من تعاریف زیادی راجع به این موتور شنفته بودم و در مقابل ایرادهای زیاد! گرچه میشه گفت خیلی خیلی بهتر از موتورهای دوگانه سوز دستکاری شدس! ولی نظر شما در این رابطه مهمه
من تعاریف زیادی راجع به این موتور شنفته بودم و در مقابل ایرادهای زیاد! گرچه میشه گفت خیلی خیلی بهتر از موتورهای دوگانه سوز دستکاری شدس! ولی نظر شما در این رابطه مهمه
خوب اسم موتور معلومه دیگه پایه گازسور و بهترین موترو برای سوخت گاز هست که صدمه ای برای موترو و سوپاپ و سیلندر در بر نداره
قدرت موتور هم با اینکه حجم 1700 سی سی داره و 100 سیسی کمتر از موتورهای سمند معمولی هست ولی قدرت بیشتری رو داره و بازدهی بالاتری رو ارائه میکنه
ولی این نکته رو هم باید در نظر داشت همه جا مکانیک متوریش نیست
بزار طور دیگه ای بگم :ولی این نکته رو هم باید در نظر داشت همه جا مکانیک متوریش نیست
فقط 1 جا مکانیکش هست اونم تو تهرانخدا وکیلی اصلا مکانیکش نیست .
نمیشه گفت فقط تو تهران هست.به هر حال اگر عیبی پیدا کنه همه اول میبرن نمایندگی .
یه سمند EF7 تو ایام عید دیدم که سوپاپ زده بود م مشکلاتی رو برا راننده به وجود آورده بود ماشینم خوابیده بود.
من از سال 83 سمند معمولي داشتم و اواخر بهمن هم سمند EF7 گرفتم. اگه كسي واقعاً ميخواد در رابطه با اين دو ماشين بدونه بپرسه تا جواب بدم. مشروط به اينكه تعصبي برخورد نشه و واقع نگر باشيم.
من میخوام به طور مفصل در مورد این تجربه ای که دارین بگین تا دوستان همه استفاده کنن.
یکی از دوستام از نوع دوگانه سوزشو داشته هم ای اف 7. خیلی تعریف می کرد تو سرعت و شتابش علی رغم اینکه 100 سی سی از ظرفیت موتور کم شده.
میگفت در یک سفر به اصفهان من ای اف 7 داشتم پسر عموم دوگانه سوز من هنوز باک گازم 3 خط داشت ولی اون تموم کرده بود! علاوه بر اینکه تو سربالایی ها میگه سیستم سوخت رسانی رو به بنزین میزد
موتور EF7 مخصوص گاز طراحی شده و پایه گازسوز هست.
آلیازهای به کار رفته در این موتور برای استفاده گاز هستن که آسیب خیلی کمتری نسبت به دوگانه سوز های پایه بنزین میبینه.
دوستان بنزین با اکتان 95 منظور همون سوپر هست
من همیشه بنزین سوپر میزنم به ماشین
میخواستم بدونم معمولی بزنم مشکلی پیش میاد واسه موتور ؟
بنزین سوپر و معمولی در ایران هیچ فرقی نمیکنن خیالت راحت.
بنزین معمولی کیفیتش بسیار پایین هست دیگه وای به حال بنزین سوپر.
شما همون معمولی رو بزن مشکلی هم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)