به کمک کلیدهای جهت نما, به سرعت در هر ستون فقط یکی از اعداد ثابت رو انتخاب کرده و Space رو بزنید. (دقت در دیدن و سرعت عمل لازمه این قسمته)
به کمک کلیدهای جهت نما, به سرعت در هر ستون فقط یکی از اعداد ثابت رو انتخاب کرده و Space رو بزنید. (دقت در دیدن و سرعت عمل لازمه این قسمته)
البته در این مرحله وقت هک کردن زیاد هست و خیلی به سرعت عمل احتیاج نیست ولی مرحله های بالاتر واقعا باید سرعت عمل داشته باشی تا بتونی یه چیزی رو هک کنی
سلام دوستان
من بازی های زیادی انجام دادم ولی تا حالا تو هیچ بازی این جوری ضعیف عمل نکرده بودم!!!
من در مرحله اول .اون قسمت که ظاهرا باید در مدت زمان داده شده بمب رو متوقف کنم گیر کردم
من دو قسمت از بمب رو هک می کنم و وقتی دنبال سومین قسمت می گردم پیداش نمی کنم و زمان تموم میشه
لطفا راهنمایی کنید
فقط با کمی دقت میتونید هنگام هک کردن همه اعداد ثابت رو دیده, سپس انتخاب کرده و Space رو بزنید. بنابراین هیچ گون مشکلی نباید پیش بیاد.
ولی اگه واقعا بعد از پیدا کردن و تایید 2 عدد ثابت, اعداد بعدی ثابت نمایان نشه لود دوباره مرحله پیشنهاد میشه.
سلام من امروز بازیو تمام کردم سوالم اینکه ایا این بازی غیر از اون دمویی که سم میره زندان دموی دیگه ای نداره؟؟من اخرین دمویی که تو بازی دیدم این بود؟؟/
سم که زندان نمیره نشون میده گرفتنش
یه دمو دیگه هست که وقتی نیروهای ویژه میان وقتی میخوان شما رو دست گیر کنن میبینن که نیستی
بعدش یک مرحله اضافی داره که توی قایق هستی
یکیش هم اینه که اگه بمب رو خنثی نکنی نشون میده که بمب میترکه و .....
fashist جان منون ولی بازی به این باحالی حیف بود که دموی کمی داشت ولی اون دمو اولی که سم عینکشو میندازه دریا خیلی باحال بود فقط یه نکته دیگه اینه که وقتی بازیو تموم میکنی اونجایی که اسامی سازندهای بازیو میگه گوشه تصویر چنتا از نقاط مختلف بازیو نشون میده که لا به لاش چنتا دمو نشون میده که تا حالا ندیدیم مثلا یه جا نشون میده که سم از بالای یه ساختمون مثل شانگهای سقوط ازاد میکنه ایا شما اینو ندیدی؟؟؟/
چرا...من هم یک تیکه هایی از بازی بعد از تموم کردنش دیدم که نه انجامش دادم و نه توی بازی بود
یکیش همین که سم تو برفها استتار کرده یدفعه از توی برفا در میاد و گلوی طرف رو میبره
یا اونجا که اتوبوس داره پرت میشه طرفت و خیلی دیگه
New York - JBA Headquarters, Part IV
پایان ها
وقتی که بمب رو خنثی میکنید...سه راه برای پایان بازی وجود داره:
- پایان بد - قبلش حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.
- پایان معمولی - قبلش هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبلش دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.
- پایان خوب - قبلش حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*
* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.
در پایان بازی, قسمت Credit میبینم که بعضی از صحنه ها رو در بازی (برای نسخه PC) مشاهده نکردیم... اما دلیل اینه که اون صحنه ها مربوط به ورژن دیگر همین بازی میشه.
این بازی دو ورژن داره که یکی (ورژن اول) توسط شعبه شانگهای Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های X360 ,PC و PS3 منتشر شده و دیگری (ورژن دوم) توسط شعبه مونترال Ubisoft ساخته و برای پلتفرم های Xbox, PS2 ,Nintendo Wii و Nintendo GameCube منتشر شده. در حالت بسیار ساده میشه عنوان کرد که طراحی مراحل و خط داستانی تفاوت بین این دو ورژن از بازیست...
کسی سیو کامل بازی رو نداره بزاره؟؟
ما لنگیم!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)