تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 63 اولاول ... 115157585960616263 آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

فوق العاده قوی و دراماتیک تمام شد
    این رو به عنوان کسی که تقریبا تمام سریال های موفق جهان رو دیده میگم

عالی بود در کل
    خدا کنه چیزی که بتونه جایگزینه این کار موفق بشه به زودی سر و کلش پیدا شه
    اونم با همچین عناوینه زردی رو انتن

2. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

13

عالی بود در کل
    عمو جان من نفهمیدم جدی گفتی یا به طعنه : اگه جدی بود لطف کن شما که اینقدر قوی استدلال آوری خواهشا یه چنتا قیاس بکن این دلنوازان رو با اونایی که گفتی ....

چون بنده خیلی مشتاق شدم ببینم منظورتون از اینکه این سریال با کدومای جهان هم گن بوده ؟؟!!!

کسی جواب مارو نداد ها؟
    به همون دلیلی که توی کل سریال شمس العماره هم یه صحنه از نماز خوندن نیستش بعدش صدای موذن میاد و ...

این هم به همون منواله فرق نداره : سازنده هاش ایرونین دیگه و میدونن که همیشه باید دین و مذهب رو وارد عرصه هنر کرد تا کار چش گیر بشه !

4. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

کسی جواب مارو نداد ها؟

به نظرم این که برای اینکه بهزاد چترش رو بالا سر یلدا و باران بگیره، بارونی فیلمبرداری شد!!
    اسم بچه هه هم که باران بود دیگه!

6. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

عمو جان من نفهمیدم جدی گفتی یا به طعنه : اگه جدی بود لطف کن شما که اینقدر قوی استدلال آوری خواهشا یه چنتا قیاس بکن این دلنوازان رو با اونایی که گفتی ....

چون بنده خیلی مشتاق شدم ببینم منظورتون از اینکه این سریال با کدومای جهان هم گن بوده ؟؟!!!
    من قبلا اینجا یک نظر دادم که بعضی ها با عنوان کل کل فرستادنش به trash
    لازم هم نمیبینم به قول شما قیاس کنم این ها رو با اونها

چون تو هیچ شرایط یکسانی نیستن که قیاس شن
    وقتی 2 چیز با هم قیاس میشن که حد اقل تو 1 مورد تو شرایط یکسان باشن

( اینجا نه اون بودجه وجود داره - نه اون ازادی - نه اون فرهنگ - نه اون ظرفیت فکری و درکی و عقلانی )

این سریال نسبت به سایر سریال های ایرانی قوی و عالی بود ( نمیگم بهترین )

پست اخرم تو این تاپیک

عمو جان

8. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی قسمت اخرش خنثی بود از پایان پنجمین خورشید هم بدتر بود می تونستن همون دیشب هم تمومش کنن
    واقعا روز به روز سریال هاشون دارن بدتر میشن
    کلا سهیلی زاده کارگردان ضعیفیه
    احتمالا چون اسم بچه شون رو گذاشتن بارون باید حتما بارون میومد
    یا شایدم بارون میومد چون میخواستن اسم بچه شون رو بزارن بارون
    بهتر بود بچشون پسر میشد اسمشو میذاشتن جهان تا نام جهان هم زنده بمونه

عالی بود در کل
    شما احیانا با نویسنده یا کارگردان سریال نسبت ندارین؟

10. 2 کاربر از ghermezeteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در کل که قسمته آخرش خیلی مسخره و بد بود...از همون اول قسمته آخر معلوم بود میخواد تهه داستان بهزاد رو عقل بیاد....من نمیدونم چرا کارگردان همچین فکری کرده که انتظار دادن تا این حد هم جذابه؟؟؟ ادمی که 9 ماه قبول نکنه...موقع ترخیص از بیمارستان هم پیشه زنش نره...چطور فقط با دیدنش توو بارون نظرش عوض میشه؟؟؟؟ نکنه فقط عاشق چش و ابروشه؟؟؟؟ آخه بد بختی پشتشم به بهزاد بوده
    چه حالی میداد آخرش که بهزاد یلدا رو صدا زد تو بارون می گفت ....L Love you واقعا رویایی می شد
    آره منم خوووووووووشم میاد....اگه امریکاییی بود الان یه lip to lip هم چاشنی سکانس آخر میشد...مثه the lake house (البته داستانش فرق میکنه ها)

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

بچه ها الآن یه متنی می خوندم که جهان گفته بود قهر نگرفتم آنفلانزای نوع Aگرفتم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض جهان"دلنوازان": قهر نکردم،آنفولانزا گرفته بودم

بچه ها الآن یه متنی می خوندم که جهان گفته بود قهر نگرفتم آنفلانزای نوع Aگرفتم!!!
    جهان"دلنوازان": قهر نکردم،آنفولانزا گرفته بودم

«جهان از دلنوازان قهر کرده است» این شایعه‌ای بود که از هفته گذشته و با نزدیک شدن به پایان سریال در برخی محافل خبری مطرح و بعد هم دهان به دهان در میان مخاطبان این مجموعه پیچید. براساس استدلال طرح‌کنندگان این شایعه، فلاحی‌پور از بزرگ‌نمایی بازیگران «دلنوازان» شاکی بوده و ادعا کرده که حرمت بازیگری او در نگارش فیلمنامه این مجموعه نادیده گرفته شده است و تنها چیزی که در این سریال به چشم می‌آید بازیگران جوان آن هستند(!!) احتمالاً بر همین اساس هم پرویز فلاحی‌پور با گروه قطع همکاری کرده و از ادامه حضور در پروژه انصراف داده است.

