تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 115 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1146

نام تاپيک: رانا ( Rana )

داره خودمونی میشه ambian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

طراحی داخلیش چقدر آشناست!!!
    اینکه l90 خودمونه.

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

طراحی داخلیش چقدر آشناست!!!
    اینکه l90 خودمونه.
    بله متاسفانه این خودرو کپی کاملی از محصولات خارجی هست (206 SD)
    Last edited by mohamad skystar; 22-05-2012 at 11:53.

3. این کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فریم کلی مال 206 هست
    برای اطلاع دوستان باید بگم در واقع 206 sd طرحی بود که از دل این طرح متولد شد .
    زمانی که ایرانخودرو دنبال یک پلتفرم برای خودروی رده متوسط کوچک خودش بود روی 206 کار رو شروع کرد . با کمک چند شرکت آلمانی و ایتالیای طراحی پلتفرم و بدنه انجام شد (دلیل متوازنتر بودن طراحی این ماشین طراحی ایتالیای اون هست) بعد از اون پژو-سیتروئن که از قرداد وزارت صنایع ایران با رنو در مورد پلتفرم x90 ناراحت بود اجازه استفاده از پلتفرم 206 رو به ایران خودرو نداد و ایرانخودرو مجبور به تولید 206 sd شد .(البته با دریافت انحصار تولید و صادرات از پژو)
    سالها گذشت تا پروژه np به رانا تبدیل شد .
    داخل خودروهای جدید ایران هم به تازگی همه چیزش گرد میشه چیز خاصی نیست سری جدید پراید هم همین رو داره

5. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا عکس از طراحی منحصر به فرد خودرو سازان غیور ایرانی درست کردم و براتون میزارم.

اگه به زوایای در ها/گلگیر ها/چراغ ها/ستون فرمان و... نگاه کنید کاملا متوجه میشید که این دو خودرو شبیه هم نیستن بلکه یکی هستند و فرقی با هم ندارند.
    تنها هنری که ایران خودرو برای طراحی رانا به خرج داده اینه که پلاک رو از کاپوت عقب به روی سپر اورده.

این هم نمای داخلی خودرو (برای اینکه دچار اشتباه شباهتی نشین رانا عکس اولی هست) که ایران خودرو کمی داشپورت رو اسپرت تر کرده به نسبت تندر90 وگرنه هیچ تفاوتی با هم ندارند.

من در تعجبم که ایران خودرو چه طور خجالت نمیکشه و خودرویی که نمای بیرونیش تمامن از 206 صندوقدار هست و نمای داخلی از تندر 90 خودروی ملی بنامه و در اگهی ها بگه افتخاری دیگر!!
    برای اطلاع میگم که 206 اس دی هم به هیچ وجه طراحی ایران نیست بلکه به سفارش ایران توسط پژو سیتروئن طراحی شده.
    Last edited by dash_mehdi; 23-05-2012 at 10:46.

7. 7 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید به فال نیک گرفت ، ایران خودرو میخواد طعم همه ی خودروها رو یکجا در یک خودرو تقدیم ما کنه . دستشونم درد نکنه .

9. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

رانا یه خودروی اقتصادیه ... نباید توقع زیادی ازش داشت

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود
    دوستان آیا این خودرو واسه فروش آمادست؟!
    اگه آره قیمتش چنده؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دو تا عکس از طراحی منحصر به فرد خودرو سازان غیور ایرانی درست کردم و براتون میزارم.

اگه به زوایای در ها/گلگیر ها/چراغ ها/ستون فرمان و... نگاه کنید کاملا متوجه میشید که این دو خودرو شبیه هم نیستن بلکه یکی هستند و فرقی با هم ندارند.
    تنها هنری که ایران خودرو برای طراحی رانا به خرج داده اینه که پلاک رو از کاپوت عقب به روی سپر اورده.

این هم نمای داخلی خودرو (برای اینکه دچار اشتباه شباهتی نشین رانا عکس اولی هست) که ایران خودرو کمی داشپورت رو اسپرت تر کرده به نسبت تندر90 وگرنه هیچ تفاوتی با هم ندارند.

من در تعجبم که ایران خودرو چه طور خجالت نمیکشه و خودرویی که نمای بیرونیش تمامن از 206 صندوقدار هست و نمای داخلی از تندر 90 خودروی ملی بنامه و در اگهی ها بگه افتخاری دیگر!!
    برای اطلاع میگم که 206 اس دی هم به هیچ وجه طراحی ایران نیست بلکه به سفارش ایران توسط پژو سیتروئن طراحی شده.
    شما مثل اینکه کلا پستهای قبلی رو نخوندید همه این رو میدونن لازم نیست بیخودی جو تاپیک رو به هم بریزید
    شما یه کم اول در مورد محصولات تولیدی اطلاعات کسب کنید بعدا وارد بحث تاریخچه بشید . شما یه کم پستها رو با دقتر بخونید میفهمید کسی نگفته هیچکدوم از این کارها مال ایران و ایران خودر هست . فکر هم نمیکنم ایران خودرو در این وضعیت اقتصادی و و سر پا بودن با حمایتهای دولتی اونقدر سرمایه بتونه داشته باشه که یک خودرو رو از صفر طراحی کنه
    خواهش میکنم با فکر پست بدین .
    توی پست قبلی هم گفتم رانا در اصل به دست ایتالیای ها بر اساس پلتفرم و استراکچر کلی 206 طراحی شده نه خود ایرانخودرو ماجرای تولد 206 اس دی هم اون بالا نوشته شده امیدوارم بتونید بخونید . بی خودی تاپیک رو به هم میریزید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم امنیت وکیفیتش زیاد باشه وقیمتش هم بالانره.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب تقلیدی باشه چه اشکالی داره ؟ من از خدامه ایرانی ها کلا هیچی از خودشون طراحی نکنن و فقط محصولات خارجی رو کپی کنن و این به نفع ماست
    از قدیم گفتن هنر نزد خارجیان است و بس. حالا اگه این خودرو طراحی داخلی بود شما دوست داشتی ؟ یه چیزی میشد مثل سمند دیگه

اما در مورد این ماشین من واقعا ازش خوشم اومده و احساس میکنم تو ماشین های ایرانی چیز خیلی جالبیه
    اگه قیمتش پایین باشه خیلی خوبه
    Last edited by anti-military; 24-05-2012 at 15:47.

15. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •