اساتید من دنباله یه موتورم که هم یاد بگیرم هم بشه استفاده کنم ( جفات نباشه زیاد پلیز)
چیزی که گواهینامه لازم نداشته باشه سراغ دارید؟ ا اینا که چرخاشون کوچیکه ولی هم سایزه موتورن اینا؟![]()
اساتید من دنباله یه موتورم که هم یاد بگیرم هم بشه استفاده کنم ( جفات نباشه زیاد پلیز)
چیزی که گواهینامه لازم نداشته باشه سراغ دارید؟ ا اینا که چرخاشون کوچیکه ولی هم سایزه موتورن اینا؟![]()
والا دوچرخه که زیاده همین گمرک دوچرخه شهری هاش از 200-250 شروع میشه معمولی هاشنسلام من با قد ۱۶۷ با ۳۷ سال سن علاقمند به دوچرخه سواری شهری و جاده هستم دوست داشتم بدونم چه نوع دوچرخه ای مناسب منه ضمناً آیا میشه با ۵۰۰۰۰۰ تومان معادل پانصدهزار پانصدهزار تومان دوچرخه ای مناسب خرید مارک دوچرخه رو بگین ممنون میشم
فکر نکنم مشکل خاصی باشه
منم چند ماه پیش یه دوچرخه گرفتم 28 سالمه ( البته خیلی سوار نشدم)
دوستان سلام
دوچرخه کوهستانی با قیمت 500 داریم؟
اگه هست چند مدل معرفی کنید
فروشگاه اینترنتی یا تاپیک یا سایتی باشه که دوچرخه های کوهستانی رو مورد بررسی قرار داده باشه رو نیز معرفی کنید
ممنون
Last edited by Akbar"22"; 10-07-2013 at 11:40.
دوچرخه با این رنج قیمتی یه دوچرخه چینی میتونید بگیرید
اگه میتونید بودجه رو تا 1060 یا 1400 افزایش بدید دو مدل از فوجی هست که میتونید بگیرید
نوادا 4=====1060
نوادا 3=========1380
![]()
دوستان یه سوال داشتم.
کمترین قیمتی که برای یه دوچرخه ی خوب شهری (کوهستانی و BMX و اینا نه،یه دوچرخه ی معمولی) باید صرف کرد چفدره.منظروم از این دوچرهخه های الکی نه که زود خراب شه و زنجیرش همش در بره و ترمزش به سختی بگیره و اینا نههه.
یه دوجرخه ی ایمن و خوب ...
و در ضمن قیمت کلاه ایمنی خوب هم بگید
یعنی دوچرحه ای که دنده ای هم نباشه؟
گمونم زیر 100 پیدا بشه ولی هر جایی نداره
کلاه هم بستگی به سن و سایز کلهداره از 10-15 به بالاس
دوست عزیز نوادا 4 که در پست قبلی گفته شد با قیمت 1060 هستش
کلاه خوب هم از 60 تومن شروع میشه به بالا
60 تومن
210 نومن
![]()
Last edited by majidli; 11-07-2013 at 16:25.
نه دنده داشته باشه سایزش هم نمیدونم قدم حدود 180 هست هم جلو هم عقبش دنده داشته باشه اگر میفهمین چی میگم یه جلوش 3 تا داره عقبش 6 تا.
نه تا 1000 نمیتونم...
مثلا 200-250 هست چیزی؟یا کمتر؟
دوست عزیز جسارت نباشه
اما الان دوچرخه بچگونه 240 کمه کمشه!
جسارت که نیست میخوام قیمت دستم بیاد.
خوب البته تا 1 تومن نمیتونم هزینه کنم.
تا کمتر چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)