ميكنه ايشالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

از طريق بستر سيم كشي برق مي توني adsl بگيري ولي نمي دونم به خونه ميدن يا نه.برو به سايت
    کد:
    ولي بهترين گذينه سيستم هاي wireless(بي سيم) هستش كه يكي از زير شاخه هاش مي تونه wi-fi يا wimax
    باشه
    برو مخابرات با رئيسش صحبت كن و تيريپ بريز باهاش كارت رو حل ميكنه ايشالا

آره یکی از دوستام هم تو پست "دیالمه " (همه خطهاشون فیبر نوریه) .رفت با رییس پست مخابراتیشون صحبت کرد و براش یه خط کشیدن از یه منطقه دیگه !!! الان هم داره از شاتل سرویس میگیره خیلی هم راضیه!!!!

من نمیدونم برم با رییسش صحبت کنم چی بهش بگم ؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید.
    2 ماهه سرویس گرفتم از این شرکت ولی هنوز یه راهنمایی درست و حسابی نکردن برای استفاده ی شبانه.
    میخواستم ببینم دقیقا چیکار باید بکنم؟
    چه کانکشنی باید بسازم.

ویندوزم سون هست. ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نبود جواب ما رو بده؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مازیار جان شما تاپیک رو یه نگاه بنداز فکر کنم جواب سوالت باشه .

به هر حال شما وقتی مودمت رو روشن میکنی اتوماتیک به اینترنت وصل میشی ؟

مخلصیم .

11. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به به مخلص شهاب خان گل.
    بله وصل که هستم.
    اما بهم گفتن برای دانلود شبانه ی رلایگان یه کانکشن بساز و با یه یوزر و پسورد با اون هم کانکت شو.
    حالا من نمی دونم چه کانکشنی باید بسازم. یوزر و پسورد دارم. اگه --- باشه که IP ندارم.
    Broadband هم باشه بلد نیستم.

خیلی ممنون میشم اگه کسی در این مورد راهنماییم کنه.

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

به به مخلص شهاب خان گل.
    بله وصل که هستم.
    اما بهم گفتن برای دانلود شبانه ی رلایگان یه کانکشن بساز و با یه یوزر و پسورد با اون هم کانکت شو.
    حالا من نمی دونم چه کانکشنی باید بسازم. یوزر و پسورد دارم. اگه --- باشه که IP ندارم.
    Broadband هم باشه بلد نیستم.

خیلی ممنون میشم اگه کسی در این مورد راهنماییم کنه.
    دوست عزیز
    شما مثل همون کانکشنی که برا روزانه ات ساختی یکی بساز ولی یوزرش رو guest و پسوردش رو ngsnet قرار بده.همین دیگه .بعد با این یوزر کانکت شو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •