تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 74 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

انتظار بیشتری از این کارت داشتیم !
    ارزون ترین مدل این کارت حداقل 40 دلار از 6990 گرونتره و 10 تا 15 وات هم مصرفش بیشتر . و فریم ها توی بازی های سنگین خیلی تفاوتی با 6990 نداره و در بازی های DX10 6990 یکم بهتر عمل میکنه .

البته بنده بازم به این بنچ مارک ها اعتماد چندانی ندارم و در تست های guru3d هم توی اون بنچ مارک از 6990 stock استفاده شده و در تست های قبلی اگه فریم های 6990 unlocked رو با 590 مقایسه میکنین میبینین که فریم ها خیلی نزدیک و در بعضی جاها برابر میشن ( dx11)
    در حالت 2 کارت ! 6990 CF در تمام تست ها از 590 SLI جلو زده که یه امتیاز محسوب میشه ! و جالب اینجاس که در بازی
    Metro 2033 - The Last Refuge که همه میدونن یه بازی خیلی سنگین هست ! در تنظیمان 1920 در 1200 و 4xAA کارت 6990 از 590 حدودا 9 فریم جلوتر بود ! . مصرف 6990 در حالت کراس فایر حدود 5 تا 10 وات کمتر از 590 SLI هست . اینا فقط برای مقایسه هستش . در خوب بودن کارت 590 شکی نیست اما با این شرایط 6990 انتخاب عاقلانه تری هست مخصوصا برای کسایی که میخوان 2 تا کارت داشته باشن

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

Metro 2033 - The Last Refuge

Dirt 2

البته من قبول دارم که 590 چند درصد از 6990 قوی تره . اما وقتی بحث 40 دلار بیشتر ( این حداقلش بود در بعضی جاها با 60 تا 80 دلار هم میرسه ! ) و 2 تا کارت وسط میاد ارزش 590 برای خرید کمتر میشه اما نمیشه cuda رو هم نادیده گرفت .
    در کل به طرفدارای انویدیا تبریک میگم کارت خیلی خوبیه و خودمم خوشم اومد . قیمتشو بیارن پایین خیلی بهتر میشه
    Last edited by BZ7; 25-03-2011 at 16:20.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در اکثر موارد ، 590 قوی تر عمل می کنه و همچنین مصرفش هم حدود 15-20 وات از 6990 کمتر هست . همچنین میزان نویز و حرارت تولیدی این کارت بسیار از رقیبش کمتره!!
    در مورد قابلیت های dx11 هم که همه چیز مشهوده...
    در کل gtx590 کارت گرافیک بهتری هست .
    --------------------------------------------------------------
    تازه معلوم شد که چرا مسئولین انویدیا این قدر خونسرد با کارت 6990 عکس گرفتن!

4. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خوب همونطور که انتظار داشتیم به موقع عرضه شد و متاسفانه با فرکانس 600 که باز هم در این فرکانس خوب عمل کرده.

با این فرکانس در حد 570 sli هست که با فرکانس کمتر کاملا مشخص بود اما با افزایش فرکانس خودشو راحت به 580sli نزدیک میکنه.

اولین نکته اینه که این کارت واقعا زیباست علاخصوص علامت جیفورس که به صورت led از زیر کارت جلوه زیبایی به اون میده

نکته بعد براورد وبسایت هاردویر کانوکس هست

در رزولوشن 1920*1080 و 4xaa که اکثر در این حالت از سیستم هامون استفاده میکنیم این کارت برتر از رقیب یعنی 6990 ظاهر شده.

اما

وقتی به مسئله مهم ثبا فریم ریت میرسیم این 590 هست که با اختلاف خوب از رقیبش جلو میوفته:

این نشون میده که اویدیا در رزولشن ذکر شده با اختلاف 15% از رقیب پیشه که با قابلیت اورکلاک بالای این کارت احتمالا به سادگی ارزش خودشو پیدا میکنه.

در نهایت به وضوح برتر در dx11 و بازی های نسل اینده که شامل این API میشوند من این کارت رو به رقیبش ترجیح میدم.

این کارت از 2 عدد GPU کارت 580 با فرکانس پایین 600MHZ عرضه شده.که قابلیت اور خوبی بهش داده و میشه پرفورمنسش به راحتی به 580SLI رسوند.

خوب متاسفانه کسی به کرایسیس 2 بها نداده و مهم ترین انگیزه این باز هستش

اینه که باعث میشه انویدیا قابل ستایش باشه رفقا

خوب جدا رقیبش رو ترکوند:smile:

حتی 580 هم عالی کار کرده.جای تشکر از انویدیا داره که در فوقولاده ترین بازی تاریخ چنین عملکرده مهیبی داره

حال میرسیم به بحث نویز که چندی پیش خیلی ادیتور تامز روش مانور داده بود ببنیم 590 چه کارست

نظر شما چیه؟؟

همین به نظر من کافیه تا من انتخابم مشخص باشه چون اصلا حوصله صدای دهشتناک رو ندارم(به قول ادیتور تامز موتور هواپیمای FA/18 HORNET برای 6990)

و حرف اخر ادیتور تامز این دوستان

Nevertheless, in a comparison between GeForce GTX 590 versus Radeon HD 6990, Nvidia wins

قابلیت اور و پایداری کارت در MIN FPS رو هیچوقت فراموش نکنید.

]تست های xbitlabs در حالت اور شده 6990 هست با این حال 590 باز هم برتره مثلا کاریی فضایی 590 در کرایسیس 2 برای من حسن ختام هست

min fps معادل 4 برابر رقیب که کلا به نظر همین باعث میشه من حتی تو فروشگاه ها به 6990 نگاه هم نکنم.این رو از روی فن بازی نخوننید دوستان اما باید در برترین بازی حال حاظر لاقل amd کارایی خوبی از خودش نشون میداد

البته میبینیم 590 حتی از حالت oc کارت 6990 هم عملکرد بهتری داشته که قابل تحسینه(فرکانس 600mhz همیشه به یاد داشته باشید)

[/]

نتایج کلی چارت بالا با نسخه oc 6990 هست که فرکانس از 830 به 880 ارتقاء پیدا کرده.

برای قیاس عادلانه در ذهنتون 590 رو اور کنید :d.
    Last edited by ramincybran; 25-03-2011 at 00:30.

6. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

در اکثر موارد ، 590 قوی تر عمل می کنه و همچنین مصرفش هم حدود 15-20 وات از 6990 کمتر هست . همچنین میزان نویز و حرارت تولیدی این کارت بسیار از رقیبش کمتره!!
    در مورد قابلیت های dx11 هم که همه چیز مشهوده...
    در کل gtx590 کارت گرافیک بهتری هست .
    --------------------------------------------------------------
    تازه معلوم شد که چرا مسئولین انویدیا این قدر خونسرد با کارت 6990 عکس گرفتن!
    برادر من نمیدونم چرا میگی مصرفش کمتر هست انگار چارت هارو ندیدی !

و اینکه قبول دارم کارت 590 به تنهایی درصدی بهتر از 6990 معمولی هست ! اما قیمت رو که در نظر بگیری خیر ! ارزش خرید 6990 بیشتر میشه و در حالت 2 کارت هم که با بنچ مارک هایی که دیدین کاملا معلومه کدوم کارت بهتر عمل میکنه
    نمیدونم شما چرا وقتی از چیزی خوشتون نمیاد عمدا نمیرین نگاش کنین !

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

و اینکه قبول دارم کارت 590 به تنهایی درصدی بهتر از 6990 معمولی هست ! اما قیمت رو که در نظر بگیری خیر ! ارزش خرید 6990 بیشتر میشه و در حالت 2 کارت هم که با بنچ مارک هایی که دیدین کاملا معلومه کدوم کارت بهتر عمل میکنه
    قیمتشون که یکیه!
    نمیدونم شما چرا وقتی از چیزی خوشتون نمیاد عمدا نمیرین نگاش کنین !
    590 درصدی قویتره.

در Tessellation نیز بهتر ظاهر شده.

صدای خیلی کمتری از 6990 داره.

فیزیکس هم در برخی گیم ها استفاده شده.

با این حال 6990 بهتره؟!!!

مگه حالت 2 کارت مهمه؟! چند درصد از کابرا قدرت خرید 2X700 دلار رو دارن؟!

در ضمن لطف کنید بقیه ی بحث رو در این تاپیک ادامه بدید تا این جا شلوغ نشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر!

