سلام.
من که بهتون یه بار گفتم شاهپور قدیم دارن خیلی راحت میتونی بخری...
تازه از آب گرفته شده مال همین امروزه![]()
سلام.
من که بهتون یه بار گفتم شاهپور قدیم دارن خیلی راحت میتونی بخری...
تازه از آب گرفته شده مال همین امروزه![]()
محمد ای ول
ولی ببینم مگه تو چراغ پش مگه یه طرف رو خودت مگه نداشتی؟چرا ننداختی روش؟
راستی انگار بازم شیشه عقب رو هم در آوردی.
مرسي آقا محمد شما و دوستان ديگر لطف داريد![]()
چرا الان 3 تا چراغ دارم ولی فعلآ روش نزاشتم چون یا میدزدن یا میشکونندش یه وقت...شیشه عقب هم چسب نزدم بهش چون یه وقت میشکنه ولی دیگه داره فصل بارون میشه باید چسب بزنم بهش و ماشین رو ببرم تو پارکینگ....
سلام بر همه دوستان
دیروز یکی از دوستان GM باز را دیدم که قبلا کامارو داشته..و فروخته.او به تازگی یک کامارو 1976 ال تی 8 سیلندر و اتومات خریده به قیمت 2.500.000 تومان!ماشین حدود 20 سال دست یک آدم مسئولیت پذیر بوده و به خوبی از آن نگهداری شده بود.رنگ و تودوزی و داشبورد در حد بسیار خوبی و جالبی سالم مانده و تنها در حال اور هال موتور و گیربکس است..رنگ آن آبی متالیک و سقف نیم چرم با شیشه های برقی و گرمکن شیشه عقب و....خلاصه یک جواهر منحصر به فرد..مبارکش..
هنوز از این موارد پیدا میشه و باید گشت ..اما ظاهرا این دوست ما چند ماه تقلا کرده تا توانسته صاحبش را به فروش راضی کند.گویا بچه ها از این ماشین خسته شده و خوششان نمی آمد و لی گفت روزی که ماشین را از منزل آنها میبردم همه خانواده با حسرت و شاید گریان رفتن کامارو را نگاه میکردند..گویا خاطراتشان با آن ماشین تداعی میشد..
من هم با دیدن آن یاد کامارو خودم و خاطراتش افتادم..کاش هنوز داشتمش..کاش...
علی آقا واقعا زیبا بود آدم یه حس خای پیدا میکنه وقتی این صحنه ها رو توصیف میکنید
شما انگار نمیتونید تحمل کنید بدون امریکایی سر کنید
سلام.
مبارکش باشه ماشاالله خیلی خوب خریده این روزها کامارو 2.5 خیلی سخت گیر میاد...
میدونم خیلی سخته آدم ماشین رو که سالها داشته و بهش عادت کرده رو بفروشه....![]()
Last edited by mohamad.hejazi; 13-11-2009 at 12:42.
سلام و تشکر از بابت لطف همه دوستان
یک سوال مهم:
آیا امکان این هست که بصورت جداگانه بتوان نوارهای گرمکن شیشه عقب را بر روی آن سوار کرد؟منظورم این است که اگر شیشه ماشینی گرمکن نداشته باشه آیا میتوان این گرمکن را جداگانه از بازار تهیه کرد و روی هر ماشینی نصب کرد؟سالها قبل من چیزی شبیه آن را دیدم ولی گویا کارایی زیادی نداشت..شاید این روزها با پیشرفت علم این قطعه هم به بازار آمده باشد.
من در مورد ماشینهای دیگه دیده بو.دم ولی کارای چندانی نداشت فقط دور همون المنتها کمی گرم میشد ولی الان به فکر یه چیزایی هستم گرمکن و خنک کن صندلی و کرمکن شیشه عقب رو هم یه چیزایی میخوام طراحی کنم ساده باشه ساختنش و دوستان هم راحت بسازن .
من در مورد ماشینهای دیگه دیده بو.دم ولی کارای چندانی نداشت فقط دور همون المنتها کمی گرم میشد ولی الان به فکر یه چیزایی هستم گرمکن و خنک کن صندلی و کرمکن شیشه عقب رو هم یه چیزایی میخوام طراحی کنم ساده باشه ساختنش و دوستان هم راحت بسازن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)