تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 66 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اولا ما داریم از چیزی حرف میزنیم که شاید بشه گفت یه امکان جانبیه و نه یک اچ دی پلیر کامل.در واقع سامسونگ واسه این لطف کرده به مشتریاش.چون بعضی ها اصلا USB ندارن.
    دوما شما دارید از 1080 حرف میزنید که بالاترین کیفیت تو بازاره و تعداد فیلم های با این کیفیت محدوده و گران!شما پخش فایل هایی مثل 3gp و Mp4 و.....را هم در نظر بگیرید که مطمئن باشید 100 درصد به درد بخور هستند.

دوست عزیز شما مثه اینکه این tv رو دارید که در اینصورت توصیه میکنم یک فیلم با اندازه 4:3 رو در این tv ببینید با کناره های سیاه بدون تصویر خیلی حال میده . ضمنا این تنظیمات رو انجام بدید بعد اگه تونستید تصویرو تحمل کنید به ما هم بگید نور 60 ---کنتراست 100 ---- شارپنس 50

2. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوست عزیز شما مثه اینکه این tv رو دارید که در اینصورت توصیه میکنم یک فیلم با اندازه 4:3 رو در این tv ببینید با کناره های سیاه بدون تصویر خیلی حال میده . ضمنا این تنظیمات رو انجام بدید بعد اگه تونستید تصویرو تحمل کنید به ما هم بگید نور 60 ---کنتراست 100 ---- شارپنس 50
    خیر من ندارم ولی میخوام بگیرم.شاید حق با شما باشه.بالاخره هر تکنولوزی که میاد یه کاستی هایی داره.حتی همونطور که تو پست قبلی دوستمون گفتن HD player ها هم که مخصوص این کار هستند هم مشکلاتی دارند.در هر هر حال با وجود مشکلاتی که شما عرض کردید من بودن USB رو به نبودنش ترجیح میدم.تازه من فکر نکنم تا 4-5 سال دیگه فیلم های فول اچ دی رواج پیدا کنه که بعضی از این مشکلات پیش بیاد.من همون فایل های MP4و عکس های دوربین HD مو نشون بده با فیلم های DVD و چند مورد ساده ی دیگر کافیه.و برای شما که نیازتون بالاتره حتما باید یه سیستوم پیشرفته تر بگیرید.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یكی از مشكلات پلاسما پنل های نسل گذشته امكان ایجاد Burn-In در تلویزیون است. به این معنی كه اگر یك تصویر ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه تلویزیون باقی باشد، ممكن است شبحی از آن تصویر برای یك مدتی کوتاه و در مواقعی طولانی باقی می ماند.
    همانطور که پلاسما پنل ها مستعد brun in هستن lcd ها هم مستعد پیکسل سوختن می باشن,پیکسل سوختن ال سی دی ها بیشتر بر اثر فشار و ضربه اتفاق می افتد.

بنابرین کاربر dada_zebel چطور به این کشف نایل شدن پنل های ال سی دی از جمله پنل اشاره شده 690 مستعد مشکل brun in هستن سوالیس بی پاسخ! اگر این دوستمون واس ادعای صحبتاشون منبعی دارن لطفا ذکر کنند.

و اما در مورد usb پنل 690

usb این پنل با 95 درصد فرمت های تصویری سازگاری داره و رزلوشن تا سقف 1080p و بیت ریت رو بدون هیچ محدودیت خاصی ساپورت میکنه , و رسما یه hd player در سطح مطلوب به شمار می رود,usb پنل سامسونگ فایل های تصویری پلی شده از رو usb در اندازه نسبت تصویر orginal نمایش میده اگر تصویری wide بود به همون صورت wide نمایش خواهد داد و اگر سورسی با نسبت تصویر 4:3 باشه به همون صورت در پنل نمایش خواهد داد,بنابرین fix تصاویر sd با نسبت 4:3 به wide از طریق usb امکان پذیر نیست.پلیر این usb طراحی شده برای تصاویر hd با نسبت تصویر 16:9 یا همون wide هستش نه صرفا تصاویر با سورس Sd با نسبت تصویر4:3 ! برای پخش تصاویر sd با نسبت تصویر 4:3 به 16:9 یه پلیرsd با قیمت 30 تومنی هم کار راه انداز هست.

و اما upscaling

چیپست های upscaling در پنل های سری b سامسونگ جزو چیپست های high end به شمار می روند, و از دید بیشتر منتقدین و منابع مرجع از جمله cnet,avfroums,hdtvtest امتیازاتی از قیبل excellent رو کسب کرده اند

همچنین از لحاظ پردازش و کیفیت چیپست های upscaling سامسونگ بعد از چیسپت های پایونیر در مقام بعدی جا دارن .

نظریه کاربر dada_zebel هر چند محترم اما به هیچ وج مورد پذیرش و قابل تایید نمی تونه باشه.
    Last edited by Ami R 940; 16-02-2010 at 10:54.

5. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من يك دونه 32 اينچش و دارم فكر ميكنم دوستان يكمقدار كم لطف هستند
    من wd هم دارم باور كنين تقريبا مثل همه تفاوتي نداره
    هارد 500 هم بهش زدم خيلي سريع اجرا ميكنه
    من 1080 هم باهاش ميبينم كي ميگه پخش نميكنه؟
    زير نويس فارسي و خيلي عالي پخش ميكنه كه wd هم نميوتنه پخش كنه
    بي انصاف نباشين
    شما مطمئنی که زیرنویس فارسی رو پخش میکنه؟
    یعنی فایل srt فارسی رو بدون هیچ مشکلی تو b690 میبینی؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت B690 امروز 1.450.000 بدونه سینما خانوادگی ! (40اینچ)
    G10 هم 1.470.000 بود !

8. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یكی از مشكلات پلاسما پنل های نسل گذشته امكان ایجاد Burn-In در تلویزیون است. به این معنی كه اگر یك تصویر ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه تلویزیون باقی باشد، ممكن است شبحی از آن تصویر برای یك مدتی کوتاه و در مواقعی طولانی باقی می ماند.
    همانطور که پلاسما پنل ها مستعد brun in هستن lcd ها هم مستعد پیکسل سوختن می باشن,پیکسل سوختن ال سی دی ها بیشتر بر اثر فشار و ضربه اتفاق می افتد.

بنابرین کاربر dada_zebel چطور به این کشف نایل شدن پنل های ال سی دی از جمله پنل اشاره شده 690 مستعد مشکل brun in هستن سوالیس بی پاسخ! اگر این دوستمون واس ادعای صحبتاشون منبعی دارن لطفا ذکر کنند.

و اما در مورد usb پنل 690

usb این پنل با 95 درصد فرمت های تصویری سازگاری داره و رزلوشن تا سقف 1080p و بیت ریت رو بدون هیچ محدودیت خاصی ساپورت میکنه , و رسما یه hd player در سطح مطلوب به شمار می رود,usb پنل سامسونگ فایل های تصویری پلی شده از رو usb در اندازه نسبت تصویر orginal نمایش میده اگر تصویری wide بود به همون صورت wide نمایش خواهد داد و اگر سورسی با نسبت تصویر 4:3 باشه به همون صورت در پنل نمایش خواهد داد,بنابرین fix تصاویر sd با نسبت 4:3 به wide از طریق usb امکان پذیر نیست.پلیر این usb طراحی شده برای تصاویر hd با نسبت تصویر 16:9 یا همون wide هستش نه صرفا تصاویر با سورس Sd با نسبت تصویر4:3 ! برای پخش تصاویر sd با نسبت تصویر 4:3 به 16:9 یه پلیرsd با قیمت 30 تومنی هم کار راه انداز هست.

و اما upscaling

چیپست های upscaling در پنل های سری b سامسونگ جزو چیپست های high end به شمار می روند, و از دید بیشتر منتقدین و منابع مرجع از جمله cnet,avfroums,hdtvtest امتیازاتی از قیبل excellent رو کسب کرده اند

همچنین از لحاظ پردازش و کیفیت چیپست های upscaling سامسونگ بعد از چیسپت های پایونیر در مقام بعدی جا دارن .

نظریه کاربر dada_zebel هر چند محترم اما به هیچ وج مورد پذیرش و قابل تایید نمی تونه باشه.

سلام و خسته نباشید
    1- نوشته من در مورد مشکل ایجاد در اثر تصاویر 4:3 دقیقا استناد به نوشته دفترچه راهنمای سامسونگ است که گفته از تماشای طولانی این نوع فیلمها خودداری شود که باعث ماندگی خطوط کناره تصاویر در حال پخش بر روی پنل می شود.
    2- در مورد تاخیر در play برخی فرمتها که اینرا عینا خودم دیدم نظری ندادید.
    3-در مورد upscalling هم شاید چون به امکانات مجود در روی سینمای خانوادگی عادت کردم انتظارم بالاست .
    4- ضمنا در مورد محدودیت تنظیمات پیشرفته تصوبیر نیز فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم . چون معمولا براقیت و درخشندگی ال سی دی ها از جلوی پانل بالاست ولی در مورد سامسونگ و ال جی قطعا کمتر از پاناسونیک و سونی است. چشم آدم که دیگه دروغ نمیگه . شادم به قول دوست دیگمون توقع من بالاست
    با تشکر

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    1- نوشته من در مورد مشکل ایجاد در اثر تصاویر 4:3 دقیقا استناد به نوشته دفترچه راهنمای سامسونگ است که گفته از تماشای طولانی این نوع فیلمها خودداری شود که باعث ماندگی خطوط کناره تصاویر در حال پخش بر روی پنل می شود.
    2- در مورد تاخیر در play برخی فرمتها که اینرا عینا خودم دیدم نظری ندادید.
    3-در مورد upscalling هم شاید چون به امکانات مجود در روی سینمای خانوادگی عادت کردم انتظارم بالاست .
    4- ضمنا در مورد محدودیت تنظیمات پیشرفته تصوبیر نیز فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم . چون معمولا براقیت و درخشندگی ال سی دی ها از جلوی پانل بالاست ولی در مورد سامسونگ و ال جی قطعا کمتر از پاناسونیک و سونی است. چشم آدم که دیگه دروغ نمیگه . شادم به قول دوست دیگمون توقع من بالاست
    با تشکر
    سلام مرسی دوست عزیز

تعریف هر شخص از زیبایی متفاوته بنابرین اگر شما از کیفیت این پنل خوشتان نیامده بر می گرده به نظر و سلایق شخصی شما و من در این مورد نظر خاصی ندارم,و اما از لحاظ درخشش و براقیت منظور شما برایتنس میشه 690 جزو پنل های براق بازار به شمار میره ,برایتنس مدل 690 چیزی نزدیک 106 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک بر روی کنتراست 100 هستش ,و lcd سری g پاناسونیک برابر با 120 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک و پلاسما سری g پاناسونیک برابر با 92 کاندلا بر متر مربع در داینامیک < بنابرین از لحاظ درخشندگی ال سی دی 690 از پلاسماهای پاناسونیک تصویر براق تر و درخشان تر رو داراس,براق ترین پنلی که در حال حاظر در ایران قابل خرید هست lcd series g پاناسونیک هست که از بیشتر ال سی دی ها تصویر براق تری داره .

و اما تاخیر در پلی بعضی فایل ها من به شخصه همچین مشکلی رو مشاهده نکردم دوست عزیز البته لازم به ذکر هست من فریمور پنل رو همون روز که خریدم آپدیت کردم. احتمالا این مشکل شما بر می گرده به فریمور های قدیمی که بر روی پنل هستش پیشنهاد میشه پنل رو آپگرید کنید.

و در آخر شما لطف کنید یک عکس ار دفترچه سامسونگ بگزارید, این مدل رو من دارم و همچین چیزی رو که اول صحبتاتون فرمودین مشاهده نکردم .این قضیه همنطور که عرض کردم مشکل brun in هست و به هیچ ربطی به تکنولوژی lcd نداره معمولا در دفترچه های پلاسما پنل ها به طور مختصر ذکر و توصیه های لازم گفته میشه,حالا یا دفترچه اشتباهی گذاشته شده داخل پک پنل شما و یا پنل این اقوام شما پلاسما 650 هست نه ال سی دی 650 .

به هر حال موفق باشید .
    Last edited by Ami R 940; 16-02-2010 at 17:23.

11. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خدایی با این حساب که پخش کنه ولی پرت پرت بزنه و یا 1080i رو درست نتونه دیکد کنه و مجبور باشیم فیلم رو با کامپیوتر درپیتمون یک بار encode کنیم بهتره که یدونه Western Digital Player بگیریم دیگه!
    البته من الان قصد خرید ندارم و آخر فروردین میخرم
    تا اون موقع هم انشاالله سام سرویس قیمت هاشو دوباره پایین آورده باشه و ...
    شما مطمئنی که زیرنویس فارسی رو پخش میکنه؟
    یعنی فایل srt فارسی رو بدون هیچ مشکلی تو b690 میبینی؟
    1080p رو براحتی پخش میکنه. چه از روی فلش و چه از طریق dlna
    زیرنویس فارسی رو هم بخوبی ساپورت میکنه و فقط باید وقتی دارید فیلم با زیرنویس فارسی میبنید، تنظیمات زیرنویس یا همون caption رو بذارید روی arabic.
    تازه قابلیت تایم شیفتینگ هم برای زیرنویس داره.
    من که خیلی راضی هستم.
    اون مشکل کناره های تصویر در اندازه 4:3 برایحتی با یک پچ حل میشه. یعنی باید برید تو کار -- و اینجور مسائل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فكر كنم ال سي دي سري v براقيتش بيشتر از سري g باشه وقتي كه اين دو پنل رو ميبيني همين به تظر ميرسه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تشکر از امیر عزیز
    من lan را امروز امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت . البته وایرلس نه . در حالت lan دست بازتر میشه کار کرد . فقط عیبش اینه که بای تو کامپیوتر و نحوه شبکه کردن وارد باشی و برای افراد معمولی سخته.در ضمن وقتی از neuview media player استفاده میکنی کیفیت تصویر پخش شده خیلی بهتر میشود.
    دوستان نظر من هم در مورد usb اون چیزی بود که لمس کردم . والا با این tv پدر کشتگی که ندارم . باور کنید در مورد سالم بودن فرمتها مطمئنم ولی در usb بیشتر فرمت ها را نه اینکه پخش نمی کنه بلکه فقط اول یه پیغام " فرمت ساپورت نشده " میاره بعد از 10 ثانیه شروع به پخش میکنه
    حالا شاید از فریمور پنل باشه که اونو هم آپدیت میکنم نتییجه رو میگم
    اون دوستی هم که میگه مشکل 4:3 با یک پچ قابل حله به این سادگی هم نیست .و نیاز به یه موش آزمایشگاهی داره ( یه tv با پنل فاتحه دار )

15. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •