تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 96 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 953

نام تاپيک: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

مدل ل‍پ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
    موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.

ممنون
    If you see just one light blinking, the battery needs to be recharged. Use the computer with the adapter connected to recharge the battery.
    این چیزی که در سایت اپل نوشته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

If you see just one light blinking, the battery needs to be recharged. Use the computer with the adapter connected to recharge the battery.
    این چیزی که در سایت اپل نوشته!
    ببخشيد ولي منظور من اينه كه چرا به صورت ناگهاني شارژش تموم شد.آيا حتي همين يه بار نشون ميده كه باطريم مشكل داره يا طبيعيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من در مورد مشكل باطريم تو سايت answers.yahoo.com هم كمك گرفتم.يه نفر اين روش پايين رو پيشنهاد كرد.نظر علما چيه؟

From time to time you need to reset the Battery Memory in an Apple laptop as it will help run better in the long run. It's stored in the PRAM and to reset it just follow the directions below if this fails first thought will be your charger second could be the battery please let me know how it goes.

Resetting PRAM and NVRAM
    Shut down the computer.1.
    2. Locate the following keys on the keyboard: Command, Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4.
    3. Turn on the computer.
    4. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears.
    5. Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time.
    6. Release the keys.

در آغاز فعالیت chakhmagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من مک mc374 دارم حالا میخوام با موبایلم و از طریق wifi یه اینترنت وصل بشم .لطفا راهتمایی کنید.
    ظمنا موبایلم هم x1 هست

داره خودمونی میشه police-force's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    MW2

پيش فرض

دوستان من بعد از نصب چنتا برنامه متوجه شدم که از Application فولدر utilities پاک شده ، اگه کمکم کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

ببخشيد ولي منظور من اينه كه چرا به صورت ناگهاني شارژش تموم شد.آيا حتي همين يه بار نشون ميده كه باطريم مشكل داره يا طبيعيه؟
    من در مورد مشكل باطريم تو سايت answers.yahoo.com هم كمك گرفتم.يه نفر اين روش پايين رو پيشنهاد كرد.نظر علما چيه؟

From time to time you need to reset the Battery Memory in an Apple laptop as it will help run better in the long run. It's stored in the PRAM and to reset it just follow the directions below if this fails first thought will be your charger second could be the battery please let me know how it goes.

Resetting PRAM and NVRAM
    Shut down the computer.1.
    2. Locate the following keys on the keyboard: Command, Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4.
    3. Turn on the computer.
    4. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears.
    5. Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time.
    6. Release the keys.
    سلام.ببخشید چند روزی نتونستم چک کنم.
    اون روش رو امیدخان برای یه چیز دیگه هم گفت بودن،یادم نیست برای چی‌!پست رو برای امید فرستادم صبر کن ببین چی‌ میگه شاید بدونه!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان من بعد از نصب چنتا برنامه متوجه شدم که از Application فولدر utilities پاک شده ، اگه کمکم کنید ممنون میشم
    با سلام

به نصب برنامه کاری نداره!!!؟؟خودتون احتمالا اشتباهی‌ پاکش کردین!!
    الان اگه بک آپ میگیری که برش گردون!!!

Last edited by zerolight; 13-07-2010 at 17:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

من مک mc374 دارم حالا میخوام با موبایلم و از طریق wifi یه اینترنت وصل بشم .لطفا راهتمایی کنید.
    ظمنا موبایلم هم x1 هست
    با سلام!
    اگه منظورت با استفاده از edgeهست!که باید یک نرم‌افزار پیدا کنی‌ که یک اکسس پوینت بسازه!چون x1 هم نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام.من چرا اصلا از بلو توث نمیتونم استفاده کنم و نه فایلی رو می‌شه ارسال کرد و نه می‌شه دریافت کرد.جریان چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوباره.واقعاً خسته نباشی‌ امید خان.بابا یه نمایندگی‌ واسه ایران بگیر دیگه از اپل.

من دو تا سوال دارم که یکیش مربوط به این بخشه.من هر وقت تو خونه هستم لپ تاپ رو به برق وصل می‌کنم و تقریبا ۱۰ ساعت به طور مدام باهاش کار می‌کنم می‌خواستم بدونم این ضرری برای باطری داره یا نه؟به طور مثال تو لپ تاپ‌های دیگه می‌شه باطری رو در آورد و به طور مستقیم به برق وصل کرد.ولی‌ اینجا که نمی‌شه، می‌خواستم بدونم به باطری صدمه وارد می‌شه اینکه به طور مداوم به برق وصل هست یا خیر؟و اینکه با برنامهٔCoconut Battery تست زدم و تصویر زیر رو تحویلم داد.ظاهراً اوضاع باطری خوبه فقط از Battery-Loadcycles سر در نیاوردم که چی‌ هست.خیلی‌ ممنون از راهنماییهات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •