بله دوست عزيز اگه به فارسي احتياج داريد بايد برچسب بخريد.
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
آخه كيبردش فارسي نداره و فقط چندتا از حروف رو نوشته اونم نه به صورت دقيق.
بله دوست عزيز اگه به فارسي احتياج داريد بايد برچسب بخريد.
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
آخه كيبردش فارسي نداره و فقط چندتا از حروف رو نوشته اونم نه به صورت دقيق.
سلام
من اگه بخوام چند ساعت مثلا 5 يا 6 ساعت دستگاه را روشن بگذارم دايم به برق وصل ميكنم و در اين صورت پس از شارز شدن چراغش خاموش ميشود اين مسئله باعث خراب شدن باطري ميشود
بهترین کار اینکه باتری رو disable کنی و تا فقط از پریز برق بگیره نه از باتریت.
این جوری من خودم در روز حدود 12 ساعت لب تاپم روشنه.
ممنون اگه ميشه اين تنظيمات disable را بگوييد كجاست
1) شما اول باید بری سایت دل سپس download driver and software رو انتخاب کنی.
از اونجا دل 1564
بعدش از قسمت application
برنامه Dell_QuickSet_A03_R242735
رو دانلود و نصب می کنی.
بعد از نصب دکمه f3 که روش هم یه علامت باتری داره رو می زنی
سه تا منو داره.
منوی دومی که battery life هستش رو بزن و از اونجا disable kon
2) یه راه دیگه هم داره.
می ری Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
وقتی پاور اپتیون رو می زنی یه صفحه جدید وا می شه که تو ستون سمت چپ اون وسط وسطا
(فکر کنم 8 یا 9 امین گزینه باشه) که نوشته : Dell battery Meter
اونو بزنی همون کاره f3 رو می کنه.
ولی از من مشنفی همون برنامه رو حتما رو لب تاپ نصب کن.
مگه بعد از شارژ 100% ، شارژ شدن خودکار قطع نمیشه؟
سلام
من ميخوام بايوس لپ تاپ را آپديت كنم لطفا بفرماييد اول از كجا ورژن فعليش را پيدا كنم و پس از دانلود چطور نصب كنم؟
ضمنا باطري من بعد از 3 ماه استفاده و پس از شارژ كامل حدود يك و نيم ساعت كار مي دهد آيا بايد به گرانتي مراجعه كنم .ممنون
Last edited by heidary_sh; 14-09-2010 at 13:50.
راجب اين باطري بگم كه خب بستگي داره كه در اون 1 ساعت و نيم چه استفاده اي ميكني.مثلآ اگه فقط همينجوري روشن ميمونه خب مشكل داره اما اگه 1ساعت و نيم بي وقفه با صداي بلند فيلم ميبيني يا آهنگ گوش ميدي زياد جاي نگراني نيست.
اما كلا باطريش زياد تعريفي نداره![]()
قطع میشه ولی وقتی شما دارین با لب تاپ کار می کنین و باتری هم به برق وصل هست وقتی 99% میشه باز در یک لحظه هم باتری ازش جریان برق خارج می شه و در همان لحظه باز از طریق برق شارژ می شه.
این نوسان پدر باتری رو در می یاره
دوستان باتری inspiron 1564 A بسیار هوشمنده شما کافیه در حالت پاور سیور قرار بدید خود لپ تاپ انرژی رو براتون تقسیم میکنه و زمانی که شارژ بشه باتری خود به خود از مدار خارج میشه پس از این لحاظ جای نگرانی نیست و لی اگر میخواید با باتری و بدون اتصال به برق بازی مثل pes , shift رو اجرا کنید خوب انتظار بی جاییه ولی در کل باتری در تمام لپ تاپ ها به شما بیشتر از 2 ساعت کار رو نمیدن مگر اینکه شما نور صفحه و صدا و.... کنترل کنید تا انرژی زیادی مصرف نشه و بنظر من نباید از یه باتری 6cell انتظار زیادی داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)