تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 93 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوتا سوال دارم :
    1- سمت چپ مینی مپ ، یک نوار آبی هست که استقامت اسبت هست ، اون هیچی ، سمت راستش یک نوار قرمز هم هست ، اون چیه دیگه؟؟؟
    2- برای این که سومین لباس رو آزاد کنیم گفته برو و thieves landing رو بگرد ،بعدش می زنم که علامت بزنه ، کل thieves landing رو بنفش می کنه ! خب اون جا باید دنبال چی باشم؟ چیو بگردم؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چه حیف که واسه پی سی نیومده بازی ، وگرنه این تاپیک خیلی شلوغ میشد! حالا کسی نیست جواب ما رو بده؟؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوتا سوال دارم :
    1- سمت چپ مینی مپ ، یک نوار آبی هست که استقامت اسبت هست ، اون هیچی ، سمت راستش یک نوار قرمز هم هست ، اون چیه دیگه؟؟؟
    2- برای این که سومین لباس رو آزاد کنیم گفته برو و thieves landing رو بگرد ،بعدش می زنم که علامت بزنه ، کل thieves landing رو بنفش می کنه ! خب اون جا باید دنبال چی باشم؟ چیو بگردم؟؟
    1- نوار قرمز رنگ مقدار جون رو نشون میده
    2-درست یادمه در thieves landing یک safehouse رو خریدم بعدشم رفتم به خیاطی همون جا
    لباس مورد نظر رو خریداری کردم من منظور شما رو نفهمیدم اگر ماموریتی در نقشه نمایان بشه معمولا
    قسمتی از نقشه بنفش میشه اما به محض ورود شما به اون منطقه بنفش رنگ قسمتی رو که باید مراجعه کنید نمایان میشه بیشتر به صورت علامت سوال در آخر هم بگم این بازی اگه برای pc بیاد صد در صد بعدش باید یک صد تایی پچ براش بیاد تا مشکلات رفع بشه آخه یک پورت ضعیف بیشتر pc بازها رو به زحمت میندازه تا لذت از بازی

داره خودمونی میشه ali 13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من انتقام جان رو گرفتم حالا 70 % شده چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

قرمز مطمئنین خون هست؟ آخه یک بار اون کم بود ، صفحه قرمز بو ، صبر کردم صفحه سفید شد ، ولی هنوز نوار قرمز کم بود ، روی medicine هم کلیک کردم می نوشت جون شما پره!
    اون بنفشه رو هم خودم پیدا کردم ، منظورم لباس سومی هست! ولی این لباس سومی که این همه واسشجون کندم شبیه همون اولی هست که! ( تو توضیحاتش نوشته بود که با پوشیدن این لباس جزوی از گروه گانگستری "فلان" میشی !؟؟؟!!؟؟!!؟!!

دوتا سوال دیگه :
    1- داشتم با اسبم می رفم جلو یکدفعه ای اسب افتاد رو زمین و مرد !!!! چرا؟
    2- سه نوع اسب هست دیگه ، slow , medium , fast . اگه سند یک اسب fast سفید که قیمتش750 $ هست رو بخرم ، اون وقت اگه یکدفعه اسب افتاد مرد یا تیر بخوره بمیره ، همه 750 دلار هدر میره؟؟؟

داره خودمونی میشه ali 13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممکنه یکی این بازی رو تو 70 % تموم کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من 750 دلار یک سند اسب طلاییخریدم ، سرعتش بیشتره از اسب عادی؟؟؟ این الان چه ویژگی هایی داره؟؟ کسی چرا جواب مارو نمیده؟ پست بالایی هم بی جواب مونده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

قرمز مطمئنین خون هست؟ آخه یک بار اون کم بود ، صفحه قرمز بو ، صبر کردم صفحه سفید شد ، ولی هنوز نوار قرمز کم بود ، روی medicine هم کلیک کردم می نوشت جون شما پره!
    اون بنفشه رو هم خودم پیدا کردم ، منظورم لباس سومی هست! ولی این لباس سومی که این همه واسشجون کندم شبیه همون اولی هست که! ( تو توضیحاتش نوشته بود که با پوشیدن این لباس جزوی از گروه گانگستری "فلان" میشی !؟؟؟!!؟؟!!؟!!

دوتا سوال دیگه :
    1- داشتم با اسبم می رفم جلو یکدفعه ای اسب افتاد رو زمین و مرد !!!! چرا؟
    2- سه نوع اسب هست دیگه ، slow , medium , fast . اگه سند یک اسب fast سفید که قیمتش750 $ هست رو بخرم ، اون وقت اگه یکدفعه اسب افتاد مرد یا تیر بخوره بمیره ، همه 750 دلار هدر میره؟؟؟
    اون قرمزه مربوط به قابلیت Dead eye هست که دورین آهسته میشه (تو 360 میشه دکمه ی استیک راست ) اگه استفاده نکردی خیال کن بازی نکردی.
    1- اسبت رو به احتمال زیاد حیوونا زدن
    2- من بارها اسبم رو به کشتن دادم هنوزم مثل اسب میدوه این یعنی داریش

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

ممکنه یکی این بازی رو تو 70 % تموم کنه؟
    بله 56 یا 54 % بازی روی رواله بقیش فرعیه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این سند اسب طلایی رو که خریدم اصلا سرعتش زیاد نیست!!!! این که سرعتش نوشته fast ولی فرقی نداره! اسبای قبلیم همیشه بینهایت بودن ، یعنی منظورم اینه که وقتی که سند هم نداشتم ، اگه اسبم می مرد ،وقتی سوت می زدم میومد ، پس این اسب با سند چه فرقی داره؟؟؟؟؟!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •