لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
mersi
لطف می کنید شماره فروشگاه بدونه گارانتی درتهرات برای خرید TV فیلیپس به من پیام دهید.
mersi
ممنون میشم نشانی رو محبت کنید
پ خ چک شود
پ خ چک شود
Last edited by sound.vision; 09-03-2012 at 00:08.
باید خبر خوشی رو با همه طرفداران فیلیپس بدم و اون اینکه علی رغم اینکه خیلی ها انتظار داشتند که امسال خبری از تی وی های جدید فیلیپس نشه....! اما بازم فیلیپس شگفت زده کرد همه رو.... و مدل های سال 2012 رو معرفی کرده که این بار حتی سری های 3 و 4 و 5 هزار هم از امکانات ویژه و قابلیت های خاصی برخوردار هستند.... طبق معمول گل سرسبد تی وی های فیلیپس سری های 8 و 9 هزار هستند که البته سایت فیلیپس هنوز سری 9 هزار جدید رو رسما معرفی نکرده و گفته می شه که به زودی این اتفاق می افته.... اگه دوست دارید در مورد شکل و شمایل جدید تلویزیون های فیلیپس و قابلیت های کلی آن ها بیشتر بدونید لینک زیر رو بخونید : (اطلاعات بیشتر در پست های بعدی)
عکس چند تا از مدل های جدید فیلیپس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از کنترل جدید تی وی های فیلیپس :
Last edited by sound.vision; 09-03-2012 at 00:18.
سلام
اگه قیمت دارید به من هم بگید و آدرس بدید.
ممنون
درود
متاسفانه ورود تلویزیون های فیلیپس به کشور خیلی خیلی محدود هست... و با نوسانات قیمت ارز هم این روزها به این محدودیت افزوده شده... فروشگاهی که قبلا در مورد صحبت شده بود...در حال حاضر تی وی فیلیپس موجود نداره... باز با این وجود امیدوارم راه ورود تی وی های فیلیپس به کشور کاملا بسته نشه... چون خیلی ها از جمله خودم همیشه تکنولوژی و دقت ساخت تلویزیون های این برند رو تحسین کرده و خواهند کرد...
چون مدت زیادی از این سوال دوستمون گذشته و دیدم کسی پاسخشو در انجمن نداده و قطعا این دوستمون پاسخشو پیدا کرده ، بنابراین فقط برای اونایی که ممکنه این مشکل رو پس از خریدن مدلهای 8605 و 9705 فیلیپس داشته باشن میدم. در مدلهای فوق کیت فرستنده سه بعدی بصورت آپشنال هستش یعنی برای استفاده از حالت نمایش سه بعدی تلویزیون ، باید کیت فوق را علاوه بر عینکهاش داشته باشید که معمولا همراهش هست. اگه کابل کیت فرستنده سه بعدی رو به پورت خروجی مربوط به قسمت سه بعدی که در پشت تلویزیون تون هست وصل نکنید گزینه انتخاب سه بعدی در منوها ظاهر نخواهد شد. بنابراین با وصل کردن کابل فوق مشکل برطرف میشود.
دقیقا همین طور هست که شما عنوان کردید... تلویزیون های فیلیپس سری 8 و 9 هزار قابلیت پخش تصاویر 3بعدی اکتیو دارند که نیاز به کیت 3 بعدی و عینک اکتیو هست.... (البته در مدل های جدید کیت 3بعدی داخل خود تی وی قرارداده شده و دیگه نیاز نیست اونو بالای تلویزیون نصب کنید).... غیر از این تجهیزات باید یه دستگاه پخش 3بعدی هم داشته باشید که اگر از شبکه های خاصی استفاده کنید باید اون دستگاه هم حتمن 3بعدی را ساپورت کنه و یا یه بلوری پلیر 3بعدی با سورس 3 بعدی داشته باشید...)
نکته جالب این که هر روز به سورس های 3بعدی افزوده می شه و امکاناتش بیشتر در دسترس قرار می گیرند...
سلام خسته نباشید من حدودیکساله به سایت شما سرمیزنم وباخواندن راهنمایی های دوستان فیلیپس 9705رو انتخاب کردم حالا درمورد نحوه اجرای فیلمهای سه بعدی ازروی هارد کامپیوتر برای tvمشکل دارم.موقع خرید کیت سه بعدی هم گرفتم حالا سوالم اینه که برا پخش چه لوازمی غیرازکیت وعینک لازم داره آیاکارت گرافیک باید اچ دی ام آی 1/4داشته باشه؟یااینکه باورژن قدیمی تر هم میشه این کارو کردآیا سیگنال رو میشه از خروجز کامپوننت کامپیوتر به tvارسال کرد؟ممنون
برای داشتن تصویر 3بعدی علاوه بر اینکه شما به یک سورس 3بعدی نیاز دارید باید از یک دستگاه بلوری پلیر با قابلیت 3بعدی نیز استفاده کنید، مسلما برای ارسال دیتا حتمن باید از آخرین ورژن کابل های hdmi استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)