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

برادر گرامی ramincybran جان ! شما که هیچ وقت از گذاشتن بنچ مارک های دروغ خسته نمیشی و همش بلدی بنچ مارک های دستکاری شده بذاری که کارت های انودیا رو بهتر از اونی که هست نشون بدی ! خیلی جالبه وقتی میبینم توی بازی کرایسیس 2 که هنوز بتا هم هست ! کارت 580 از 6990 حدودا 20 درصد بهتر فریم میده ! ( یکی بیاد اینو باور کنه !! )
    در این مورد بحث نمیکنم چون دیگه بعد از این همه وقت به دروغ بودن تست های شما عادت کردم !

و در مورد اون دروغ ها در مورد نویز ! خودتون این چارت رو ببینین که کاملا مشهود هست که 6990 به هیچ عنوان 65dba تولید نویز نداره و حداکثر 46dba هست و همین کارت 590 خودتون 41dba هست نه 47 ! و اینکه صدا هایی تا 50dba برای کارت گرافیک نرمال هست و فرق نویز 590 با 6990 در حد 5dba هست که نشون میده صداش اونقدر هم که شما بزرگ نمایی میکنین زیاد نیست !

و باز هم میگم قیمت ها رو مقایسه کنین برنده خیلی راحت مشخص میشه . قدرت 590 اونقدر بیشتر از 6990 نیست که بخواین وایسش حدود 100 دلار بیشتر ( با توجه به قیمتی که بچه ها گذاشتن ) پول بدین !
    در خوب بودن این کارت شکی نیست اما متاسفانه شما طرفدارای انویدیا به زور چارت های دروغ میخواین کارت خودتون رو بالا ببرین !
    و بازی کرایسیس 2 به درد بنچ مارک نمیخوره چون بتا هست و اینقدر مشکل داره که خودتون میدونین .
    و یه بنچ مارک جالب دیدم از anno 1404 و جالب اینجا بود که فریم 6990 معمولی با 6990CF هیچ فرقی با هم نداشتن و هر دو 90 بودن !!!!! . اینجور بازی ها با درد بنچ مارک گیری نمیخوره چون واسه یه کارت اینقدر optimize میکنن که روی کارت شرکت دیگه خوب فریم نمیده ! . همین رو برای تعدادی از بازی های دیگه هم دیده بودم . ولی به نظرم بازی های :
    dirt 2 - BF bad company2 - crysis warhead - far cry2 - resident evil 5 - metro 2033 - cod world at war
    بهترین بازی ها برای بنچ مارک هستن .

من که بازم نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر میخوان خودشون رو گول بزنن ! آقا میره از یه بازی بتا بنچ مارک میگیره و کلی دستکاری هم میکنن بعد میگه 4 برابر 6990 فریم میده !! خیلی جالبه واقعا ...
    Last edited by BZ7; 25-03-2011 at 15:37.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

قیمتشون که یکیه!

590 درصدی قویتره.

در Tessellation نیز بهتر ظاهر شده.

صدای خیلی کمتری از 6990 داره.

فیزیکس هم در برخی گیم ها استفاده شده.

با این حال 6990 بهتره؟!!!

مگه حالت 2 کارت مهمه؟! چند درصد از کابرا قدرت خرید 2X700 دلار رو دارن؟!

در ضمن لطف کنید بقیه ی بحث رو در این تاپیک ادامه بدید تا این جا شلوغ نشه

کد:
    با تشکر!

موفق باشید.
    قیمت یکی هست ؟!!!!! نشنیده میگیرم !! چون حداقل 40 دلار اختلاف قیمت دارن و در حالت نرمال این 40 دلار میشه 80 دلار ! خوبه خود دوستان قیمت 590 رو 799 دلار اعلام کردن و قیمت 6990 هم 699 دلار !
    مصرف کمتر ؟ ما مصرف کمتری ندیدیم مگه مصرفش از 6990 unlocked کمتر باشه ! .
    در قدرت بیشترش شکی نیست ! ولی شما بازی metro رو ببین ! این قدرت چقدر هست ؟ در حد 1 فریم .

