جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.
جفتشم xpress music هست.. من خودم 5530 دارم خیلی حال میکنم... بلندگو های کاملا استریو و بلند.
شما اگه میتونی یه بار گوشیتون رو آپدیت کن با پی سی سوییت احتمال اینکه درست شه بیشتره
وگرنه همون باید مستر ریست کنی و دوباره نرم افزاراتونو نصب کنید!!!
اینترنت وایرلس باید یه جایی برید که این قابلیتو داشته باشه!!!!
مثلا بعضی از بانکا.کتابخونه ها.مراکز خرید....که وایرلس دارن شما می رید اونجا و قسمت اینترنت گوشی رو می زنی وقتی باز شد یه سایت رو انتخاب می کنی و کانکتو میزنی خودش شروع می کنه به گشتن و کانکشنای وایرلس و GPRS رو پیدا میکنه و شما کافیه یکیرو انتخاب کنید و وارد اینترنت بشید
موفق باشید
wifiنداره اصلا این گوشیدوستان بیزحمت یه راهنمایی کامل کنید از استفاده اینترنت گوشی با مودم وایرلس.من 2 هفته پیش که خریدم تا حالا هیچ رنگ اینترنت ندیدم
دوست عزیز این گوشی wifi داره. gps نداره.
بچه ها این گوشی قابلیت این رو هم داره که با چپ و راست کردن ترک عوض کنه مثل گوشی چینی ها ؟
خیر دوست عزیز ولی سنسور داره برای گیم و انواع برنامه ها رو داره که میتونی ازاش لذت ببری
سلام دوستان
یک سوال دارم من می خواستم که این گوشی 5530 رو بخرم دیدم که روش نوشته ساخت چین گفتم که این چینی هست گفت که جدیدآ همه ی گوشی های نوکیا ساخت چین هست تحت لیسانس نوکیا ایا این بنده خدا درست می گه
بخرم این گوشی رو
بله دوست عزیز همه ی گوشی های جدید نوکیا ساخت چین هستن و هیچ مشکلی هم ندارن پس با خیال راحت برو بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)