كسي بلد نيست؟؟؟!!!![]()
سلام
خوبید فیفا منیجر 11 هم تو راهه فقط اگه میشه یه سر به این سایت بزنید و ببینید معنی این قسمت چیه :
اینم اون قسمته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The following points are mandatory in your mail of application: Your name, your EA Forum account, your date of birth, your country of residence, the country you are interested in editing. - Of course, we would also like to know what makes you an expert for the country/league and whether or not you have experience working with our editor. All these points are relevant, so please check your mail for completeness. The mail’s subject should be application database editor – country/league. In English or German
.ااا
اینم چندتا عکس از محیط منیجر 11 :
و
یا حق
عکستو نتونستم ببینم عزیز اما با توجه به اینکه حجم فایلت درسته احتمالن مشکل کرکه.فایل Manager10.exe نباید کرک شده باشه.باید فایل اورجینال باشه.چون در اینصورت هیچ پچ اورجینالی روش نصب نمیشه.من در این مورد قبلن تو پستهای خیلی قبلتر توضیح داده بودم.اگه پیدا کردم لینکشو میزارم.
پیدا کردم
اینم لینک فایل اورجینال اگه نداریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید اول فایل اورجینال رو بریزی بعد پچ رو نصب کنی و در آخر کرک مخصوص پچ 4 رو بریزیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دستت درد نكنه..ولي مشكل من اينه كه اصلا پچ رو نصب نميكنه.ميگه:
the installation is not possible.there is already a later version of the game installed
ولي من اصلا پچي نصب نكردم رو بازي اصلي.
اون لينك كرك هم خرابه..اگه جديدش رو معرفي كنين ممنون ميشم.
پیغامی که نوشتی واسه من آشنا نیست ولی دو تا حدس میشه زد یکی اینکه ورژن موجود بازیت 4 باشه و نیازی به پچ نداشته باشه.یعنی بازی رو از هر شرکتی خریدی روش پچ 4 نصب بوده.دوم اینکه همون مشکل قبل یعنی کرک.این لینکی که گذاشته بود کرک نبود فایل اوجینال بود.معمولن بازی ها یا کرک شده اند یا استفاده کننده کرک میکنه(یعنی فایل اورجینال در دی وی دی هست به علاوه یک فایل کرک که تو فولدر کپی میکنی).حالا تو باید یه چرخی تو دی وی دی بازی بزنی ببینی فایل Manager10.exe با حجم 21.6 مگابایت یا همین حدود پیدا میکنی دقت کن یک فایل 14 یا 15 یا 16 مگابایتی کرک شده است.
اگه فایل بود اول اونو کپی کن بعد پچ نصب کن.آخرشم کرک مخصوص پچ 4 رو بریز.اگه پیدا نکردی از لینک زیر دانلود کن چون همونطور که گفتی لینک قبلی حذف شده.البته این یکی چون مگا آپلوده و پروکسیه اگه مشکلی داشتی بگو تا سر فرصت برات آپلود کنم تو یه سایت دیگه.
اگه بازم مشکل حل نشد دیگه آقا شرمندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سایت مگا اصلا فیلتر نیست
والا چی بگم واسه ما هم مثه شما فیلتر نبود من حتی این فایل رو آپلود کردم اما یه دوستی اومد گفت فیلتره فیلتره.از اون به بعد واسه منم فیلتر شد.الان فیلتره.
سلام به همگی
قربون مرامتون
آقا کسی لینک ادیتور fifa manager 10 رو داره
یا چیزی که بشه بازیکنان و نقل و انتقالات رو ادیتش کرد
مثل عکس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسی که گذاشتید مربوط به ادیتور خود بازی هست.داخل پوشه نصب شده بازی می تونید پیداش کنید.اسمش هم چیزی تو مایه های fifa manager 10 editor هست.البته عکس شما برای fm 11 هست
سلام وین رونی جان
مرسی که جوابمو سریع دادی
عزیز آره درست گفتی
خودمم چند صفحه قبل رو خوندم فهمیدم اوضاع از چه قراره
الان متوجه سوتیم شدم
عزیز من تو همونجایی که شما گفتی وارد شدم بعد تغییرات مورد دلخواهم رو دادم
منتها موقع save این error رو میده
At least one error occurred during saving. Please make sure that you have write permissions for the directory.
کسی میدونی باید چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)