اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.اگه همه دوستان بودند و چند تا بازی کردین عیب نداره به خاطر من معطل نشید![]()
اگه فردا نبودم فوقش بازی منو بزن بره.اگه همه دوستان بودند و چند تا بازی کردین عیب نداره به خاطر من معطل نشید![]()
Last edited by vahidgame; 11-02-2010 at 22:36.
ببخشید چند تا پست فرستادم.واقعا سرعت اینترنت خیلی بده![]()
Last edited by vahidgame; 11-02-2010 at 23:04.
حامد جان آخر فصل در مورد انتخاب تیمها بحث و تبادل نظر میکنیم از الان هنوز زوده . من توی پست اول درمورد جزئیات لیگ یک سری مطالب نوشتم .
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي 1-1 مساوي شد
امار بازي
اينم سيو بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- (برگزار شد)
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ (برگزار شد)
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ (برگزار شد)
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
مسعود جان به نظر میرسه هنوز به سختی بازی عادت نکردی . ببینیم تا هفته دهم چیکار میکنی اگه بازم همین روندو داشتی باید بازم قدرت تیمتو افزایش بدیم .
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
نه خوبه باختا بعد جوري روم اثر گذاشته نميتونم با ارامش بازي كنم راه مي افتم
Last edited by masoodbr; 11-02-2010 at 23:04.
مرسي بابت راهنماييتون ممنونم
فقط ازتون ميخواستم اگه آي دي ياهو دارين واسم بذارين چند تا مشكل تو پچ اينا داشتم كه ميخواستم راهنماييم كنين البته اگه زحمت نشه
بچه ها با توجه به اینکه این چند روزه همگی سرمون خلوته من زمان بازیها رو طوری برنامه ریزی میکنم که در طی روز هم بشه بازی کرد . اینکار یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که از فشردگی بازیها کاسته میشه . من فرصت هر بازیو حدود 2 تا 3 ساعت در روز قرار میدم تا بچه ها با فراغ بال بیشتری بتونن بازیشونو انجام بدن تا این بازیها باعث اختلال در نظم و برنامه کارهای شخصیشون نشه .
من تا نیم ساعت دیگه برنامه هفته نهم رو توی تاپیک قرار میدم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)