اين بازي هم داره مثل Arkham asylum تعرض مي كنه ها
البته من هنوز با اين كرك جديده مشكلي نداشتم لطفا كسايي كه با اين جديده هم مشكل دارن اينجا بگن
اين بازي هم داره مثل Arkham asylum تعرض مي كنه ها
البته من هنوز با اين كرك جديده مشكلي نداشتم لطفا كسايي كه با اين جديده هم مشكل دارن اينجا بگن
باید یکبار بازی رو تموم کنی
من این بار اصلا نه درم قفل شده ونه ...... الان یه جا گیر کردم که برادر پرنس غوله توش نفوذ می کنه و... بعدش که میری تو اون دنیا ابیه و صحبت می کنی یه جایی هست باید بپری اون بر چند تا اسکلت هم منتظرتن. نمیدونم حالا چی کار کنم.
پسوردش چیه؟![]()
بچه ها نسخه ای که من خریدم 3 تا dvd است و اصلا کرک نداره ! یه ubisoft game luncher داره که نصب می شه و فکر کنم همون کار این کرک رو انجام می ده و می ره تو بازی .
حالا رسیدم به همین دره که بحث شد .
الان می تونم از این کرکه که بچه ها گذاشتن استفاده کنم ؟!!! کپی کنم کجا ؟! ( محل نصب یا اون جایی که ubisoft game luncher رو نصب کردم ؟! )
اسم همون سایت :
ولی مثل اینکه اینم زیاد کامل نیست البته من تستش نکردم جای دیگه ای خوندم. کسی بازی رو تموم نکرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این بار اصلا نه درم قفل شده ونه ...... الان یه جا گیر کردم که برادر پرنس غوله توش نفوذ می کنه و... بعدش که میری تو اون دنیا ابیه و صحبت می کنی یه جایی هست باید بپری اون بر چند تا اسکلت هم منتظرتن. نمیدونم حالا چی کار کنم.
یه کمکی به ما بکنید.
توي سايت rlsgame.org يه Crackfix جديد گذاشته به اسم Crackfix Repack-SKIDROW و نوشته اون كرك فيكس قبليه فايل dll اش مشكل داشته. اينم يه تستي بزنيد فكر كنم اين ديگه مشكلاتو حل كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات مربوط به كرك و تغييراتش رو هم مي تونين اينجا ببينين. خود اسكيدرو هم توش به خاطر مشكلات كرك معذرت خواهي كرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hobgoblin; 29-06-2010 at 11:35.
همين بازي رو ؟ يا ac2 ?
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
حيف شد . كاش به اين هم يه كرك ميزدن .
من بازی رو تموم کردم
سیو بازی تمام شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
باید بپری سمت اسکلت ها و روی هوا دکمه ctrl رو بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)