این مدل ایران اومده ؟
تفاوت قیمتش الان چقدره ؟ (ایران یا اونور ، فرقی نداره)
این مدل ایران اومده ؟
تفاوت قیمتش الان چقدره ؟ (ایران یا اونور ، فرقی نداره)
بازم سلام من متاسفانه هنوز مرددم و خيلي گيج شدم تو صفحه 23 از همين تايپيك يه عكس از اين گوشي هست كه بر خلاف گفته دوستان هم قلم داره و هم جاي قلم رنگش مشكيه با يه نوار نقره اي رنگ دورش آخرش قلم داره يا نه؟؟؟؟؟
چه سوال مسخره ای پرسیدمااااااااااااااااا
اخه این گوشی تازه چند روزه معرفی شده ... کی میخواست بیاد ایران ؟!!!
من خیلی دوست داشتم این گوشی WiFi داشت ... اما حیف نمی تونم منتظر این مدل بمونم ...
قیمت جهانیش الان 250 دلار هست. به نظر من ارزش داره اگر به وای فای نیاز دارید.راستشو بخواید من این موبایل رو تو نت دیدم بعد طبق عادت همیشگی اومدم اینجا چون واقعا برو بچه های اینجا خیلی عادلانه می نویسند و این60 صفحه رو خوندم و به نظر میاد گوشیه عالی هست نسبت به قیمتش می خواستم یکشنبه برم بخرم ولی حالا که این دوستمون این رو نوشت که با wifi اومده به نظرتون ارزشش رو داره صبر کنم اون رو بخرم یا همین رو بخرم؟؟ راستشو بگم واقعا دلم می خواست هرچه زود تر بگیرمش ولی این خبر یه کم باعث شد فکر کنم؟؟؟
این گوشی همین الانم تو بازار موجوده، تا چند روز دیگه هم تو ایران میاد. مدلS5233W هم مخصوص کشور های آسیا و آفریقا عرضه شده.چه سوال مسخره ای پرسیدمااااااااااااااااا
اخه این گوشی تازه چند روزه معرفی شده ... کی میخواست بیاد ایران ؟!!!
من خیلی دوست داشتم این گوشی WiFi داشت ... اما حیف نمی تونم منتظر این مدل بمونم ...
نوكرتم ويندوز ويستا چه ربطي به ديكشنري گوشي داره ؟!؟!؟![]()
بابا سوال بود دیگه! گیر نده![]()
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان گلمبه خاطر این تاپیک از شما تشکر میکنم
راستش با خوندن این تاپیک من رفتم یکی از این خوشگلا خریدم واقعا گوشی خیلی با حالیه من این گوشی رو 180 تو اردبیل خریدم
راستش سوالی که ازتون داشتم اینه که در setting-application setting-call- fake call برای چیه ازتون خواهش میکنم که به این سوال جواب بدین
خیلی ممنون![]()
مباركه
چيز خيلي خوبيه. كاربردش واسه پيچوندنه
به اين صورت كه در حالت قفل يا باز بودن گوشي اگر دكمه تنظيم صدا ( رو به پايين) رو فشار بدي و نگه داري، بعد از 10 ثانيه گوشيت زنگ ميزنه.( يعني انگار يكي داره باهات تماس ميگيره). اونوقت ميتوني از شر يه جماعتي خلاص بشي![]()
كسي جواب منو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من متاسفانه هنوز مرددم و خيلي گيج شدم تو صفحه 23 از همين تايپيك يه عكس از اين گوشي هست كه بر خلاف گفته دوستان هم قلم داره و هم جاي قلم رنگش مشكيه با يه نوار نقره اي رنگ دورش آخرش قلم داره يا نه؟؟؟؟؟
این گوشی خوشبختانه نه قلم داره نه جای قلم
اون عکس ها ی اولیه ی این گوشیه واسه موقع ای بود که هنوز تو بازار نیومده بود
5233 با 5230 فقط از نظر نرم افزاری با هم تفاوت دارند
هیچکدومشون قلم ندارند و هیچ نیازی به قلم ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)