فکر کنم اشتباه کردم، از توضیحات دقیق نیما جان معلوم میشه که مربوط به سنسور Ambient Light هست....مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...![]()
فکر کنم اشتباه کردم، از توضیحات دقیق نیما جان معلوم میشه که مربوط به سنسور Ambient Light هست....مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...![]()
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
ممنون از همه
دوستان لطفا جواب سوالای منو بدید .
سلام
من که با مشکل نرم افزاری خاصی برخورد نداشتم.
با همراه اول هم از اینترنتش استفاده نکرم.
ولی ایرانسل که انداختم هیچ مشکلی با اینترنت نداشت.
برای GPS هم باید از همون گوگل مپ استفاده کنی
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
سلام
2تا سوال :
1- آخرین قیمت این گوشی چند هست الان ؟
2- من GPS برام مهم هستش میخاستم بدونم این ارنا از این لحاظ کامله ؟ مثل نوکیا عمل میکنه یا نه ؟
ممنون
تو هدفون که خیلی عالیه چه کیفیت چه بلندی.....تو اسپیکر هم با کیفیته و بلندی نرمال....خیال راحت این گوشی خیلی سریعه، هنگ تو کارش نیست.....اف ام هم من خبر ندارم....دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
اون هنگ کردنها مال ورژن های اولیه بود، الان با این چندتا آپدیتی که انجام دادن دیگه ظاهرا مشکل خاصی وجود نداره...
آقا کسی جواب سوال منو ندادها !!!!!!
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
به گفته دوستان برد اف ام 1.5 متر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)