تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 311 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنتم مخابراته.مودمم tp link td8811.من تو کانفیگ مودمم میخواستم علاوه بر ppoe یه کانکشن bridge هم اضافه کنم(برای اضافه شدن باید vpi-vci با vpi-vci کانکشن قبلی فرق کنه) واسه همین نمیتونستم vci رو 35 وارد کنم و به جاش 33 وارد کردم .اما الان با همون vci =33 رو bridge به نت وصلم !این که vci به جای 35 ،33 هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟!
    و یه سوال دیگه درباره تنظیم ppoe:در حالت default ء،mtu =1492 هست ،اگه 1480 بشه بهتره یا نه؟(رو سرعت تاثیر داره؟) و این mtu چی هست؟ و همچنین enable igmp multicast چی هست ؟تیک داشته باشه یا نداشته باشه چه فرقی میکنه (حالت دیفالت تیک داشت من تیکشو برداشتم چون یه خانوم خوشگل تو یکی از این شرکتای adsl بهم گفت )
    لطفا جواب بدین که بدجوری ذهنم درگیر این سوالای پیچیده هست .تو نتم زیاد گشتم اما زیاد چیزی نفهمیدم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنتم مخابراته.مودمم tp link td8811.من تو کانفیگ مودمم میخواستم علاوه بر ppoe یه کانکشن bridge هم اضافه کنم(برای اضافه شدن باید vpi-vci با vpi-vci کانکشن قبلی فرق کنه) واسه همین نمیتونستم vci رو 35 وارد کنم و به جاش 33 وارد کردم .اما الان با همون vci =33 رو bridge به نت وصلم !این که vci به جای 35 ،33 هست مشکلی ایجاد نمی کنه؟!

با سلام
    دوست عزیز من VCI مخابرات و بیشتر شرکتهای اینترنتی از 32 تا 35 می باشد و با همین دامنه99% شرکتها به اینترنت وصل میشن. که یه کد کاربری واسه مودم هست.در همدا فقط شرکت پارس املاین هست که کدش 52 هستش(اگه اشتباه نکنم).در حالت کلی هم هیچ تفاوتی نداره چون زیرساخت همه اینها یکیه.مگه اینترنت از نوع ADSL نباشه و بره تو مایه های Lanو T1 و ....که کلا قضیه میریزه به هم!!!
    به نظر من شما یا از کانکشن داخلی مودم استفاده کن یا داخل خود ویندوز کانکشن بساز.چون فقط باعث اختلال در کار میشه و از لحاظ عملی فقط کانکشن داخلی مودم کار میکنه و کانکشن ویندوز بی استفاده است. در مورد VCI هم شما از 32 تا 35 می تونی هر عددی بذاری و مشکلی هم پیش نمیاد.من واسه پارس انلاین هم 35 میذاشتم و کانکت هم میشد!!!

و یه سوال دیگه درباره تنظیم ppoe:در حالت default ء،mtu =1492 هست ،اگه 1480 بشه بهتره یا نه؟(رو سرعت تاثیر داره؟) و این mtu چی هست؟ و همچنین enable igmp multicast چی هست ؟تیک داشته باشه یا نداشته باشه چه فرقی میکنه (حالت دیفالت تیک داشت من تیکشو برداشتم چون یه خانوم خوشگل تو یکی از این شرکتای adsl بهم گفت )
    لطفا جواب بدین که بدجوری ذهنم درگیر این سوالای پیچیده هست .تو نتم زیاد گشتم اما زیاد چیزی نفهمیدم .
    در مورد MTU باید بگم که مخفف این سه کلمه هستش( maximum transmission unit (MTU که یک ارتباط بین کامپیوترها رو در پروتکلهای رسمی شبکه باعث میشه. خاصیتش هم در تقسیم دادهای کامپیوتری از حالت Byt به Bit می باشه.که در این حالت MTU از کاهش سرعت و امنیت انتقال داده را افزایش می دهد و هیچ ارتباطی با افزایش سرعت ندارد.مثلا اگر شما به 1.5متر کابل مودم 100 متر داشته باشید باید این عدد رو تغییر بدین(به همین حد بسنده میکنمو وارد مباحث تخصصی نمی شم!!!)
    و اما IMPG که مخفف این چهار کلمه هستشInternet Group Management Protocol)IMPG)این هم یکی از پروتکلهای چندگانه شبکه هستش که به میزبان یا همون کاربر اصلی اجازه به اشتراک گداری IP رو میده که در حالت Enableشما این اجازه رو به مودم میدید!!!
    دوست عزیز من وارئ مباحث ریز نمیشم چون هم مطلب طولانی میشه و هم حوصله شما سر میره!!! به همین بسنده می کنم که هیچ کدام از این پروتکل در ایران یا لا اقل برای کابرهای خانگی کاربردی ندارد. مودم هایی هم که در سطح کاربران خانگی برای انجام کارهای اینترنتی روزانه بدون پیچیدگی های شبکه ای عرضه میشه در حالت پیش فرض برای کاربران خانگی تنظیم شده است و توصیه می کنم که هیچکدام را از حالت پیش فرض خارج نکنید که حتما با مشکل روبرو می شوید.اگر هم مانند موارد بالا با مشکل روبرو نشوید این اطمینان را به شما میدهم که هیچ تأثیری در افزایش سرعت اینترنت ندارد.سرعت اینترنت را یک چیز معلوم میکند و توانایی افزایش آن را دارد، اون هم شرکتی هست که ازش خدمات میگیری(ISP).
    شما هم به حرف این اوباشی که به جرات میگم از اینترنت و شبکه که هیچی، از کارای ساده کامپیوتری هیچی حالیشون نیست و فقط یکسری متن رو روخونی میکنند، گوش نکن.
    باز هم سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم

حامد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    زياد خودت رو درگير افزايش سرعت نکن اصلاً چيزی به اسم سرعت نيست که بخوای افزايشش بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

زياد خودت رو درگير افزايش سرعت نکن اصلاً چيزی به اسم سرعت نيست که بخوای افزايشش بدی

کاملا موافقم

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

همه چی آرومه!!!
    خدا کنه که همین جوری بمونه.چند روز دیگه روز ارتباطاته.خدا کنه نرخ اینترنت رو بیارن پایین.
    توی مالزی با یه همچین قیمت میشه یه 2مگابیت داشت!!!آحه این انصافه

حامد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    hamedan

پيش فرض

قطعش نكنن. ما دعاشونم ميكنم. افزايش سرعت و كاهش هزينه ها پيش كش

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اینم تست امروز 15/2/1390

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

کسی متوجه چیز غیر عادی در سرویس دهی مخابرات نشده؟

حامد

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تست امشب: مخابرات 256

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •