تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 500 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

به نظر میاد قیمت های مک بوک های جدید تو ایران مناسب باشن، چاره MacBook Pro 17" MC024LL/A رو 2,680,000 قیمت زده، قیمت خود اپل هم $2,299.00 و برای MacBook Pro 15.4" MC371LL/A قیمت چاره 2,100,000 و قیمت اپل $1,799.00
    فروشگاه چاره وارد کننده نیست از بازار برمیداره، پس باید تو بازار هم انتظار قیمتهایی شبیه به اینا رو داشته باشیم
    امار MC374LL/A رو نداری رفیق؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امار MC374LL/A رو نداری رفیق؟
    این مدل از یکشنبه 19 اردیبهشت موجود میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به اینجا یه سر بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خود این از سیما رایانه تهیه میکنه که سایتشو ندارم البته بدون گارانتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت m24 و همه دوستان
    می خواستم شرایطم رو بگم تا راهنماییم کنید
    من بین مک بوک و مک بوک پرو 990 موندم .از یک طرف نیازم به هارد بیشتر مک بوک و از یک طرف تاکیید دوستان بر روی خرید مدل بالاتر.
    مساله بعد اینکه با وجود اینکه پولش مشکلی نداره ولی واقعا به جز بدنه آلمینیومی برتری مک بوک پرو990 از مک بوک رو حس نمی کنم. لطفا بیشتر درباره برتری های مک بوک پرو بگید.
    من میخاهم برم دوبی و از آنجا بگیرم ، بالاخره اختلاف قیمت قابل توجهی داره ولی از وقتی که m24 نظر کاملا مثبتی رو نداد یه کم مردد شدم. لطفا بگید که آیا خریدنش از ایران مزیتی داره؟

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا آیپد کرک شد
    قیمت هاش چنده
    یعنی به نظر شما امید جان حالا که دیگه کرک شده مناسبترین پیشنهاد اینه یا اون مک بوک پرو که جدید اومده
    خود نمایندگی کرک می کنه تحویل می ده
    راستی مثل بقیه وقتی که کرکه می شه از برنامه ها و بازی ها و... اصلش استفاده کرد یعنی خرید؟
    ممنون ببخشید زیاد شد مثل همیشه
    دیگه آخرسر برای همه یه دونه علامت سوال گذلشتم!

6. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    من از وقتی آیفون 3gs گرفتم عاشق اپل شدم و قصدم اینه که به زودی یه لپتاپ اپل هم بگیرم در حد قیمتی 1800000 .چون از لپتاپ dell ام دیگه خوشم نمیاد!اما الان داشتم قیمت لپتاپهای وایو رو تو سایت نقش میدیدم دیدم که قیمتهاشون شاید نصفه لپتاپ اپل هستش!مثلا
    F11CGX/B
    که کانفیگش خیلی خوبه اما قیمتش 1400000 هستش!
    راستش دچار تردید شدم یکی کمک کنه و این ارزونی و گرونی رو برای من توجیه کنه!آیا ارزشش رو داره که آدم برای یه کانفیگ پایینتر هزینه ی بالاتری بده!
    (سیستم عامل برای من مهم نیست!همین الانش هم از ویندوز استفاده نمیکنم!رو لپتاپم اپن سوزه دارم)

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

i720 که از 620 قویتره
    نیست؟
    منظورم این بود
    به نظرم 720 قویتره
    اخه میدونی چقدر میره تو قیمتش؟
    تازه720 6کشش اما620کشش4
    بعد امتیاز720 تو3d markبیشتر از 620

9. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره تصمیم به خرید مک قطعی شد اما چند تا چیز منو برای خرید نگران کرده .

مورد اول این هست که من دوست دارم لپ تاپ 13 داشته باشم ولی به من گفتن 13 ها از نظر قدرت از 15 ها ضعیف تر هستن و بهتر هست بری 15 بخری . کاری که من انجام میدم یک کاربر معمولی هستم که فیلم و فتوشاپ و عکس و موزیک و اینترنت گردی و چت کار میکنم و چیز خاصی ندارم باهاش یه موقع ها هم بازی در حد جی تی ای . از مغازه دار که میپرسم به من میگه بین 13 با 15 هیچ فرقی نیست و فقط چون بزرک هست قیمتش زیاده ولی بعضی ها میگن 15 قوی تره . اگه قویتره از چه نظر ؟

نکته دوم در مورد این سی پی یو های جدید هست که داره میاد . کور آی 5 و کور آی 7 . به نظرتون برم همین کور 2 یا سنترینو بخرم و یا صبر کنم کور آی 5 و 7 بیاد و اونها رو بخرم ؟ البته یارو امروز به من میگفت هفته دیگه که بیاد دویست تومن مایه ش بیشتر از اینهاست . پول منم یک و 700 - 800 بیشتر نیس . حالا شما میگین صبر کنم ؟ 13 بگیرم و یا 15 ؟ قدرتشون برابره ؟

نکته سوم این سی پی یو جدیدا که میاد فقط از نطر سی پی یو فرق دارن با این سنترینو ها و یا چیزای دیگش هم فرق میکنه و ارزش داره آدم اونا رو بخره ؟

نکته چهارم سنترینو بهتره یا کور 2 ؟ یا هیچ کدوم ؟

مدل خاصی هست که به من معرفی کنین ؟ هم توی 13 ها و هم توی 15 ها . چون هیچی از مک نمیدونم میترسم سرم کلاه بره و هر فروشنده ای به من یه چی میگه . نظر خودم یعنی ته دلم 15 مک بوک پرو هس ولی از 13 بدم نمیاد ولی میترسم ضعیف باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظرم 720 قویتره
    اخه میدونی چقدر میره تو قیمتش؟
    تازه720 6کشش اما620کشش4
    بعد امتیاز720 تو3d markبیشتر از 620

ممکنه 720 در مواردی از 620 قویتر باشه حتی اصلا گیریم که 720 در همه موارد از 620 سر تره
    حتما اپل چیزی میدونه که از 620 استفاده کرده وگرنه مثل دل و سونی و بقیه برندها از 720 استفاده میکرده
    و نباید این رو فراموش کنیم که اپل در زمینه مچ کردن قطعات با هم دیگه استاده پس دلیل قابل قبولی برای استفاده از این پردازنده داره
    وسلام

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممکنه 720 در مواردی از 620 قویتر باشه حتی اصلا گیریم که 720 در همه موارد از 620 سر تره
    حتما اپل چیزی میدونه که از 620 استفاده کرده وگرنه مثل دل و سونی و بقیه برندها از 720 استفاده میکرده
    و نباید این رو فراموش کنیم که اپل در زمینه مچ کردن قطعات با هم دیگه استاده پس دلیل قابل قبولی برای استفاده از این پردازنده داره
    وسلام
    بله حرفه شما کاملن درسته
    چرا حالا میزنی بحثه من رو قیمت بود
    خیلی بالا نیست لپتاباش؟
    حولو حوش 1500 چیزی خوب نداره؟

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •