سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟
سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟
سلام من نمیتونم udk رو نصب کنم میگه باید net frame 35 sp 1 باشه من نصب کردم ولی باز هم نشد
![]()
سلام
اگه مطمئتی Net Framework 3.5 sp1. نصب داری، باید بسته به ورژن ویندوزت یه آپدیت از مایکروسافت نصب کنی:
البته ویندوز 7 نیاز به هیچ کدوم نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اینو زدی و باز نشد، اون Net. ای که زدی این ورژن نبوده، اگه اینطور بود، از مسیر زیر دانلودش کن:
فعلا بای.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
منم میارم متریالم میدم منتها متریالا غیر واقعین از bump استفاده میکنم ولی بازم به کیفیت تو خود speed tree نیستن
خوب منم این مشکل را داشتم ، و فهمیدم باید چیکار کنی ، اگه ورژن اپریل انجین رو داری برو و متریال هایی که باسه تکسچر ها ساخته را نگاه کن . علت بر میگرده به همنو بس. من نگاه کردم باسه یک برگ کلی چیز به هم وصل کرده . خودت باید ببینی ، بازم اگه نداری ورژن جدیدشو بگو تا یک خلاصه مطلبی از این تو یک مقاله بنویسیم ، بقیه هم استفاده کنن.
من من ورزن جدیدو ندارم اگه یه مطلب بزاری فکرمیکنم همه استفاده کنن
پیام خصوصی رو نخوندی؟
سلام
کسی هست یه سری منبع آموزشی برای انریل اسکریپت به من بده . خیلی ممنون میشم .
سلام دوست عزیز
هنوز که هیچ منبع جامعی واسه آنریل اسکریپت نیست، یه کتابه که قراره 2 ماهه دیگه بیاد.
با این همه فعلا این دو جا رو کار کن، بهترین منابع موجوده:
اینجا برو تو قسمت Unreal Script ، کلا 14 تا مقالست، 7 تای اول مرجع Unreal Script هست و 7 تای بعدی که نوشته Mastering Unreal Script، یه تعدادی از چپتر های همون کتابه که قراره بیاد، البته الان روی UE3 که یه سری فرق جزئی فقط داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه وبلاگه که دو تا توتاریال گذاشته،یاد می ده چه جوری یه بازی جدید رو شروع کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چنتا سایت دیگه هم یه خورده کار کردن ولی فعلا بهتریاش همیناست که بهت گفتم.فعلا.
سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !![]()
به شدت كارم گير !
اینا چین؟:
UI Sences
Crowds
frunctuned static mesh
kismet
particles
cinematic
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)