همچنین بودند کسانی که همین خبر را به اختلافات مالی بر سر دستمزد، مستدل کرده و آن را موجب دلگیری فلاحی‌پور از «دلنوازان» دانستند. یکشنبه‌شب و با پایان ناگهانی كاراكتر «جهان» در داستان «دلنوازان» و کشته شدن او احتمال صحت این شایعات و اختلافات در ذهن مخاطبان قوت گرفت و حتی برخی پایان سریال را متأثر از این حاشیه‌ها و زودتر از موعد مقرر دانستند، اما اصل ماجرا گویا صورت دیگری داشته است.

پرویز فلاحی‌پور در گفت‌وگو با «وطن امروز» درباره کشته شدن «جهان» در سریال و پایان نقشش می‌گوید: من متاسفانه چند هفته‌ای است مبتلا به آنفلوآنزای نوعA شده‌ام و حال خیلی بدی دارم. اصلا در شرایطی نبودم که بخواهم بازی‌ در این مجموعه را ادامه دهم. من حتی در پاسخ به اصرارهای پیاپی آقای مهام (تهیه‌کننده مجموعه) مبنی بر ادامه حضورم در سریال، به ایشان گفتم بیایند حال مرا ببینند، من تمام بدنم درد می‌کرد و قادر به حرکت نبودم و به خاطر تزریق انواع و اقسام آمپول‌ها تمام دستم سوراخ‌سوراخ شده بود! بازیگر نقش«جهان» در پاسخ به این سؤال که آیا از ابتدا قرار بود جهان کشته شود یا این تغییر در پایان‌بندی به‌ دلیل وضعیت او بوده ‌است، گفت: پایان نقش من به شکل دیگری بود و قرار نبود که در نهایت کشته بشوم، اما روال عادی داستان در نسخه فعلی تغییر چندانی نکرده است.

وی درباره حضور پررنگ‌تر بازیگران جوان و نقش بیشتر آنها نسبت به بازیگران پیشکسوت در مجموعه که برخی آن را محور اختلافش با گروه تولید «دلنوازان» اعلام کرده بودند هم گفت: من از حضور جوانان در این سریال راضی هستم و به نظرم حدیث میرامینی و شاهرخ استخری حضور خیلی خوبی داشته‌اند.

این حرف‌ها که درباره من گفته شده ساخته ذهن و توهم یک سری افراد است که من اصلا نمی‌دانم از کجا این حرف‌ها را درمی‌آورند. اصلا چرا من باید در این‌باره حساسیت از خودم نشان دهم، من که اسمم اول عنوان‌بندی آمده و عملا نقش یک سریال هستم. با وجود تمام این اظهارات اما فلاحی پور به طور قاطع وجود اختلافات را رد نکرد و چنین اختلاف سلیقه‌هایی را طبیعی دانست و گفت: من برای شخصیت‌پردازی‌ها با عوامل کار اختلاف سلیقه داشتم اما این اختلاف سلیقه دلیل بر دعوا و درگیری نیست. آقای سهیلی‌زاده از دوستان من است همین طور آقای مهام و محمدی، ما فقط سر شخصیت‌پردازی‌ها با هم مشکل داشتیم و به نظرم این تضارب سلیقه‌ها موجب بهتر شدن کار می‌شود.

در حال حاضر هم از برخورد مردم و اینکه سریال «دلنوازان» با اقبال عمومی مواجه شده است، خوشحالم. امیدوارم که سلیقه مردم در آینده ارتقا پیدا کند و جایگاه‌ یک سریال را در قیاس با دیگر سریال‌ها بدانند.

منبع: تابناک
    منبع اصلی هم روزنامه وطن امروز هست
    Last edited by Mahdi.p30; 18-11-2009 at 00:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ضمنا یکی از نظرات تابناک برای این خبر:
    "ما همه باور کردیم شاید کارگردان های بعدی هم باور کنند و به شما نقش بدن"

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من برخلاف خیلیای دیگه پایانشو معقول میدونم، طوری تموم نشد که بگم اه چرا اینطوری شد!
    خوشبختانه ادای پایان باز رو هم برخلاف روال معمول درنیاوردن.
    ولی این دفعه شانسی تونستن مسیر پایانو تغییر بدن، با یه همچین اتفاقای ناگهانی قطعا مشکل پایان بندیها حل نمیشه.
    هر چند بین اون اتفاق و سایر اتفاقات پایانی نتونستن ارتباط خوبی برقرار کنن، تو رفتار بقیه شخصیتها تاثیر اون اتفاق خیلی دیده نشد.
    روشنک و رامین که در کل سریال بهشون خوب پرداخته شده بود، سرانجامشونم قابل قبول بود.
    همینطور بهزاد که فقط از سر ناچاری به سمت یلدا برگشت، صحنه آخرین صحبتش با مهتاب (راجع به توقعات) و پوزخندهایی که به اون زوج دکتر میزد همه کارایی بود که از بهزاد برمیومدن.

16. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •