فکر کنم تنها فرق فیفا 10 نسخه پی سی با فیفا 09 نسخه پی سی اینه که چمنشو زشت تر کردن و یه تغیرای جزئی برای منجر مود![]()
فکر کنم تنها فرق فیفا 10 نسخه پی سی با فیفا 09 نسخه پی سی اینه که چمنشو زشت تر کردن و یه تغیرای جزئی برای منجر مود![]()
البته تور دروازه هم خیلی قشنگتر شده.
تنها زیباییه FIFA10 احتمالا همون چمنشه.
آقا کسی ایمیل ea sports رو نمیدونه ؟ میخوام براشون فحش بفرستم !
اولین گیم پلی از FIFA 10 نسخه نکست
دانلود(4.8 mb ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 28-07-2009 at 16:19.
گوگل بوي جان ممنون...حركات بازيكنان طبيعي تر شده...به نظر آپديت خوبي براي 09 هست...
من ويديو رو نديدم چو يوتيوب مسدوده و حوصله دانلود هم ندارم ولي اگه هموني باشه كه ديروز توي گيم تريلر كاربري به اسم ميلانو آلوز آپلود كرده من نگاش كردم تريلر نيست يك ويديوي دست ساز هست كه عكس هاي اسكرين شات رو به هم چسبونده البته نمي دونم محمود جان خودت ديدي ويديو رو يا نه؟ هموني نيست كه اولش چك و ولكات و ژاوي رو نشون ميده؟
ه این یه تیکه از Gameplay بودش ! خب نمیتونی دان کنی ؟ فقط 4 مگ هستش !
اخه زياد احتمال مي دم كه همون باشه يعني هموني كه ديروز توي گيم تريلرز منتشر شد. امكان نداره فعلا به اين زوديا شاهد يه ويديو گيم پلي درست حسابي باشيم.
محمود جان مي دوني چيه من شديدا نا اميد شدم از EA امسال واسه PC اين همه قايم موشك بازي كردن نمي دونم تيم عوض كردن نتيجه اش شد اوني كه 2 صفحه پيش عكساش رو ديديم. تازه اين قدر هم نسخه PC الان 2 ساله شاكي خصوصي داره. دست آخر اين رو مي خواد تحويل ما PC باز ها بده. واي به حال نسخه كنسولي كه همه هم ازش راضي هستند ميترسم برداره روستر هاي فيفا 09 رو واسه كنسول ها به روز كنه تحويل كنسولي ها بده. من واقعا نمي دونم اين EA Sports چرا دچار مرگ مغزي شده؟ تا همين چند سال پيش عاشق اين EA بودم چون هر بازي كه من ازش خوشم ميومد رو EA مي داد مثل بازي هاي هري پاتر همين سري فيفا كه تا همين پارسال معبودم بود. يا NFS اين همه محبوبيت پيدا كرد الان چند سال داره همين طور سير نزولي ميره من نمي دونم EA چه مرگشه؟ يا اينا رو جو گرفته و يا خدا. خلاصه من كه دارم نگرانش ميشمبرای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره......![]()
اولش نشون داد تو منوی اصلیه بازی هستن بعد میرن تو قسمت چیدن ترکیب و بعد هم میرن داخل بازی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)