دوستان تفاوت 540m geforce با 5650 حدودا چقدر هست تو اجرای بازی؟با cpu 5i
دوستان تفاوت 540m geforce با 5650 حدودا چقدر هست تو اجرای بازی؟با cpu 5i
باسلام به همگی - بچه ها کارت گرافیک ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED تو بازی چطوره ؟ کسی باهاش کار کرده ؟ قوی هست ؟ تو ردیف کدوم مدل انویدیاس ؟ با تشکر
دوست عزیز 5742 با ci5 و 540 دارم
بد غلط ترین بازی در حال حاضر یعنی کال اف بلک اوپس را به راحتی و نرم روی اخرین حد تنظیمات اجرا میکنه
lمن با ati 5650 تو جی تی ای 6 مشکل دارم و از medium که میرم بالاتر شب بارونی کاملا فریم فریمه
cpu core i7 820 8mb cache هم دارم با 4 گیگ رم
مشکل چیه؟
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
NFS hot pursit با رزولوشن 1920 در 1080 بی هیچ مشکلی کار میده ولی
[QUOTE=598;5836120]باسلام به همگی - بچه ها کارت گرافیک ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED تو بازی چطوره ؟ کسی باهاش کار کرده ؟ قوی هست ؟ تو ردیف کدوم مدل انویدیاس ؟ با تشکر[/QUOT
باسلام به همگی بچه ها این کارت گرافیک چطوره ؟روی فوجیتسو هست ـ بازی باهاش تست کردین؟
[QUOTE=598;5848279]آقا جان اولا اینقدر تو همه جا واسه این کارت گرافیک پست نزن داداشم من هر جا میرم شما این پست رو زدی
کارت گرافیک بدی نیست اما با سری HD 5400 تقریبا هم رده هستش اما واسه بازیهای جدید کافی نیست
ضمنا هیچ وقت ATI رو با Nvidia مقایسه نکن چون Nvidi جلوی Ati حرفی واسه گفتن نداره دیگه
من میخوان بدونم شما دوستان چطوری دما رو هنگام بازی اندازه میگیرید
میخوام براتون یه مسئله ای رو روشن کنم همه در اشتباهید
سلام
کارت گرافیک ATI 5145 برای بازی مناسب هست؟
3140 تا اونجا که من بازی ها روش اجرا میکنم بدون عیب و نقص کار کرده کمم نیاورده
یه زحمتی بکش Need for Speed - Shift را روش نصب کن ببین مشکل داری یا نه چون من با این مشکل دارم ، فریم فریم نشون میده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)