این اشتباه هست که شما بگی 2 کارت مهم نیست ! . چرا مهم نیست ؟ شما اگه نمیتونی بخری و اگه با در نظر گرفتن این مورد کارت عزیزتون 590 جلوی 6990 کم میاره دلیل نمیشه این مورد بی اهمیت باشه ! . ما تو ایران شاید نتونیم 2 تا از این بخریم ولی اونور مطمئن باش خیلی ها دارن میخرن و مطمئن باش 2 کارت هم خیلی مهم هست و یکی از شرایطی که موقع مقایسه باید در نظر گرفته باشه performance در حالت 2 یا چند کارت هست !
    در سنگین ترین بازی بازار که metro باشه کاملا معلومه که در حالت 2 کارت ! کدوم بهتر عمل کردن . در تک کارت 590 حدود 1 فریم از 6990 جلوتره ولی در حالت دو کارت 2 تا 6990 حدود 9 فریم بیشتر از 2 تا 590 فریم داده
    این مهم نیست ؟!! تازه این دو کارت 6990 stock بودن حساب کن اگه unlock بشن چقدر فریم میدن !
    البته این آخری زیاد مهم نیست ولی 4 گیگابایت در مقابل 3 گیگابایت شاید برای بعضی ها به کار بیاد !

شما یه جور میگی اینجا شلوغ میشه انگار شما با این بنچ های دروغ دارین حرف حق رو میزنین و من دارم چرت میگم ! ... مرسی دیگه
    Last edited by BZ7; 25-03-2011 at 15:36.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

قیمت یکی هست ؟!!!!! نشنیده میگیرم !! چون حداقل 40 دلار اختلاف قیمت دارن و در حالت نرمال این 40 دلار میشه 80 دلار ! خوبه خود دوستان قیمت 590 رو 799 دلار اعلام کردن و قیمت 6990 هم 699 دلار !
    سایت Newegg:

کد:
    ارزان ترین 6990 قیمتش 709 دلاره!(Sapphire)

کد:
    Asus GTX 590 قیمتش 699 دلار هست! نکنه این سایتم دروغه و...

مصرف کمتر ؟ ما مصرف کمتری ندیدیم مگه مصرفش از 6990 unlocked کمتر باشه ! .
    من حرفی از مصرف نزدم

در قدرت بیشترش شکی نیست ! ولی شما بازی metro رو ببین ! این قدرت چقدر هست ؟ در حد 1 فریم .
    شما فقط مترو بازی میکنی... بقیه ی مردم میانگین کل بازی ها براشون مهمه.

این اشتباه هست که شما بگی 2 کارت مهم نیست ! . چرا مهم نیست ؟ شما اگه نمیتونی بخری و اگه با در نظر گرفتن این مورد کارت عزیزتون 590 جلوی 6990 کم میاره دلیل نمیشه این مورد بی اهمیت باشه ! . ما تو ایران شاید نتونیم 2 تا از این بخریم ولی اونور مطمئن باش خیلی ها دارن میخرن و مطمئن باش 2 کارت هم خیلی مهم هست و یکی از شرایطی که موقع مقایسه باید در نظر گرفته باشه performance در حالت 2 یا چند کارت هست !
    دوست عزیز شما پرفرمنس حالت تکی رو ول کردی رفتی سراغ مولتی کارت؟! نمیگم مهم نیست... برای این هم بنچمارک هست اگه خواستید در تاپیک خودش میذارم.

این مهم نیست ؟!! تازه این دو کارت 6990 stock بودن حساب کن اگه unlock بشن چقدر فریم میدن !
    6990 آنلاک نمیشه OC میشه (با اون دکمه) و گارانتیش هم میپره!

البته این آخری زیاد مهم نیست ولی 4 گیگابایت در مقابل 3 گیگابایت شاید برای بعضی ها به کار بیاد !
    بیشتر برای رزولیشن 3X مانیتور مهمه.

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

در ضمن لطف کنید برای ادامه ی بحث به این تاپیک تشریف بیارید چون این جا برای این بحث مناسب نیست و الکی شلوغ میشه:

کد:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

الان یه مدل از 590 پیدا کردم که ایسوس هست و قیمتش هم 699 دلار ! باورم نشد ولی واقعا یه مدلش هم قیمت 6990 هست
    اینطور باشه من حرف شما رو قبول دارم و در این حالت ارزش خرید 590 بیشتر از 6990 میشه . در حالت 2 کارت ارزش خرید 6990 بیشتر هست .
    و ارزان ترین 6990 هم 699 دلار هست نه 705 دلار ! ( شاپینگ گوگل )
    چشم بحث رو دیگه ادامه نمیدیم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •