خب همون hello0xرو چطوری نصب کنم؟چون بدون KEYو ;CER که نمیشه نصب کرد؟
اون site هم فلان Cer & key نمیده؟چی کار کنم؟
خب همون hello0xرو چطوری نصب کنم؟چون بدون KEYو ;CER که نمیشه نصب کرد؟
اون site هم فلان Cer & key نمیده؟چی کار کنم؟
باید برید به سایت OPDA و بعد از ثبت نام فایل رو درخواست بدید.
آموزشش تو امضام هست!
شاد باشید![]()
تاریخ میلادی و ساعت گوشیم تنظیمه ولی چون این OPDA اصلا انگار نه انگار که درخواست دادم، گشتم یه برنامه پیدا کردم که خودش cer و key رو درست میکنه. فکر کنم چون مخصوص v3 هست مشکل پیدا کرده.
تو OPDA هم طبق روشی که شما گفتید عمل کردم ولی وقتی IMEI و اون شماره دلخواه 11 رقمی رو که با 15 شروع میشه رو وارد میکنم برمیگرده تو همون صفحه درخواست!! البته من اون تب سومش که فکر کنم باید فایلها رو از اونجا دانلود کرد رو هی نگاه میکنم ولی بعد از دو روز هنوز خبری نیست!
من همین چند روز پیش با یکی از دوستان تو 1 روز براش گرفتم...! با یوزر جدید سعی کنید.
شاد باشی![]()
متاسفانه باز هم از OPDA هیچ عکس العملی نمیبینم با هیچکدوم از نامهای کاربریم. کسی از دوستان میتونه لطفی کنه و برای من فایلهای cer و key رو از این سایت بگیره. اگر کسی میتونه، بگید تا IMEI گوشیم رو بگم.
ممنون
این OPDA دیگه خسته ام کرده. سه تا یوزر ثبت کردم ولی اولا برای هیچکدومشون ایمیلی برای فعالسازی اکانتم به آدرس ایمیل یاهوی من نیومد. بعدشم وقتی IMEI و اون عدد دلخواه رو وارد میکنم بعد از نشون دادن یه پیغام که درباره frameset میگه برمیگرده تو همون صفحه درخواست cer و key...
وقتی هم که تب سوم تو همون صفحه رو میزنم تا شاید بشه فایلها رو از اونجا دانلود کرد، این پیغام رو نشون میده که معنیش اینه: You have not used this system to apply for a certificate, please apply for a certificate application
اینم عکسش:
هر چند بار هم که IMEI رو وارد کنم فرقی نمیکنه. الان 3 روزه که منتظر جوابم ولی چون میگه هنوز هیچ درخواستی رو ثبت نکردم خیلی واسم عجیبه!!!!
Last edited by behrad66; 08-06-2009 at 00:11.
سلام آقا یونس
امیدوارم حالتون خوب باشه
گوشی ان96 من ورژن 12 هست و هکش کردم
می خواستم ببینم که اگه ورژن جدید 20 رو روی گوشیم بریزم بازم میشه با همین روش هکش کرد؟یا اینکه گوشیمو ارتقا ندم
مرسی
دوستان، سایت OPDA رو که انگلیسی کردم خیلی راحتتر شد ولی حالا که IMEI خودم رو وارد میکنم میگه این IMEI توسط شخص دیگه ای قبلا بکار گرفته شده. برای اینکه بفهمن من بودم باید ایمیلم رو وارد کنم که باز هم میگه این ایمیل صحیح نیست!!!
حالا چی کار کنم؟ چطوری cer و key بگیرم. تو رو خدا کمک کنید....
اطلاعی از OPDA ندارم...! با یه یوزره دیگه درخواست بدید.
شاد باشید[/quote]
مشکل همین جاست وقتی با یه یوزر دیگه درخواست میدم ارور میده که این IME قبلا ثبت شدهلظفا کمک کنید
ممنون![]()
آره هک ميشه...!
با همون یوزر قبلیت مراجعه کن ببین اونجا چی میگه! عجب دردسریه این OPDA
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)