تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 62 اولاول ... 1151575859606162 آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 614

نام تاپيک: سریال مرد دو هزار چهره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا از قدیم تمام کارهای مدیری خلاقیت بالایی داشتن !!!! ( البته به جز "شبهای برره" که به عنوان یه طنز کامل قبولش دارم)
    تو یکی با لوله مقوایی میزد تو سر خودش غش میکرد
    تو یکی تو دوربین نگاه میکرد میگفت بععععععععععععله !! (از این جلف تر دیگه نمیشد)
    تو یکی از اول تا آخر بدون هیچ دلیل منطقی میگه سلام علیک ... خیلی ممنون
    خدا واسه یکی بخواد همین میشه دیگه
    طرفدارای بی منطق (علی پروینی) که اگه مدیری از آب پر کردن استخر خونش یه طنز 90 قسمتی هم بسازه با آب و تاب از نحوه سقوط آب تو استخر خالی صحبت میکنند و لذت میبرند و از خنده غش میکنن

واسه 2 قسمت فوتبال (که به خاطر اتقافات عجیب غریب فوتبال ایران تو سال گذشته و شرایط برنامه 90 و غیره کاملا مشخص بود با اقبال مردم روبرو میشه) 11 قسمت چرت و بی محتوای دیگه به خورد ملت داده شد
    وسطشم که واسه خوش خدمتی و خود شیرینی و پیام بازرگانی تلویزیونهای ماهواره ای رو مسخره میکرد مثلا

جالب بود که تو همین تاپیک
    بعد از پخش هر قسمت این سریال
    طرفداران مدیری و این سریال جمع میشدن و نکته های جالبش رو مرور میکردن که همه رو (اعم از جالب و غیر جالب) میزاشتی رو هم
    2 دقیقه از کل زمان اووون قسمت از سریال نمیشد
    من نمیدونم این چه طنزیه که علاوه بر نداشتن محتوا و قکر حتی نمیتونه با هجو و دلقک بازیهاش هم آدم رو بخندونه

همین دیگه
    هجو تعريف مشخصي داره
    اگه از چيزي خوشمون نيومد ،دليل نميشه طرفداراشو بي منطق بناميم
    به نظر من بي منطق به كسي ميگن كه بدون دليل همه چيزو نقد كنه و انصاف نداشته باشه
    بعد از هر قسمت ، تاپيك به طور متوسط 4 5 صفحه جلو ميرفت
    قرارم نبود كه همه 40 دقيقه اينجا نوشته بشه
    ما كه بسي لذت برديم
    تعصبي هم نداريم

2. 3 کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    به احتمال زیاد اکثر دوستان سریال مرد دو هزار چهره را در ایام عید دیده اید . در لابلای شخصیتهای این سریال آقای مدیری نقبی هم زدند بر وضعیت فوتبال کشور و مسائل پشت پرده تیمداری و بازیکنان . البته در این رهگذر لیدرها ( همان بوقچی های خودمان) از گزند طنز گروه مدیری در امان نماندند. در پاسخی به طنز آقای مدیری یکی از لیدرها در یکی از بلاگهای منسوب به طرفداران پرسپولیس یادداشتی نوشته اند که قدری تامل برانگیز است. بخوانید:

نقدی بر دلقک نقاد

وقتی آدم های مسخره فوتبال را به تمسخر می گیرند

همیشه از خودم می پرسیدم که ما لیدرها به غیر از تشویق و سازماندهی هواداران تیم های ورزشی در جایی دیگر به درد جامعه می خوریم یا نه؟ تا اینکه در نوروز امسال به لطف پرده برداری مسعود شصت چی دلقک معروف صدا و سیما که البته لودگی را با پرده برداری و تهمت و افتراء را با طنز اشباه گرفته بود به این نتیجه رسیدم که استفاده از ما لقمه نان حلالی را برای سفره حرام برخی برنامه سازان فراهم می کند. و برای جامعه فوتبال که این حقیر و دوستانم بخشی از آن هسیتم متأسفم که اخیراً عده ای هنرمند خوش سابقه! هم به بهانه جذابیت آن و هم به خاطر کینه و حسادتی که از قشر فوتبالیست دارند و علت آن هم محبوبیت قشر فوتبال است از ابزار خود سوء استفاده می کنند و ....

یاد خاطره ای افتادم: سال 79 در یک سفر ورزشی که به عنوان لیدر تیم ملی به بحرین رفته بودم یک تور ورزشی هم در هتل ما اسکان داشت که عده ای از بازیگران معروف همین سریال مرد 2 هزار چهره در آنجا بودند. یک روز بنده و دوستانم از جمله حسین آقای عسگری و آقا ستار به همراه یکی از این بازیگران سریال به بازار رفته بودیم و مورد توجه مردم قرار گرفتیم از ما استقبال گرمی کردند و هدایایی به رسم یادبود به ما می دادند و با ما عکس یادگاری می گرفتند . حال شما تصور کنید که دوربین را به آقای هنرمند می دادند و می گفتند که از آنها و ما عکس یادگاری بگیرد. وقتی به هتل برگشتیم آن بازیگر معروف از شدت عصبانیت 2 پاکت سیگار را در لابی هتل کشید و چند بار از ما پرسید چگونه می شود که مردم شما لیدرهای فوتبال را از من هنرپیشه بیشتر تحویل بگیرند!؟ .....

اما چطور می شود که آقای دلقک به بهانه طنز برای هر صنف یک قسمت در نظر می گیرد ولی وقتی به جامعه فوتبال می رسد شاهد چندین قسمت از لودگی آقایان هستیم آیا این ذهنیت به وجود نمی آید که صدا و سیما قصد دارد برخی ضعف های خود را در برنامه های نوروزی با گماردن چند دلقک و خنداندن مردم به کمترین قیمت جبران کند؟ و به عنوان یک ایرانی توصیه من به جناب آقای ضرغامی که ریاست رسانه ملی را بر عهده دارند این است که به جای استفاده از یک دلقک به عنوان مشاور کمدی خود از شخصیتی به نام مسعود ده نمکی و یا امثال او که سالها خاک جبهه ها را خورده اند و در حال حاضر هم این توان را دارند تا با ساخت یک فیلم سینمایی به نام اخراجی ها بدون اینکه کسی را زیر سوال ببرند سینمای ایران را از رکورد خارج کنند، استفاده کند. اگر این آقایان واقعاً هنرمند بودند و توان کمک به سینمای ایران را داشتند یک جوان ساده زیست مانند ده نمکی که بزرگترین سرمایه اش صداقت و ایمان اوست روی همه آنها را که ادعایشان لایه اوزن را پاره می کند را کم نمی کرد و اما حرف دل من لیدر اراذل و اوباش با شما آدم به اصطلاح جنتلمن و محترم و عاشق حیوانات!

1 – آقای شصت چی ممکن است بعضی لیدرها پولهای زیرمیزی و بعضاً رومیزی بگیرند اما هیچ وقت مانند شما ها پرونده های مالی نداشته و نداریم و بیشتر از آنچه دریافت می کنیم را خرج عمل حنجره ، کلیه و.... خود کرده و افتخار می کنیم که جانباز فوتبال کشوریم و اگر کاسب هستیم ، عاشق هم هستیم اما مانند شما سوء سابقه نداریم. راستی چه خبر از هنرمندان برنامه ساعت خوش؟ آیا پس از گذشت چند سال حقوقشان را دریافت کرده اند؟....

2 – آقای شصت چی شما درست می گویید ما فریاد می زنیم ولی فریاد ما ایران ایران گفتنی است که غرور ملی را در ورزشگاههای دنیا به نمایش می گذارد و اما مثل و برخی همکاران دائم الخمرتان عربده های مستانه در پارتی های شبانه در شمال تهران نمی کشیم.

3 – آقای شصت چی شما درست می گویید ما منفی هستیم ولی مفسد نیستیم و مانند بعضی ها از کاری به پسران و دختران فارغ التحصیل شده از دانشکده سیما که برای بازی در یک مجموعه تلویزیونی باید کلی سرکیسه شوند و یا ..... برخی تهیه کنندگان و برنامه سازان شوند، نداریم! و باز هم گلی به جمال اهالی فوتبال که ثمره زندگی شان دختران وپسرانی هستند که در آینده راه پدرانشان را ادامه می دهند و در تیم های ملی نوجوانان و نونهالان ما غرور می آفرینند اما تا به حال نشنیده ام که اوج زندگی یک زوج هنرمند به بیش از 2 یا 3 سال برسد.

4 - آقای شصت چی شما درست می گویید ما کله خور هستیم اما مانند برخی از شماها که به بهانه ساخت یک مجموعه تلویزیونی و با بودجه بیت المال ماهها از فامیل و اقوام خود با عنوان مسئول هنروران و تدارکات و ... استفاده رایگان می برند ، مفت خور نیستیم و مخ مردم را با دروغ و نیرنگ منحرف نمی کنیم. در ضمن مانند بعضی ها نزول خوار هم نیستیم.

5- آقای شصت چی شما درست می گویید ما ممکن است لپ شما را بکشیم و ماچ نثارتان کنیم اما مانند برخی از شما آزاری به کودکان نمی رسانیم و در پارتی های شبانه که منجربه ممنوع التصویر شدن شود .... نمی کنیم.

6- آقای شصت چی شما درست می گویید ما ممکن است برای کله کردن و یا آوردن یک مربی پای میز مذاکره با عضور هیئت مدیره و مربی تیم بنشینیم اما مانند برخی از همکاران شما برای گرفتن پناهندگی سیاسی و دریافت ویزای آمریکا پای هر میز مذاکره ای نمی نشینیم و افتخار می کنیم که در هر ورزشگاهی پا می گذاریم فقط پرچم سه رنگ و مقدس کشورمان را در دست می گیریم و عشق به وطنمان را به هر قیمتی نفروخته و نمی فروشیم و همین است که وقتی دلقکی مثل شما را می بینیم به لیدر بودن خود افتخار می کنیم.

7 - آقای شصت چی شما درست می گویید شکم های ور آمده ما به خاطر همان آبگوشت مغز است که در طباخی ها می خوریم و هیچ ارتباطی به شکم های .... که در میهمانی های شبانه و با مشروبات الکلی پر می شوند، ندارد!

8 و 9 و 10 – طلبتان، چرا که شما هر آنچه از ما می دانستید را به تصویر کشیدید ولی من به بخش کوچکی از شایعات فراوان در جامعه که در رابطه با شما مطرح است اشاره کردم و امروزه در دنیای مجازی اگر سری به وبلاگ ها بزنید با انبوهی از فیلم های مختلف روبرو می شوید که یکی از شاخص ترین آنها سی دی فساد و ابتذال در سینمای ایران است. و وای به روزی که پرده واقعی سینما کنار برود و در پشت این پرده مسائلی وجود دارد که چهره حقیقی شما را صد برابر بدتر از شصت چی در مرد 2 هزار چهره نمایان می کند و برای رسانه ملی کشور عزیزم متأسفم که در دنیایی که از فوتبال به عنوان یک پدیده اجتماعی در میان جوامع مختلف برای رفع مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی استفاده می شود و در کشور ما نیز تفکر تشکیل تیم فوتبال هنرمندان نیز با همین بهانه شکل گرفت و اتفاقاً اثرات مثبت زیادی در جامعه ما بالاخص در زمینه های فرهنگی داشت اما با تشبیه یک تیم فوتبال و حواله دادن آن به سمت چاله دستشویی اینگون محبوبترین رشته ورزشی دنیا و صنعت دوم جهان را در کشور با مخاطره روبرو می کند و اگر فوتبال که از شما هنرمندان محبوب تر است را با چاله توالت تشبیه می کنید پس فکر کنید و ببینید که جای شما کجاست؟ شاید کمی عقب تر در جامعه و 10 ها متر پایین تر و در عمق این چاله فاضلاب !

و در آخر یادی می کنم از شعر معروف نان و دلقک دکتر محمد اصفهانی که همه اینها واسه نونِ

عباس اسماعیل بیگی

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن: این متن فقط جهت اطلاع رسانی دوستان در تاپیک گذاشته شد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

صحبتهاي دلنشين اين ليدر محترم نشون ميده متاسفانه كليه حرفاي گفته شده در اين سريال و قسمت فوتبالش كاملا درسته!
    اگه كسي هم مطمئن نبود ،الان مطمئن ميشه!
    جالبه هميشه در مقام جواب، به جاي پذيرش ضعف ها و عيبها يا صرفا پاسخ گويي به ابهامات مطرح شده ،در مقام تلافي در اومدن و به طرف مطرح كننده اتهام ميزنن كه اين هميشه كوچيك بودن نقد شونده رو ميرسونه!!
    همين دلقك (به قول ايشون) براي مردم مفيد تر از صد تا ليدره!!
    اگه اينا يكمي شخصيت داشتن كه الان فضاي ورزشگاهها به اين حد افتضاح نبود!
    اينا همونايي هستن كه پشت قطبي رو خالي كردن!
    به شخصه شخصيتي براي اينها متصور نيستم كه بخواد زير سوال بره

اينم يادم رفت بگم كه: همين كه ديدم از شخصيتي مثل مسعود ده نمكي حمايت كرده ، براي من كافي بود تا بقيه مطلبو نخونم! (هر چند كه خوندم!!!)

5. 3 کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به فرض اينكه همه اين انتقادها درست باشه (كه شخصا بعضيهاشو قبول ندارم!) ، بايد بگم كه به نظر بنده ،اقبال عمومي از همه اينها مهمتره (به عبارتي هر چي عموم بگن)
    و فعلا اقبال اكثريت (نه همه) با اين نوع طنز هست!
    سلام برادر عزیز
    عرض کنم که مگر صحت انتقادات من بستگی مستقیم و بلی عزل از طرف شما داره ؟!
    در مورد اقبال عمومی هم تا یادمه شما همون شخصی بودید که بهر شکل با اقبال عمومی سریال "طنز" آقای رضا عطاران ، با جبهه های شدید تون ابراز مخالفت می کردید . که فکر کنم اصلا تاپیک چپ شد از بس ایراد گرفتید و دیگران گفتند خوبه و ما دوستش داریم و ... !
    ضمن اینکه مگر مردم ایران ، بعد و حتی قبل از انقلاب چه نوع طنز های بصری رو تجربه کردند که حالا حق انتخاب وسیعی داشته باشند ؟!
    ثالثا : من نمی دونم شما چه اصراری دارید حتما به هر کامنتی پاسخ بدین ؟ مگه اینجا جلسه پرسش و پاسخه ؟!
    وقتتون خوش

7. 5 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

11 ....

درسته که کار اخیر مدیری نسبت به کارای قبلیش خیلی سطح پایین تری داشت
    درسته که خیلی جاها به شعور مخاطب توهین شد
    درسته که فقط بعضی تیکه های کوچیک رو تو این کار میتونستی پیدا کنی تا اسم طنز رو بتونی روی مجموعه بذاری
    ولی همین تیکه های کوچیک رو هم کمتر میشه توی دیگر کارای طنز ایران دید
    در میان همه ی اینایی که اومدن، 4 تا قسمت ساختن و بعد نتونستن بسازن
    اونایی که لوده بازی میکردن و میکنن
    اونایی که ظرفیت هایی در اختیارشون قرار میگیره و چراغ قرمزی ندارن تا با لمپنیزم، مردم رو بخندونن
    باید بگم مهران مدیری یک ستاره هست
    جالبه همین مخاطبی که به شعورش مکررا توهین میشه
    همینی که اونقدر مشکل داره که خیلی کم و خیلی سخت میخنده
    بازم حاضر میشه به شعورش توهین بشه
    تا بلکه لبخندی بزنه !
    و این است داستان تکراری غمناک طنز ما
    و شاید جامعه ما

9. 2 کاربر از Alastoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام برادر عزیز
    عرض کنم که مگر صحت انتقادات من بستگی مستقیم و بلی عزل از طرف شما داره ؟!
    در مورد اقبال عمومی هم تا یادمه شما همون شخصی بودید که بهر شکل با اقبال عمومی سریال "طنز" آقای رضا عطاران ، با جبهه های شدید تون ابراز مخالفت می کردید . که فکر کنم اصلا تاپیک چپ شد از بس ایراد گرفتید و دیگران گفتند خوبه و ما دوستش داریم و ... !
    ضمن اینکه مگر مردم ایران ، بعد و حتی قبل از انقلاب چه نوع طنز های بصری رو تجربه کردند که حالا حق انتخاب وسیعی داشته باشند ؟!
    ثالثا : من نمی دونم شما چه اصراری دارید حتما به هر کامنتی پاسخ بدین ؟ مگه اینجا جلسه پرسش و پاسخه ؟!
    وقتتون خوش
    بزاريد رابعا رو من بگم تا پست بيربط تون تكميل بشه:
    رابعا اگه من اين پست شما رو ميدادم بدليل بي ربط بودن به تاپيك ، پاك و يك اخطار نصيب من ميشد!
    ولي شما با يك تشكر توسط امين جان تشويق ميشين!!(البته الان هم خطر اخطار وجود داره!)
    اگه مشكلي هم با بنده دارين ، ميتونين تشريف بيارين پروفايل نه اينجا!!
    (جوابي كه به اولين پست من در اين تاپيك دادين، نشان از كينه ديرينه شما داشت!)

اون زمان هم من هيچ موقع نگفتم بزنگاه اقبال عمومي نداره (تاپيكش موجوده!) ولي نسبت بهش انتقاد داشتم و انتقادام هم توسط ديگران جواب داده ميشد ولي همين شما اومدي از يه پست من ، به طور عمدي برداشت توهين كردي و تاپيك چپ شد!
    حالا اگر پست شما رو تاييد كنم يا نكنم ، چه تاثيري داره؟
    نظرمو ميگم!
    قيد "به نظر من" در پستهام رو هيچ وقت فراموش نميكنم!
    در جواب مورد ثالثا هم بايد بگم كه اينجا جلسه پاسخ به پاسخ هست!
    يعني رسم فروم نويسي هم همينه!

راستي پيرمرد جان چرا راه دور ميري؟
    من تو همين پست قبل مسعود ده نمكي كه اتفاقا فيلمش با اقبال عموم مواجه شده را به چالش كشيدم!!

در ضمن يه سوال برام پيش اومد:
    توهين به شعور مخاطب يعني چه؟
    (يكي جواب بده ، هيچ منظوري از سوال ندارم!)

از همه معذرت ميخوام!

موفق باشيد
    Last edited by Mahdi_P30; 11-04-2009 at 21:58.

11. 2 کاربر از Mahdi_P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نظر نيكبخت درباره مسخره شدن در مرد2هزار چهره

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به رويكردي كه به مسائل طنز دارم اصلا برايم مهم نبود كه در سريال مرد 2 هزار چهره مسخره شوم.
    عليرضا نيكبخت واحدي در گفت ‌و گو با فارس، درباره بازي فردا برابر پيكان اظهار داشت: بازي سختي مقابل پيكان داريم و براي كسب 3 امتياز بايد تمام تلاش خودمان را انجام دهيم. پيكان تيمي منسجم است و مي‌توانست جزو صدرنشين‌هاي ليگ برتر باشد اما اين طور نشد و حالا براي توقف كردن ما به ميدان خواهد آمد.

وي ادامه داد: اميدوارم بتوانم در بازي با پيكان به ميدان بروم تا مانند ليگ قهرمانان آسيا در 3 بازي پاياني ليگ برتر نيز گلزني كنم.

نيكبخت در خصوص سريال مرد 2 هزار چهره گفت: من اين سريال را به دقت نگاه كردم. واقعا طنز زيبايي بود اما برايم اصلا مهم نبود كه در اين سريال مي‌خواهند من را مسخره كنند.

وي تاكيد كرد: در مسائل طنز در دنيا حتي درباره مسئولان يك كشور هم برنامه مي سازند. اين مورد باعث نمي‌شود كه من از يوسف صيادي و يا كارگردان برنامه دلخوري داشته باشم چون بازيكنان حرفه‌اي دچار چنين اتفاقاتي خواهند شد.

13. 2 کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ای کاش این بازیکنان حرفه ای یاد می گرفتن کمتر دست به ابروهاشون بزنن
    و بیشتر به بار فنی خودشون اضافه کنن
    اون چیزی هم که مدیری نشون داد عین واقعیت بود و جای هیچ ایرادی نیست

15. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

ولی به نظر من این طنز فوق الاده ضعیف بود
    اصلا سریال تو ایران خیلی ضعیفه
    یه سری دارن رو تعصب حرف میزنن که اصلا خوب نیست
    به نظر من امسال فقط کلاه قرمزی قشنگ بود دیگه هیچ چیز جالبی ندیدم

17. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    والدیبیباس

پيش فرض

به نظر من مرد دو هزار چهره نسبت به مرد هزار چهره بهتر بود ولی چون ملت خط اصلی داستان رو میدونستن اتفاقاتی که برای شصت چی می افتاد براشون عادی شده بود.

بهترین های عید امسال کلاه قرمزی و مرد دوهزار چهره بودن.

19. 4 کاربر از Mamad_Madrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •