تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 428 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

در آغاز فعالیت ninja man's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟

در آغاز فعالیت ninja man's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

14 سوال udk

سلام من نمیتونم udk رو نصب کنم میگه باید net frame 35 sp 1 باشه من نصب کردم ولی باز هم نشد

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟
    سلام من نمیتونم udk رو نصب کنم میگه باید net frame 35 sp 1 باشه من نصب کردم ولی باز هم نشد
    سلام

اگه مطمئتی Net Framework 3.5 sp1. نصب داری، باید بسته به ورژن ویندوزت یه آپدیت از مایکروسافت نصب کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ویندوز 7 نیاز به هیچ کدوم نداره.اگه اینو زدی و باز نشد، اون Net. ای که زدی این ورژن نبوده، اگه اینطور بود، از مسیر زیر دانلودش کن:

کد:
    فعلا بای.

4. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

عزیز وقتی مدلت را داخل speed tree طراحی کردی حالا SpeedTree 5.0 Compiler را اجرا کن و سپس بر روی session کلیک کن و سپس new را بزن و سپس add trees را بزن ، حالا مدل درختی که ساختی را انتخاب کن و سپس next بزن ، حالا داخل out put folder محل خروجی مدلت را انتخاب کن ، و دقت کن که تیکه create texture atlas خورده باشه . بعد finish را بزن.
    حالا انجین را اجرا کن و درختی را که اکسپورت کردی را با تکسچر ها همراهش بیار تو انجین . از تکسچر ها هم متریال بساز و سپس رو مش ( درخت ) دو بار کلیک بزن تا صفحه speed tree باز بشه از داخل اون از قسمت material ها متریال هایی را که از تکسچر ها ساختی را بش بده. فقط دقت کن هر متریالی را درست به همون قسمتش بدی.
    در ضمن دقت کن ک تکسچر برگ اون را باید موقع متریال کردن mask کنی تا موقعی که به درخت می دی درختت برگهاش درست باشن . این هم یک نمونه که اوردم داخل انجین البته درخته را از sample های speed هست . حوصله نداشتم یکی بسازم.
    منم میارم متریالم میدم منتها متریالا غیر واقعین از bump استفاده میکنم ولی بازم به کیفیت تو خود speed tree نیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب منم این مشکل را داشتم ، و فهمیدم باید چیکار کنی ، اگه ورژن اپریل انجین رو داری برو و متریال هایی که باسه تکسچر ها ساخته را نگاه کن . علت بر میگرده به همنو بس. من نگاه کردم باسه یک برگ کلی چیز به هم وصل کرده . خودت باید ببینی ، بازم اگه نداری ورژن جدیدشو بگو تا یک خلاصه مطلبی از این تو یک مقاله بنویسیم ، بقیه هم استفاده کنن.

7. 2 کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب منم این مشکل را داشتم ، و فهمیدم باید چیکار کنی ، اگه ورژن اپریل انجین رو داری برو و متریال هایی که باسه تکسچر ها ساخته را نگاه کن . علت بر میگرده به همنو بس. من نگاه کردم باسه یک برگ کلی چیز به هم وصل کرده . خودت باید ببینی ، بازم اگه نداری ورژن جدیدشو بگو تا یک خلاصه مطلبی از این تو یک مقاله بنویسیم ، بقیه هم استفاده کنن.
    من من ورزن جدیدو ندارم اگه یه مطلب بزاری فکرمیکنم همه استفاده کنن
    پیام خصوصی رو نخوندی؟

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کسی هست یه سری منبع آموزشی برای انریل اسکریپت به من بده . خیلی ممنون میشم .

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

کسی هست یه سری منبع آموزشی برای انریل اسکریپت به من بده . خیلی ممنون میشم .
    سلام دوست عزیز

هنوز که هیچ منبع جامعی واسه آنریل اسکریپت نیست، یه کتابه که قراره 2 ماهه دیگه بیاد.

با این همه فعلا این دو جا رو کار کن، بهترین منابع موجوده:

کد:
    اینجا برو تو قسمت Unreal Script ، کلا 14 تا مقالست، 7 تای اول مرجع Unreal Script هست و 7 تای بعدی که نوشته Mastering Unreal Script، یه تعدادی از چپتر های همون کتابه که قراره بیاد، البته الان روی UE3 که یه سری فرق جزئی فقط داره.

کد:
    این هم یه وبلاگه که دو تا توتاریال گذاشته،یاد می ده چه جوری یه بازی جدید رو شروع کنی.

یه چنتا سایت دیگه هم یه خورده کار کردن ولی فعلا بهتریاش همیناست که بهت گفتم. فعلا.

11. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض creating an object during runtime

سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !
    به شدت كارم گير !

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

اینا چین؟:

UI Sences
    Crowds
    frunctuned static mesh
    kismet
    particles
    cinematic

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •