با سلام
تمام مراحل بالا طی شد
هنگام نصب ussd-padپیغام زیر رو میده:
package python 2.5 is not installed
ussd-pad نصب میشه ولی باز نمیشه
میشه راهنمایی کنید؟
با سلام
تمام مراحل بالا طی شد
هنگام نصب ussd-padپیغام زیر رو میده:
package python 2.5 is not installed
ussd-pad نصب میشه ولی باز نمیشه
میشه راهنمایی کنید؟
برنامه python2.5-qt4-doc رو تو قسمت app manager و download سرچ کن و نصب کن.حجمش هم حدود 10 مگ هستش.که مشکلت حل میشه.
توجه داشته باش که باید مخازن maemo extras -devel و maemo-extras فعال باشن چون تو اون مخازن هستش.
ویرایش:
تو مخازن maemo extras -devel و maemo-extras برنامه ای بنام recaller وجود داره که صدا رو هنگام مکالمه ضبط میکنه و من امروز نصب کردم.رنامه record رو نصب کردم اما ضبط صدا انجام نمیده گویا باید با میکروفن ضبط کنه یعنی هنوز برنامه ای برای ضبط صدا نداره؟
شما هم برای نصب مخازن رو فعال کنید و برنامه recaller رو سرچ کرده و نصب کنید.
بعد از نصب هم شما با کلیک کردن روی برنامه خودش شروع میکنه به ضبط صدا و با کلیک کردن دوباره stop میکنه.
صداهای ضبط شده هم به قسمت file manager میرن که اونجا میتونی ببینی.
![]()
Last edited by ninja3000sh; 04-02-2010 at 00:30.
بچه ها به پیشنهاد:
یه نفر یه لیست از نرم افزار ها و آدرس دانلود رو بزاره که نخواد بین صفحات بگردی
در ضمن نصب برنامه به روش REDPILL بهترین راهه برای از کار انداختن و کرش کردن سیستم عامل و از این روش برای آپ دیت استفاده می شه.
دوستان سلاممیشه یه برنامه خوب و کاربردی که بدون تاریخ مصرف و از این جور حرف ها باشه رو بهم بدین که باهاش بتونم فیلم هام تغییر فرمت بدم ، به طوری که ویدیو ها روی N900 تمام صفحه اجرا بشن !
در ضمن بتونم باهاش فرمت های اصلی رو به هم دیگه تغییر بدم از جمله DVD به XViD و DiVX و MP4 تغییر بدم .
خیلی ممنون میشم جوابمو بدید![]()
درود به همه
من امروز این گوشی فوق العاده به دستم رسید. با گوشی قبلیم (N95) زمین تا آسمون فرق داره.
فقط یک سوال: با اینترنت Adsl چطور می تونم امکانات نصب نرم افزار و ... گوشی رو داشته باشم؟ وقتی به Pc وصله یا باید اینترنت رو به گوشی انتقال داد!؟
ممنون می شم یکی جواب بده
من با اکثر کانورتور ها کار کردم
رو دست
Total Video Converter
برنامه ای ندیدم
برای دانلوداین برنامه هم تو بخش نرم افزار درخواست بدین تا لینک دانلود آخرین ورژنش رو بهتون بدن
با استفاده از مودم وایرلس دار این کار رو میتونین اجام بدین
یا مودمتون یه شبکه وایرلس درست کنین و با استفاده از وای فای گوشی
هم برنامه ها رو نصب کنین هم گوشی رو آپ دیت کنین
سلام به همگي من فقط اومدم كه از همه بچه هاي اين فروم تشكر كنم مخصوصا" اقاي نينجا كه واقعا"وقت گذاشتن و زحمت كشيدن بازم دست همگي درد نكنه همه چي خيلي عالي بود
راستش من خيلي دنبال اطلاعات در مورد اين گوشي(n900) ميگشتم تا اين كه اينجارو پيدا كردم و 2 روز وقت گذاشتم تا اين 61 صفحه خوندم حالا به صورت كاملا" اگاهانه ميتونم خريد خودمو انجام بدم بازم از همگي تشكر ميكنم
دوست عزیز ممنون
مشکل من ضبط صدا معمولیه مثل یه پلیر نه ضبط مکالمه
واسه این مورد برنامه ای میشناسی؟
اموزش اپدیت فریمور جدید از طریق گوشی رو لطفآ بزارید
این برنامهsib رو هم پیدا نکردم تمام مخازن هم اپدیت شده
Last edited by Arashmartini; 05-02-2010 at 18:21.
اقایون جمعا نظرشون جیه من می خوام یه گوشی در همین رنج بگیرماول گفتیم HTC HD2 بگیریم البته خیلی مدل ها دیدم تا اینا پسندیدم بعد گفتیم نه بی خیال بریم Hero بگیریم بعد گفتیم بزن بریم تو کار I8000 سامسونگ عجب چیزیه حالا N900 را دیدم من که از نوکیا نفرت داشتم عاشق این مدل شدم به نظرتون تو این رنج قیمت رقیب بهتری هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)