بعد از کمی جستجو راجب سونی F Series ; اکثر ریویوها از صدای ضعیف گلایه کرده بودن به علاوه lcd هم گویا زیادی Glossy ئه!
یعنی LCD و صدای اون از FW ضعیفتره
بعد از کمی جستجو راجب سونی F Series ; اکثر ریویوها از صدای ضعیف گلایه کرده بودن به علاوه lcd هم گویا زیادی Glossy ئه!
یعنی LCD و صدای اون از FW ضعیفتره
نه، سوءبرداشت پیش نیاد، نسبت به Studio XPS 16 عرض کردم با در نظرگرفتن کارت صدای X-Fi ، وجود subwoofer و همچنین RGBLED در این مدل. (بنده با سری FW کار نکردم و نمیدونم اونها چه وضعیتی دارن.)
که البته جناب Biostar اشاره کردن که از لحاظ Glossy بودن دل وضعیت بدتری داره.. هرچند باید دید مدل RGB هم همینطوره یا خیر.
ممنون از پاسختون
درست میفرمایید، حتی در صورتی که مجاری وارد کننده این مدل رو بیارن احتمال اینکه با RGBLED وارد کنن خیلی کمه!
سری f چه مزیت هایی نسبت به سری fw داره؟! البته منظورم با توجه به اولویت هایی که من برای لپ تاپ دارم.
نظرتون راجع به َAppleMac pro چیه؟ به کار من(که قراره 3 4 سال به صورت دانشجویی!!!ازش کار بکشم) میاد یا نه؟!!
یه سوال دیگه هم داشتم با اجازه!
راجع به cache همین fw 490 jxb نظرات مختلفی شنیدم. بعضیا میگن 4 مگه بعضیا هم میگن 6 مگ! 6 مگ باشه که خیلی خوبه!
کمکم کنین. گیج شدم![]()
در این سری لپ تاپ ها بر خلاف سری fw از صفحه کلید کامل استفاده شده است.
این سر ی از سی پی یو ی بسیار قدرتمند q820 و q720 بهره می برد و سونی این بار در این سری به سراغ تراشه های گرافیکی ساخت انویدیا رفته و در این سری پردازنده های گرافیکی قوی gt 330m و gt 310m استفاده خواهد کرد.
در اين سري رم هاي ddr3 با فركانس 1333 به كار خواهد رفت.
در مورد اپل هم اگه تو تاپیک خودش سوال کنید بهتر میتونن کمکتون کنن ...
سلام
بالاخره Vaio F series به ايران رسيد.
سري cw i5 هم رسيده؟
خير
فعلا VPCF113 را کمان رایانه آورده
تا دوشنبه سری VPCF11 را هم می آره
قیمتی از مدل های مختلفش داری؟
سلام
گارانتی معتبر و به روز asus تو ایران ماله کدوم شرکته؟
(قصد تبلیغ ندارم.چند تا نمایندگی دیدم اصلا به روز نبودند) میخوام این مدل رو بگیرم نمیدونم تو ایران هس یا نه؟
Asus G73JH-A1
قیمت واقعی $1,699.99.
اگه کسی میدونه ما رو هم مطلع کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)