شما قیمت F223 FX رو با یا بدون گارانتی گفتین؟
اگه با گارانتیه میشه معرفیش کنین. این مدلو امرتات زده 1720000 به نظرتون خدماتش قابل اطمینان هستش؟
ودر ضمن تفاوتش با F224 FX فقط تو سرعت هارد و2G رم اضافه هست؟
شما قیمت F223 FX رو با یا بدون گارانتی گفتین؟
اگه با گارانتیه میشه معرفیش کنین. این مدلو امرتات زده 1720000 به نظرتون خدماتش قابل اطمینان هستش؟
ودر ضمن تفاوتش با F224 FX فقط تو سرعت هارد و2G رم اضافه هست؟
سلام دوستان^^
داشتم تو تاپیک های قبلی به نتیجه میرسیدم که لطف کردن و تاپیکو بستن حالا خواهشا کمک کنین و فک کنین میخواین برای خودتون بخرین
به این نتیجه رسیده بودیم که اینا خوبن برای کارهای گرافیک-بازهای3بعدی-تماشا و ساخت فیلم های باکیفیت بالا و زیرنویسی-وبگردی-کارت گرافیک و رم و حافظه ی بالا- بلوتوث داشته باشه و خلاصه از همه سرتر باشه چون نه میخوام تعویضش کنم و نه بفروشمش
رسیده بودیم به اینجا که سریهای F سونی از همشون بهترن و قیمتهاشونم خوبه که تازگیا3بعدی هم بازار داده
حالا استادان گرام به این سوالات جواب بدن و راهنماییم کنن چون این سوال خیلیا ی دیگه هم هست
سونی از مدلهایی که داره هیچکدومشون مودم داخلی ندارن؟
این مدل هم 3بعدیه؟ اگر مقایسه کنین این2مورد رو کدوم بهتره؟
SONY VAIO F Series VPC F227FX/B
و
SONY VAIO F Series VPC F223FX/B
آیا این مدل در ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
VPCF2290X CTO
VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Orde
اینا هم سوالات دیگر دوستان بوده که ممکنه سوال منم باشن:
دوستان در مورده پردازنده Intel Core i7-2630QM و پردازنده Intel Core i7-740QM کدام بهترند ؟؟
و نظرتون در مورده دو سونی به مدل های
F223FX/B
VPC-F224FX
F136FX/B
VPC-F137FX
چیه ؟
ممنونم
فرق این 2مدل چیه که یه جاS داره و یه جاB ؟!
VPCF224FX/S
VPC-F224FX/B
تشکر![]()
Last edited by songilgook; 30-07-2011 at 18:30.
سلام به دوستان چون مشاوره برای خرید لب تاپ بسته شده و من سونی سری اف رو میخوام بخرم اینجا مزاحم دوستان شدم. من تا حدود 1.700 میخوام یه لب تاپ بخرم سونی که خوب کار کنه سریع باشه واسه کار خاصی نمیخوام ولی دوست دارم تا چند سال برام کار کنه و کم نیاره ممنون از کمکتون
امرتات گارانتی گرونی هست بی خیال اون !
فکر کنم F223 کافی باشه
F224 چنده ؟
F224 1830000هستش!!!!
اخرپیشنهادتونو نگفتین که از کجا به چه قیمت وکدوم گارانتی؟؟؟!!!!!!!
کمککک دوستان و متخصصین
من لب تاپ f22fgx خریدم و برنامه vaio update چند تا آپدیت مثل bios و vaio care و ... پیدا کرده
1-آپدیت بایوسو انجام بدم ؟ چه نکاتیو رعایت کنم ؟
2-آپدیت بقیه موارد رو چی ؟
3-اگه از ریکاوری که تهیه کردم استفاده کنم آپدیت بایوس از بین میره و میشه حالت کارخانه ؟
ممنون
یعنی واقعا کسی نیست جواب بده ؟
سونی از مدلهایی که داره هیچکدومشون مودم داخلی ندارن؟
هیج نوت بوکی مودم نداره چون dial up منقزض شده
F227 خوب مسلما بهتره ، مشخصات همه ی اینها در سایت سونی هست!این مدل هم 3بعدیه؟ اگر مقایسه کنین این2مورد رو کدوم بهتره؟
SONY VAIO F Series VPC F227FX/B
و
SONY VAIO F Series VPC F223FX/B
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سری CTO مدل های کاستومایز شده هستند و تو بازار نیستآیا این مدل در ایران موجوده؟قیمتش چنده؟
VPCF2290X CTO
VPCF2290X 2D/3D Configure-to-Ordeاینا هم سوالات دیگر دوستان بوده که ممکنه سوال منم باشن:
دوستان در مورده پردازنده Intel Core i7-2630QM و پردازنده Intel Core i7-740QM کدام بهترند ؟؟
و نظرتون در مورده دو سونی به مدل های
F223FX/B
VPC-F224FX
F136FX/B
VPC-F137FX
چیه ؟
ممنونم
فرق این 2مدل چیه که یه جاS داره و یه جاB ؟!
VPCF224FX/S
VPC-F224FX/B
تشکر![]()
B و S نشان دهنده ی رنگ دستگاه هست
مقایسه ی پردازنده های لپتاپ ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
تفاوت vpcca15fg ایران رهجو با ca17fx غیر رهجو چیه؟
و کلا شما بین این 2 مدل و vpcea36fg کدام را پیشنهاد میدید؟
تشکر داداشی^^
فعلا از همه بهتر همین VPCF227FX/B هست.
راستی usb ش هم2 هست و هم3 ؟!
من تهران نیستم(شمالم) میشه قیمتش رو بگین با گارانتی اصلش چنده؟ و ساخت کدوم کشور؟
+ هنگام خرید به چیاش توجه کنم؟
+ رنگهاش فقط همین مشکیه؟ (فرقی که تو قیمت نداره)
+ هرجا این لپ تاپ رو دیدم با ویندوز7 بود ! ویندوزxp هم میتونم نصب کنم ؟ آخه بعضی برنامه هام فقط با xp کارمیکنن!
+ دیگه سری جدیدی قرار نیست بیاد؟ تا بعد ماه رمضون^^
Last edited by songilgook; 31-07-2011 at 01:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)